Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bim ve Romantizm

Arma

Öne çıkan mesajlar

Masteis
üye § 06 Haziran 2007, Çarşamba - 01:24 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

yuh o.0 konu başlığını bile c/p etmiş danacık >.<

osn'de açmıştım bunu burdan görüpte yıhyıh açılmıştı gülüm!
-----------------------------------------------------------
Evet osn de okumuştum ilk ama kimin oraya koyduğunu bilmiyordum :]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"niye böyle olduk biz?" der gibi baktım. "ne diyorsun?" der gibi baktı
bana. "niye böyle olduk diyorum?" der gibi tekrar baktım. "ne diyorsun
anlamıyorum" der gibi tekrar baktı bana. "neyse s..ktir et" der gibi baktım.
s..tir etti alışverişe devam etti. bir güle güle demeden.

olayın koptuğu yer de burası oluyor genelde
asausahdas
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
ek$i said:
yaklaşık bir buçuk sene önce yazmış olduğum bir hikaye iken, beni bir takım açıklamalar yapmak zorunda bırakan iftira konusu olmuştur. "bana ne lan ben yazdım ben yazdım bana ne" şımarıklığı olarak addedilmesin, ki açıklamamdan bu olmadığı fark edilecektir.

bu hikaye gerek binlerce forumda, gerek on binlerce forward mailde gerekse bazı radyo programlarında -misal nihat sırdar- anonim olarak okunmuş, kimi forum postçuları kendileri tarafından yazıldığını iddia etmiştir. bir bedri baykam hırçınlığı, ya da sanatçıyım ukalalığı olmadığı için isim belirtilmemesinin sikime kadar yolu var. emeğim de emeğim diye zırlamıyorum, bazı şeyler anonim olarak kalabilir, bu şekilde daha uzun bir yol alabilir. anonim bir kıssa kazandırabildiysem mutluyum.

fakat bir kısım platformlarda, insanların dilinde, bunun umut sarıkaya tarafından yazıldığı çok emin bir şekilde belirtilmekte, hatta ben bunu okumuştum diye de referans verilmekte. sinirimi bozan kısmı ise, peder zickler'in bunu umut sarıkaya'dan çaldığının iddia edilmesi. öyle ki, bir hıyarın yönlendirmesiyle gördüğüm bir sitede, metin üstündağ'ın denemeyenler kitabından arak bir hikaye olduğu da iddia edilmiş.

bu kadar iftira karşısında bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim. bu entrynin, hikayenin yazıldığı tarihten önce başka bir sanal platformda, yazılı veya görsel medyada bunu gördüğünü iddia eden, umut sarıkaya, yahut metin üstündağ'a ait olduğunu ısrarla savunanlardan bu iddialarını belgelemelerini rica ediyorum. lütfen umut sarıkaya'nın nerede yazdığını, ve yazısının scan edilmiş halini bana gönderin. metin üstündağ'ın kitabını yollayın bana kapak olsun. aksi halde bunu iddia edenlerin, beni hırsızlık ve intihal yapmakla suçlayanların hepsinin amına koyayım.
(peder zickler, 14.11.2007 16:41)

:P
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
said:
"niye böyle olduk biz?" der gibi baktım. "ne diyorsun?" der gibi baktı
bana. "niye böyle olduk diyorum?" der gibi tekrar baktım. "ne diyorsun
anlamıyorum" der gibi tekrar baktı bana. "neyse s..ktir et" der gibi baktım.
s..tir etti alışverişe devam etti. bir güle güle demeden.

yarıldığım an bu an

aynen bittim burda aklımda canlandırdım bide mükemmeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

adam sıkmış büyük ihtimalle.
ama yine de kötü bir durum tabii. Pijama bim kombinasyonu olmasa da, karizma yapayım derken kaş göz çıkarmak olaylarında pis olabiliyor. Hele eski sevgiliden ve yanında evlendiği kişi durumlarında.
Umut Sarıkaya'ya benzemiyor, baklavalı kazak yok çünkü :D

bLackcha0s said:
İşte ben bu yüzden heryere kokoş vaziyette gidiyorum.
Bakkala bile gitmiyorumlan picamayla

bakkala bile 212 sıkarak giden başka manyak var mı ........

pijama giymem
dışarı çıkarken hep aynı kombinasyon şeklinde giyinirim.
bakkala gitmekle cluba gitmek farketmiyor o yüzden pek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...