calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ankara ulus ta şiddetli bir patlama gerçekleşti. çok sayıda yaralı var. şu anda ntv muhabiri gördüğü kadarıyla 3 ölü olduğunu belirtiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 oha ya kamerada kopan bi tane bacagi sansursuz gosteriyo adam eline almis salliyo yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ben de konuyu açmaya gelmiştim bu nerden çıktı şimdi ya hayret birşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 yazık olmuş :( Allah rahmet eğlesin ölenlere.. Yakınlarına da sabır versin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 İstanbul sandım , Ankara'da olmuş . Restoran patlamış sanmıyorum terörle ilgili bişey olduğunu . Üzücü ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 canlı bomba olabilir diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 canlı bomba olduğundan şüpheleniyolarmış ayrıca hiç bir işyerinden kaynaklı tüp vs patlamasının bu kadar etki yaratabilceğini zannetmiyorum Allahından bulsun yapan/yaptıranlar, umarım ölü veya yaralı sayısı artmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Evet, canlı bomba olabilir diyorlar. Çok tatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 10 ölü 60 yarali diyor simdilik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Restoran değil otobüs durağı. Canlı bombaymış Bunlar nasıl hayvanlar ya Allah belalarını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 A4 plastik patlayici , öeh bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 2. patlama ihbarı gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ] [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 19:55 tarihinde, nba tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 neyin nesidir bu olay? son durum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Sınırda yapılan operasyona misilleme gibi gozukuyor, umarım ikinci bomba yalandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 İlk açtığımda 10 ölü diyordu, şu anda 2 veya 3 ölü 20 yaralı şeklinde veriliyor haber. Umarım daha fazla artmaz. Allah belalarını versin şerefsiz orospu çocukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 höst gari canım sende o kısmını içinden deçölenlere allah rahmet eylesin allah sabır versin tanıdıklarına teröristlerde cehennemin dibini boylasınlar şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 annesizler... allah rahmet eylesin üstteki dışında bir şey diyesim gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Ölenlere rahmet ( Canlı bomba varsa o hariç, İnşallah cehennemde yanar ve geride bıraktıkları dünyanın en ağır eziyetlerini çeker) , yaralılara acil şifalar dilerim. Bir kez daha PKK ve yardakçılarının ve onları doğurup büyütenlerin ALLAH BELALARINI VERSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Star'da bi ara 10 ölü, 60'tan fazla yaralı yazısı geçti. Haberleri başından beri izliyorum. İlk 10 yaralı dendi, şimdi 3 ölü 40'tan fazla yaralı deniyo. Anafartalar Çarşısı'nın kapısıyla, otobüs durağı arasında bi yerde olmuş patlama. Büyük ihtimalle canlı bomba. Diğer bi iddia da bombanın A4 plastik patlayıcı olduğu yönünde (A4, PKK'nın en çok kullandığı patlayıcı tipi). [spo]Görüntüleri izleyenler vardır belki, her kanalda kopmuş bi bacak gösterildi. Adamın biri elinde taşıyodu. Bu şekilde bi organı kopan biçok insan varmış. Patlamadan sonraki ilk anlarda yaralılara yardım eden bi vatandaş konuştu, kulağı kopanlar falan varmış[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 canli bomba o kadar hasar veremez diye dusunuyorum A4'lerin tahrip gucu cok daha yuksek, C4 kadar olmasa da... neyse hepimizin basi sagolsun, yaralilara acil sifalar diliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Geçmiş olsun. çok kötü bir olay. televizyonda izledim, Ankara'da olması daha çok üzdü beni. ama neden Ulus'ta böyle bir olay oldu da, neden Kızılay veya Çankaya felan değil? Onu düşünmeden edemiyorum. Şöyle bir şüphe uyandırıyor bende, terör örgütü felan değil de, ulustaki mağazalardan birisiyle anlaşmazlık yaşayan birisinin yaptığı birşey olabilir mi diye düşünüyorum. Tabii patlayıcı A4 felan ise, terörist eylem olması daha muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Allah belalarını versin,şerefsizler yine başladılar bombaları patlatmaya,yazlık bölgelerde orman yakmalara,terör örgütü ile duygusal bağımız var diyen dehap yöneticilerini de tıkıcaksın içeri hemen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Doğu'da operasyonda 200kg A4 patlayıcı ele geçirilmiş diye bir şey söyledi TV ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ne ideoloji olursa olsun,sivilleri öldürmenin görüşü olamaz. hayvanlık,katillik ve şerefsizliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar