Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İbrahim Tatlıses Şaşırttı

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Slat doğru diyor valla bizim halkımız seçim konusunda gayet popülaristtir. Şuraya yazıyorum hülya avşar, tatlıses gibi medyatik isimleri alan bir parti kesin meclise girer abi. Koyiim böyle işe demek istiyorum. GPnin aldığı %7 oy bile bunu gösteriyor, destekçileri çok fazlaymış gibi gösterip, milleti gazlayıp ilk girdiği seçimde %7 oy kaptı. Tansu çillerde zamanında sömürürdü bu popülarist halkı.
Sosyal ağlarda paylaş

Otursun o çiğ köfte partisi yapsın plz

Siyaset zaten yeterince içine edilmiş bi durumda, bi de böyle şarkıcıları mankenleri toplayıp iyice saçmalıyolar ya tamam artık kesin hayvanat bahçesine döner o meclis...
(lafım şahıslara değil, böyle bi olayı tetikleyen sisteme)

Reklam yapsalar TV de bu tipler çıksa ben de oyumu hede partisine veriyorum bik bik bik diye tanıtımlarda oynatsalar hadi neyse derim ama partiye dahil olması ne demek yaa?

Eğitimsiz cahil cühela tiplerin siyasete yumulması gibi abuk bi durum vardı zaten, gerçi olaya o açıdan bakınca adamın tek farkı tanınan birisi olması, o açıdan mevcut düzene(...) ters bişiy değil ama yine de ne saçma yani...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat
üye § 04 Haziran 2007, Pazartesi - 17:52 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Cem Uzan rocks my world..

Çok zekice bir hamle.. Cahil, gerçeklerden bihaber kesimin oylarını almanın en güzel yolu bence..

umarız ki haber doğrudur ve gerçekten de oyları alınır. chp ya da gp farketmez alınan her oy için mutlu olacğım ben şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...