LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Milli takımımız BosnaHersek karşısında çok önemli bi maça çıkıyor eğer kazanırsak namağlup ünvanımızı sürdüreceğiz ve nerdeyse yolun yyarısından fazlasını katetmiş olacaz kazndığımız takdirde çok büyük bi ihtimal gruptanda lider çıakrız diye düşünüyorum kaybedersek sadece 3 puan kaybetmiş olacağız milli takımımıza başarılar dileriz. edit:başlık biraz afilli oldu mam he :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Başık biraz deil baya afilli olmuş bea Vs ler falan, Alcaz işallah maçı.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Niye Bosna Hersek - Türkiye değil? Zaten Bosnia and Herzegovina olacak o ayrı konu da. tellos senin nick kral tello dan sonra ıskartaya çıktı bu arada. değiştir bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 amacın ne öle yok neden türkiye değil falan değişik olsun dedik neyin peşindesin yani o nu anlamdım neyse bu arada and koysanda olur koymasanda aynı anlama geliyo ;) [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 07:18 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 herzigovina -herzegovina demek istemiş orda ;) ne herze ise farketmez, bosna sağlam diyolar ama benim tahminim; galip geliriz... [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 09:51 tarihinde, BlackRose tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bence bosna alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 2-0 veya 2-1 alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 zor maç göreceğiz akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Zor maç liginde bitmesiyle futbolcular bir ara tatil havasına girip çıktılar,1-0 olsun bizim olsun yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 silin bu başlıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 said: LucifeL üye § 02 Haziran 2007, Cumartesi - 07:18 amacın ne öle yok neden türkiye değil falan değişik olsun dedik neyin peşindesin yani o nu anlamdım neyse bu arada and koysanda olur koymasanda aynı anlama geliyo ;) Çok değişik süper aşmış olmuş. Bari doğru yazsaydın diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Ya bu nasıl bi rezil başlıktır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ben böyle bir başlık altında milli maçımızı tartışmam!!!1!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 maç saat kaçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 yirmibir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 böyle başlık olmaz olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 türkiye rahat alır.. peşine edit: içine de alabilir ha . :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bu ne biçim yayındır. hiç izlemeyelim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 yayına mı küfredeyim servete mi yoksa ersin düzen'e mi küfür edeyim bilemedim. ha bi de cenabet ömer üründül var o ayrı.. ilk yarı skoru: servet 2-2 türkiye goller hakan şükür 0-1 servet 1-1 sabri 1-2 servet 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Servet'in hatasından 2 gol yedik. :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Hm bu servet'i biz bi de song u gönderirsek diye almıştık di mi ona alternatif olarak... Hey allaam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Fenerbahçe'den gittiği gün ne kadar çok sevinmiştim,bu maçı da görünce ne kadar haklı olduğum ortaya çıktı..Burdan fatih terim'i eleştirmeyeceğim,neden mi kendisi dokunulmazdır,azıcık laf söledin mi ortamlarda aforoz edilirsin,sonuca bakarak bu yorumlarda bulunmuyorum yunanistan maçından sonra da fatih terim'i eleştirmiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Bu defansla bu hakan şükürle.. rofl derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Rüştü'de rofl diyorum bu arada onuda geçmiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Takıma komple rofl, Yıldırayt biraz bişler yaptı, baştan Yıldıray ve Ümit oynamalıydı bence, neyse.. Bosna 10 puana çıktı, bu gazla Norveç ve Yunaninstan'dan puan koparırlar, Türkiye Bosna çıkar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar