eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in İstanbul 3. Bölge 1. sıradan aday olacağı açıklandı. hemde GP'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Şakadır heralde... Di mi? Şakadır... Yok yok şakadır şaka... di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Niye GP'den ki. Akp'ye gitse de alırlardı. Tabii Uzan'ın ideolojisine(var mı?) bağlı ise başka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Şehrazat 1ytl olacak lafını duyunca atlamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 -_- GP alamadığı %3 oyuda tatlısesten kapatır artık asd [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 17:52 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Cem Uzan rocks my world.. Çok zekice bir hamle.. Cahil, gerçeklerden bihaber kesimin oylarını almanın en güzel yolu bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Kazanır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Slat doğru diyor valla bizim halkımız seçim konusunda gayet popülaristtir. Şuraya yazıyorum hülya avşar, tatlıses gibi medyatik isimleri alan bir parti kesin meclise girer abi. Koyiim böyle işe demek istiyorum. GPnin aldığı %7 oy bile bunu gösteriyor, destekçileri çok fazlaymış gibi gösterip, milleti gazlayıp ilk girdiği seçimde %7 oy kaptı. Tansu çillerde zamanında sömürürdü bu popülarist halkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Otursun o çiğ köfte partisi yapsın plz Siyaset zaten yeterince içine edilmiş bi durumda, bi de böyle şarkıcıları mankenleri toplayıp iyice saçmalıyolar ya tamam artık kesin hayvanat bahçesine döner o meclis... (lafım şahıslara değil, böyle bi olayı tetikleyen sisteme) Reklam yapsalar TV de bu tipler çıksa ben de oyumu hede partisine veriyorum bik bik bik diye tanıtımlarda oynatsalar hadi neyse derim ama partiye dahil olması ne demek yaa? Eğitimsiz cahil cühela tiplerin siyasete yumulması gibi abuk bi durum vardı zaten, gerçi olaya o açıdan bakınca adamın tek farkı tanınan birisi olması, o açıdan mevcut düzene(...) ters bişiy değil ama yine de ne saçma yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bence de hayvanat bahçesine döner(benim lafım kişimsilere ama). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 urfadan deli oy alırdı ama istanbuldan ne oy alacak merak ediyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ya memleketin başına cem uzan gelsin.2 firma dolandırıp dış borcu kapasın gitsin adsfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ZOMG bu secim sonrasi Turkiyeye bir haller olacak gibi.... Sehrezat 1ytl olsun pls bab the k3nk thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 oooo seçilse de çıksa şöyle kürsüye... Leydiz en centilmını... MINAHAAA.. dese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Sayın Seyirciler şimdi Davostaki Dünya Ekonomik Forumunda Dış İşleri Bakanımız İbrahim Tatlıses in konuşmasını getiriyoruz erkanlara... Leydiyiz centilmeneee hınaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 chris editle mesajı! =) pişti olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hınaaa mı mınahaa mı ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 VAN TU TİRİ FORO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 18:38le ben kazandım cicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Gibson'da 1 YeTeLe olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: Slat üye § 04 Haziran 2007, Pazartesi - 17:52 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Cem Uzan rocks my world.. Çok zekice bir hamle.. Cahil, gerçeklerden bihaber kesimin oylarını almanın en güzel yolu bence.. umarız ki haber doğrudur ve gerçekten de oyları alınır. chp ya da gp farketmez alınan her oy için mutlu olacğım ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 meclise girer 2 ay sonra istifa olur bağımsız vekil olur sonra... zati bu adam bağımsız olcam demiyormuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Tatlises bos adam degil, GP nin baraji asamayacagini dusunse boyle bir risk almazdi. Istese Bagimsiz secilebilirdi cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Leydiyz and centıl"mını".. mını haa.. burada İbrahim Tatlıses kendi dediğiyle dalga geçmektedir. Oysaki ingilizceyi "centılmın" diyecek kadar biliyordur. İbrahim Tatlısesi sevelim GP ye oy verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar