Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Baska bir efsane 3. filmiyle gelmek uzere, bu sefer julia roberts yok xD ve andy garcia amcamiz da kadroya katiliyor sanirim. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 00:09 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 İlk ikisini beğenmiştim. Çok süper değildi ama izlemeye değerdi. Bakalım üçüncüsü nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 valla ben 1. filmi daha cok begenmistim bakalim belki 2 sindende kötü cikacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ikinci film rezaletti ilk film mukemmeldi. ikinciyi izledikten sonra nefret etmıstım, bu üçüncü filmi izlemek için tek nedenim kadroya al pacino'nun katılması. Sırf o yuzden filme gidip izliycem. Ayrıca Andy Garcia zaten kadrodaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 al pacino icin gay olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bende shemale olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 2. filme nasıl kötü dersiniz yahu serinin ilk 2 filmide birbirinden mükemmeldi. Al pacino ile dahada güzelleşecek ve diğerlerinden daha mükemmel olucak eminim.Al pacino 88minutes faciasından sonra eminim iyi iş çıkarmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 2. film rezaletti nası begenebılıyo ınsanlar ben anlamıyorum sacmaydı hikaye ve karmaşıklaşmıştı. ben zerre tat alamamıştım. ilk filmin yeri ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 2. film o kadar iyi değildi 1. nin yanında. ikinci filmde beğendiğim adam akıllı tek sahne o öbür hırsızın lazer sahnesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 İlk film çok çok güzeldi, ikincisi de ortalama üstü iyi denebilecek bi filmdi. 3. umarım birinciye daha yakındır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ilk film kült statüsüne erişmişken 2. filmin DVD satışları bile hayal kırıklığı olmuşken karşılaştırma yapmak zor olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 2. film 1 in yanindan bile gecemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 2. filmin yarattığı hayal kırıklığından sonra 3.yü adam gibi yaparlar düşüncesindeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 2. cidden kötüydü. Sadece kadroyu izlemek keyif veriyor geri kalan herşey kötüydü. Umarım bu düzgün olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ilk ikisinden sonra,al pacino'nunda kadroya katılması ile iyice izlenmeye değer yapıyor bu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: BlaCk 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 13:25 2. film rezaletti nası begenebılıyo ınsanlar ben anlamıyorum ben de senin üçlemelerde neden 2. filme taktığını anlamıyorum XD [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 13:57 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 pisikolocik olsa gerek :) ama pirates'de 2. filmi begenmıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 devam filmleri genelde kötü oluyor ya,çok nadir iyi bir devam filminin olması ondandır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 misal back to the future Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Star Wars 5-6 Godfather serisi Lord of the Rings serisi İndiana Jones serisi şimdi dalga geçersiniz ama seri olarak bakıldığında Harry Potter serisi de iyiye gidiyor bana kalırsa :D vs. gider böyle işte nadir filmler [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:29 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 2.filmi begenin ben Film kültüründen şüphe ederim abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Star Wars Eps 6 en kötü filmidir SW nin ama :) Sırf Ewoklar için hatta en kötü x 5 tir :) Harry Potter'ı bilemicem, diğerlerinde haklısın. Ama LoTR'yi ya da SW'yi o kategoriye sokmamak lazım, çünkü onlar baştan çok filmlik olarak tasarlanan filmler, baştan tutup sonra hadi devam çekelim denen filmler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: Eternal üye § 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:36 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- 2.filmi begenin ben Film kültüründen şüphe ederim abicim. -------------------------------------------------------------------------------- http://forum.paticik.com/konu.php?id=180851 / Sahibinden.. Diyosun ki "insanların film kültürünü yargılayabilecek kadar film kültürüne sahip biriyim." Ama bunu söylersen haklı olarak kimse seni ve şüphelerini ciddiye almaz ki. Filmdir, zevktir. Kültür varsa da başkasının film kültürünü yargılayıp değerlendirebilmen için ondan daha fazla bilgiye, kültüre ihtiyacın olmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Senden de şüphe ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Onun için de en az benim kadar iyi olman lazım, daha çooook yolun var yani, belki başka bir dünyada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar