Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paha Biçilmez...

Molto

Öne çıkan mesajlar

Özel X Üniversitesinde graifk tasarım 1.sınıf--> 13 Milyar
Bölümün ana dersinden kalıyorum, kaybedeceğim kredi çok istediğim yatay geçiş hayallerimi yıkabilir, ders haftada 8 saat veriliyor sınıf tekrarı mı yaptırırlar seneye dersi alttan mı aldırırlar bilmiyorum (ki haftada 8 saat bu alttan nasıl alacaksam), sonum ne olacak bilmiyorum.

Bunca sıkıntıya rağmen Starcraft 2 ile ilgili tatlı hayaller kurabilmek --> Paha Biçilmez

Sıkıntılarına rağmen bunun herşeyin sonu olmadığını, dünyanın hala döndüğünü bilmek isteyenler için...

[ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 20:05 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tembelliğimden kalmadım başka durumlar vardı, kaldığım tek ders o zaten diğerleri iyi.
Sıkıntıları kafalarını kurcalayan herkes için açtım bu konuyu, isteyenler de benim gibi içlerini döküp rahatlasınlar diye. Herşeye rağmen "eeh ko götüne" diyebilmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

Özgür bir ülkede Taksim gibi kalabalık bir yerde garip gurup boyalı saçlarla gezmek; elbetteki gündelik hayatın bir parçası ve

çok kolay

Kuzey Korede şehir stadyumunun çimenlerini adam etmek için içeriye girmek; kusura bakmayın ama bu

saha biçilemez!

Noella sana da bir postam var! Her şeye rağmen, hatta Kore'ye rağmen "ko götüne" demek istiyorum..

hugs and kisses

[ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 20:28 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tamam paranın ko götüne de hiç mi düşünmüyorsun hayatından gidecek bir seneyi? Hayır paran çoktur belki 13 milyar ko'maz da; çalış, çabala, yardır yap bişeyler, sonra o 13 milyarı kızlarla ez yazın. Bütün paticik halkına SC2 al battledan oynayalım vs. 13 milyarla neler yapılır bee. Mesela ben 13 senelik okul harcımı ödeyebilirim bir kerede.
Sosyal ağlarda paylaş

babamin dedigi lafi soyliyim sana bana cok koymustu ama o kadar belli etmemistim babama

zaten ingilizcem iyi duzey ama uninin iste hazirlik sinavi var(devlet universitesi ) ciddi anlamda zordu
bende kolay olcak diye hic umrumda olmadi sonra noldu kaldim okudum o seneyi dusununce benim icin bi etkisi olmadi gibi geldi hatta birazda iyi oldu arkadas cevrem daha iyi oldu vs.. vs..

neyse babam dediki bak oglum calismadin etmedin ben sana o kadar dedim noldu benim icin iste 1 senelik giderim salliyorum ev kiram yemek icmek filan 13 milyar kaybettim ama sen 26 milyar kaybettin dedi(sayi onemli degil ) 1 senelik maasin gitti dediki cok hakliydi

isin bu tarafinda bak artik hayat zor
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ben parayı takmıyorum demiyorum ki, kim takmaz 13 milyarı. zaten 1. sınıfı bir daha okutmazlar kaldığım ders ön koşullu olduğu için onu verene kadar 2. sınıfa geçemiycem, dersin 2. döneminde kaldığım için de seneye 2. döneme kadar evde oturucam sanırım.
Biliyorum boku yedim, üzgünüm kendimden utanıyorum ama yine de güzel şeyler hayal edebiliyorum ve sıkıntılarımdan uzaklaşabiliyorum söylemek istediğim bu.
Sosyal ağlarda paylaş

devlet unide okumak senede 500 milyon
okula arabayla gidip gelmek yilda 1.5 milyar
kalem silgi t cetveli kagit fotokopi yilda 200 milyon

okula girdigin gun annenlere gidip anne bu okul 7 sedene bitiyomus daha erken btirmicem yormayin diyin annenin "amaan bsver olum ne yorcaz senden deerli mi" demesi
paha bicilemez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...