Xayder Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Merhaba arkadaşlar, Bir arkadaşım banka hesabı açtırmak istiyorda bana danıştı açıkcası bana göre hepsi aynıymış gibi geliyor fakat birde size danışayım dedim sanırım normal vadesiz hesap gibi birşey istiyor yani kumbara gibi parayı koysun para orda dursun gibi fakat belki ileride şu repo mu ne diyorlar faizle para getiren hesaba çevirebilir ve bu işleyiş için en sağlıklı güvenilir ve karlı hangi bankayı nedenlerini açıklayarak önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 iş bank. zırt pırt kart parası bilmem sene başı hesap parası almıyor, düşük. hsbc, citi bank açılış kart bilmem ne parası yüksek. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 21:47 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 valla repo falan bilmiyorumda İnternetten alısveriş yapcaksan,Garanti güzel. SanalKartı hizmeti güzel.paypal falan için. Yıllık hesap işletim ücretini yeni müşterilerden almıyorlarmıs. Ama benden alıyorlar -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Amaaan deniz bank'ta açma sakın olaki yani. Zırt parası pırt parası kıl parası tüy parası diye diye çürürtüyorlar hesabı. Denizbanktan açma kesinlikle üzülürsün, sinir stres sahibi olursun dipnot: 4 aydır internet bankacılığımı da aktif hale getiremediler, 2 kere dilekçe 3 kere sözlü olarak belirttim yok abi. Sonra hadi geçmiş olsun diyip kapattım hesabı. 10 kuruşa kadar çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 walla isank hesabm war uni yuzundne unide subesi war isbnkin gayet mutluyum yane internet bankaclig sorunsuz hizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ama sanal kart [garanti] gibisi de yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Sanal kart garanti Bankacılık olarak Finans bank edit: İkisi ilede çalışamıyorum şuanda :=) sade çevremde çalışabilenlerden duyduğum şekilde ben Yapı Krediden dertliyim. onu söyleyebilirim. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 22:45 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yapı kredi de açma sakın öyle bir gaflete düştüm hem kart masrafı fazla hemde int bankacılıgı da yeterli gelmedi iş bank kullandım epey tavsiye ederim internetten guvenli sekilde gold kart kullanmak için(sanal kart) garanti birebir. int alısverisleri için kullanacaksan garanti tavsiye ederim. aylık ödemelerin var ise(dogal gaz, telefon,elektrik..) garantiyi otomatik ödemeye baglarsan da kart masrafı almıyorlar. 2 tane sabit ödeme tanımlaman lazım bunun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Finansbank faiz yok ne yok günah yok. yoksa albarakatürk müydü? [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 22:50 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 heabın internetle veya internet bankacılığıyla alakası olmayacak dediğim gibi kumbara ve repo tarzı için lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 IS bankasi benden 60 ytl senelik ucret aldi bursumdan kestiler evlat acisi gibi oturdu icime hepi topu ayda 75 ytl burs aliyorum o hesaptan yazik degil mi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 O zaman duyduğum kadarı ile finans iyi , bu arada finans bak gayet faizli bir bankamız karıştırmayalım :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ogrenci isen ogrenci belgenle iş bank subesine gidip basvurdugunda hesap kullanım ücreti almıyorlar diye biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 İşbank ötesi yok zaten atm si olmayan köşe bucakta yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 garanti kimin bilmiyorum ama bence finans almasın en azından yunana 1kişiden daha az para gitsin :) yıllardır garanti kullanıyorum internetten işlemlerde güzel sanal kart fln da iyi ama tabii kullananlara iş bank ve internetteki özellikleri sorulmalı düzeltme:imla hatası,manyadım yine yazamıyorum. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 23:48 tarihinde, Burax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Yunana para gitmesin, garip bir mantık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Garantinin internet bankacılığı hızlı ve akcıı geliyo bana. bankayı işverene hesap numarası sölemek ve sanal kart için kullanan biri olarak memnunum masrafda cıkarmıtyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 üni. öğrencisi ise yapıkredi iidr. ben memnunum. hem vadesiz hesap için hem de kredi kartı için ücret almıyolar, internet bankacılığından da pek memnunum. şimdilik aktaracaklarım bunlar. ali kırca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: Mum_Chamber ama sanal kart [garanti] gibisi de yok... bence de garanti oneriyorum hesap ucreti 20 mi neydi sanirim, ben uzun zamandir kullaniyorum bi sorun yasamadim garantiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 garanti bankası kredi kartım kırıldı (fiziksel olarak) ama iş bankası atm kartım sapasağlam duruyo hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 isbankasi kullaniyorum gayet memnunum. tek sorun sanal kredi karti felan yok. garanti de iyi sayilir cunku en buyuk artisi sanal kart var. aslinda isbank verse sanal kredi karti felan ne guzel olurdu. dimi gultekin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 hesabım olacak param iş yapacak sigorta falan halledicem diyorsanız HSBC yada Finans, faiz oranı ve batma ihtimali olarak. Koç bank'ın yanından geçmeyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, Ancak arkadaşımın internet bankacılığı - havale - eft tarzı şeylerle işi olmayacak tek istediği parasını yatırsın orada biriksin ve para işlensin.Bu konuda getirisi iyi olacak ve masraf vs düzeyi en düşük olan kaliteli bir banka arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Finansbank iyidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 işbankası..her yerde var maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar