Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedinin kanatları çıktı (bilim dünyası şokta)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Kanatları çıkan kedi görenleri şaşkına çevirdi. ‘Kanatlı kedi’nin inanılmaz görüntüsü akıllara genleriyle oynanarak başkalaştırılan hayvanların son örneği mi sorusunu getirdi… Çin’in Shaanx bölgesinde yaşayan bir kadının sahibi olduğu erkek kedinin iki yanında iki ay önce şişlikler oluşmaya başladı. Bu duruma anlam veremeyen kadın ‘Tom’ adı verdiği kedisini veterinere götürmeden biraz daha beklemek istedi. 2. ayın sonunda şişkin yerler patladı ve o bölgelerden iki kanat uzadı.
Uzun ve kemikli kanatlarıyla görenleri şaşkına çeviren kedi uzmanları da şok etti. Bilim adamları olayı ‘gen mutasyonu’ olarak tanımlarken kanatlı kediyi görenler genleriyle oynanarak başkalaştırılan hayvanların artık doğal yollarla mutasyona uğradığı görüşünde birleşti.

alıntı :

http://www.milliyet.com.tr/2007/05/25/son/sonyas07.asp

oha bende kanat istiyorum o_O

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Grifin olmuş bu.

Eskiden bir oyun vardı Impossible Creatures diye, onda yapardık böyle şeyleri.

Bi de... uçuyo mu acep?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kuşlar uçarak kaçarlardı hep...şimdi nasıl kurtaracaklar soylarını kedilerden...kuşların evrimsel cevabı ne olacak bu yeni gelişmeye...reklamlardan hemen sonra...bekleyin.
Mesaj tarihi:
Biraz suyu çıkmış gibi geldi bana asparagasın ne bileyim.
Gen oynamasıyla kanat çıkaran bi Legacy of Kain'de Raziel'i görmüştüm, bu kedi iki etti. Ha yok bir de Janos vardı orda, kedi üç etti.
Doğruysa çok tatlı durmuş ama kanat o ayrı =P
Mesaj tarihi:
Ya iyide bu nasıl olmuş hakkaten nedir bu işin sırrı?Bi öğrenelimde bizde çıkartalım:)Bellow boyut kapısından yürüyerek geçmek var uçarak geçmek var dimi ama:D
Mesaj tarihi:
Bu kedi uçabilseydi evrime süper örnek olurdu=)

Yani şimdi sokak kedileri kuş filan yakalıyamıyolar tabii, ama bu çatır çatır uçup yakalıycak, dolayısıyla daha rahat yaşıycak. İleride insanlar topluca insafsızlaşıp sokak kedilerini bi anda beslemeyi bırakırlarsa, çöplerini de geri dönüşüm filan hedelerinden sokağa bırakmamaya başlarlarsa sokak kedilerinin nesli tükenir ama bunlar uçabildikleri için kuş yakalarlar ve soylarını devam ettirirler...

Heyt bea 2 dk da bilimkurgu senaryosu yazdım:P
Mesaj tarihi:
çinde hava kirliliği çevre kirliliği vb aşmış olduğu için 745457655 adet fabrikadan dolayı. gayet normal böle mutantlar ortamda.

yada bu kedi gelecek 10 milyon yıllık evrimini biraz hızlı yaşamış.(bkz. dinozorlar nası kuş oldu).

demekki ilerde bizde kuş olcaz memeli olarak. (düz mantığın bölesi ehe).
Mesaj tarihi:
Abi o kanatlar bi insanda çıksaydı keşkede yeni bi süper über kahramanımız olsaydı hemde en gerçeğinden
Suçluların en büyük düşmanı Über Hüseyin!
Yada
Kanatlı Hüseyin!
  • Yeni Oluştur...