Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hesap açmak için hangi banka?

Xayder

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar,
Bir arkadaşım banka hesabı açtırmak istiyorda bana danıştı açıkcası bana göre hepsi aynıymış gibi geliyor fakat birde size danışayım dedim sanırım normal vadesiz hesap gibi birşey istiyor yani kumbara gibi parayı koysun para orda dursun gibi fakat belki ileride şu repo mu ne diyorlar faizle para getiren hesaba çevirebilir ve bu işleyiş için en sağlıklı güvenilir ve karlı hangi bankayı nedenlerini açıklayarak önerirsiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Amaaan deniz bank'ta açma sakın olaki yani. Zırt parası pırt parası kıl parası tüy parası diye diye çürürtüyorlar hesabı. Denizbanktan açma kesinlikle üzülürsün, sinir stres sahibi olursun

dipnot: 4 aydır internet bankacılığımı da aktif hale getiremediler, 2 kere dilekçe 3 kere sözlü olarak belirttim yok abi. Sonra hadi geçmiş olsun diyip kapattım hesabı. 10 kuruşa kadar çektim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
yapı kredi de açma sakın öyle bir gaflete düştüm hem kart masrafı fazla hemde int bankacılıgı da yeterli gelmedi

iş bank kullandım epey tavsiye ederim
internetten guvenli sekilde gold kart kullanmak için(sanal kart) garanti birebir.

int alısverisleri için kullanacaksan garanti tavsiye ederim. aylık ödemelerin var ise(dogal gaz, telefon,elektrik..) garantiyi otomatik ödemeye baglarsan da kart masrafı almıyorlar. 2 tane sabit ödeme tanımlaman lazım bunun için
Sosyal ağlarda paylaş

garanti kimin bilmiyorum ama bence finans almasın en azından yunana 1kişiden daha az para gitsin :)

yıllardır garanti kullanıyorum internetten işlemlerde güzel sanal kart fln da iyi ama tabii kullananlara iş bank ve internetteki özellikleri sorulmalı

düzeltme:imla hatası,manyadım yine yazamıyorum.

[ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 23:48 tarihinde, Burax tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler,
Ancak arkadaşımın internet bankacılığı - havale - eft tarzı şeylerle işi olmayacak tek istediği parasını yatırsın orada biriksin ve para işlensin.Bu konuda getirisi iyi olacak ve masraf vs düzeyi en düşük olan kaliteli bir banka arıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...