Molto Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Özel X Üniversitesinde graifk tasarım 1.sınıf--> 13 Milyar Bölümün ana dersinden kalıyorum, kaybedeceğim kredi çok istediğim yatay geçiş hayallerimi yıkabilir, ders haftada 8 saat veriliyor sınıf tekrarı mı yaptırırlar seneye dersi alttan mı aldırırlar bilmiyorum (ki haftada 8 saat bu alttan nasıl alacaksam), sonum ne olacak bilmiyorum. Bunca sıkıntıya rağmen Starcraft 2 ile ilgili tatlı hayaller kurabilmek --> Paha Biçilmez Sıkıntılarına rağmen bunun herşeyin sonu olmadığını, dünyanın hala döndüğünü bilmek isteyenler için... [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 20:05 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bu mudur sıkıntı ? aileye 13bin ytl yükün üzerine hala starcraft 2 hayali (!) kurabilmek... İlginç olsa gerek. biz buna paha biçilemez demiyoruz sanırım. Vurdumduymazlık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 alttan ders alarak kapama imkanın varsa öyle yap bence, normal derslerinden bazılarını gözden çıkartıp almazsın. sonra da yaz okullarında ders alarak kapatırsın farkı. bir daha da kalmazsın heralde bi dersten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 13 milyarı çöpte falan mı buldun yahu :) Çalışsana arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Tembelliğimden kalmadım başka durumlar vardı, kaldığım tek ders o zaten diğerleri iyi. Sıkıntıları kafalarını kurcalayan herkes için açtım bu konuyu, isteyenler de benim gibi içlerini döküp rahatlasınlar diye. Herşeye rağmen "eeh ko götüne" diyebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Özgür bir ülkede Taksim gibi kalabalık bir yerde garip gurup boyalı saçlarla gezmek; elbetteki gündelik hayatın bir parçası ve çok kolay Kuzey Korede şehir stadyumunun çimenlerini adam etmek için içeriye girmek; kusura bakmayın ama bu saha biçilemez! __________ kafasında saçmalama isteği olanlar için atıyorum bu postu.. bir de süper manken Noella için.. Noella sana da bir postam var! Her şeye rağmen, hatta Kore'ye rağmen "ko götüne" demek istiyorum.. hugs and kisses [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 20:28 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 dasaaa yıktın beni. Bu saha biçilemez. asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 aylardır oturmak cok sıkıcı silverstein ve arctic monkeys'i canlı izlemek güzel ama paha bicilemez ne demek ya hayatımda yok böyle birsey benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 13 milyar ? 7tp olmasın sakın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Amaaan 13 milyar neymis, SC2 dusun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 dasaaa 10 puan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ya tamam paranın ko götüne de hiç mi düşünmüyorsun hayatından gidecek bir seneyi? Hayır paran çoktur belki 13 milyar ko'maz da; çalış, çabala, yardır yap bişeyler, sonra o 13 milyarı kızlarla ez yazın. Bütün paticik halkına SC2 al battledan oynayalım vs. 13 milyarla neler yapılır bee. Mesela ben 13 senelik okul harcımı ödeyebilirim bir kerede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 oha serial killer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 babamin dedigi lafi soyliyim sana bana cok koymustu ama o kadar belli etmemistim babama zaten ingilizcem iyi duzey ama uninin iste hazirlik sinavi var(devlet universitesi ) ciddi anlamda zordu bende kolay olcak diye hic umrumda olmadi sonra noldu kaldim okudum o seneyi dusununce benim icin bi etkisi olmadi gibi geldi hatta birazda iyi oldu arkadas cevrem daha iyi oldu vs.. vs.. neyse babam dediki bak oglum calismadin etmedin ben sana o kadar dedim noldu benim icin iste 1 senelik giderim salliyorum ev kiram yemek icmek filan 13 milyar kaybettim ama sen 26 milyar kaybettin dedi(sayi onemli degil ) 1 senelik maasin gitti dediki cok hakliydi isin bu tarafinda bak artik hayat zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 "babamın b.k gibi parası var, dersten de kalırım sınıfı da tekrar ederim, yatay geçiş yapsam nolacak yapmasam nolacak, dandin bi okul bitirir şirketin başına geçerim" demek istemiş herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 yahu ben parayı takmıyorum demiyorum ki, kim takmaz 13 milyarı. zaten 1. sınıfı bir daha okutmazlar kaldığım ders ön koşullu olduğu için onu verene kadar 2. sınıfa geçemiycem, dersin 2. döneminde kaldığım için de seneye 2. döneme kadar evde oturucam sanırım. Biliyorum boku yedim, üzgünüm kendimden utanıyorum ama yine de güzel şeyler hayal edebiliyorum ve sıkıntılarımdan uzaklaşabiliyorum söylemek istediğim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 yorum yapmak istemiyorum ama artık üniversiteye giden ve sorumluluk duygusunu hala yüklenememiş insanların olduğunu görmek bana kendimi sevmek için bir sebep daha bulmama yardımcı oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ayıb ediyon beni gaybediyon sonuna kadar okuyun yav yourm yapmadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 molto sen insan değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 peki ya. 13 milyar. ahah. sinirlerim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 asıl paha biçilemez olacak şey babanın bu forumu okuması olurdu ya neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 devlet unide okumak senede 500 milyon okula arabayla gidip gelmek yilda 1.5 milyar kalem silgi t cetveli kagit fotokopi yilda 200 milyon okula girdigin gun annenlere gidip anne bu okul 7 sedene bitiyomus daha erken btirmicem yormayin diyin annenin "amaan bsver olum ne yorcaz senden deerli mi" demesi paha bicilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 hahaha 10 gün önceye kadar belki ben de aileye 12 milyar yük getiriyodum ama TOEFL denen sınavala seviştik ve ben galip geldim. önümüzdeki sekiskere bakıcaz. hayat zor birde erol evgine sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar