BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 sabah sabah ben de yarıldım süpermiş :D maçı gözüyle değil de sadece kulağıyla izleyen birisi şaka yapıyolar sanar zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Gökhan da gerizekalılık etti Rüştü de işte, ne tartışıyosunuz ki daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 adamların kaleci de çıkıp durdu ama atamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 gökhan önce topa gidecek gibi hareketlenio sonra aniden geri çekilio büyük ihtimal rüştü bırak demiştir orda oyuna hızlı sokmayı felan düşünmemiştir kimse. rüştü çıkmışken almak ister yoksa gökhan uzaklaştırınca rakibin önüne düşerse kale boş yine tehlike olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Yenen bosnam olsun be :) hiiiç üzülmedim.Keşke yenseydik tabide. Yenilmişiz yenmişiz hiç farketmezdi bu maçta.Çok önemli bir puan kaybettik.Ama Başka bir takıma yenilmektesne bosnaya yenilmek daha iyiydi. Tribünlerdeki güzelliği gördünüz.Herkes birlikte maç izliyor.Bosnalılarda türklerde hem bosnanın hemde türkiyenin golünde bayrak salllıyorlardı. Ama bizimkiler son dakikalarda işi çirkefliğe vurdular.Dışarıya atılan topu bosnaya vermediler. Yıldıray dirsekle faul yaptı. Hoş durmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 onu diorum ben de hareketlenip neden dursun yani? rüştü bırak demiştir. milli maçtan sonra bile sağa sola laf yetiştirmeye çalışıyolar deli oluyorum. 1 kere yazmış kimse iplememiş bi daha yazmış. boy var beyin yok demiş. ufak hesaplar peşinde misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 said: Ama bizimkiler son dakikalarda işi çirkefliğe vurdular.Dışarıya atılan topu bosnaya vermediler. allahin sopasi yok dedim zaten son dakka golu gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 başlıgı böyle yaparsanız kaybederiz tabi ugursuz geldik forum olarak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 düzelt o zaman :( YÖNETİM UYUMA FORUMA SAHİP ÇIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 eva herzigova gibi bişey başlık, eskiden güzeldi [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 23:46 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: düzelt o zaman :( YÖNETİM UYUMA FORUMA SAHİP ÇIK! düzeltemiyorum arkadaşım sorun da orada. ya silecem yada öyle idare edicez. bana degil nedanko ya söyleyin nerede kaldı bu yeni sistem taraftar sabırsız yeni transferler bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 illa koltuklarımı söküp fırlatalım size .=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: DynamicK Genel Yönetici [şikayet et] § 03 Haziran 2007, Pazar - 22:42 [ özel msj ] başlıgı böyle yaparsanız kaybederiz tabi ugursuz geldik forum olarak :/o zaman benim yenilginin sorumlusu :) bütün sorumluluğu üstüme alıyorum futbolculara oynattığım kötü futboldan dolayı bütün sorumluluk benim :) [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 13:20 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 1-hakan şükür'ün ölüsü yeter.acı ama gerçek.tekrar gördüm bunu. 2-rüştü evine git.serdar falan varken fatih terim'in bu iyidir ,eskidir,güveniyorum,oynasın mantığı her zaman da tutmuyor. 3-servet facia.bir galatasaraylı olarak yürekten korkuyorum. 4-gökhan zan bu kadar iyi bir defansken böyle aptal bir oyun mantalitesi olmamalı.çalım atmaya çalışıyor zırtapoz herkese. 5-emre ve tümer gerçekten çok önemliler hücum gücü adına bu takım için. 6-forvetlerimiz(nihat halil vs)acilen form kazanmalılar,bu eksikliğide hissettik.aslına bakarsanız genel bir kanat eksikliği vardı,hem sabri de,hem arda da.böyle olmaz.ama daha iyileri de yok. 7-takım olarak form kazanmamız gerekiyor ve bu yolda yememiz gereken bi fırın ekmek var,eğer bu süreç gayet hızlı bir şekilde ilerlerse dünya şampiyonu olur bu takım. 8-fatih terim,gerçekten bu takım için en doğru tercih. 9-tellos adam değil :turgay şeren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar