Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ulus ta patlama

calimero

Öne çıkan mesajlar

Star'da bi ara 10 ölü, 60'tan fazla yaralı yazısı geçti. Haberleri başından beri izliyorum.
İlk 10 yaralı dendi, şimdi 3 ölü 40'tan fazla yaralı deniyo. Anafartalar Çarşısı'nın kapısıyla, otobüs durağı arasında bi yerde olmuş patlama. Büyük ihtimalle canlı bomba. Diğer bi iddia da bombanın A4 plastik patlayıcı olduğu yönünde (A4, PKK'nın en çok kullandığı patlayıcı tipi).
[spo]Görüntüleri izleyenler vardır belki, her kanalda kopmuş bi bacak gösterildi. Adamın biri elinde taşıyodu. Bu şekilde bi organı kopan biçok insan varmış. Patlamadan sonraki ilk anlarda yaralılara yardım eden bi vatandaş konuştu, kulağı kopanlar falan varmış[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun. çok kötü bir olay. televizyonda izledim, Ankara'da olması daha çok üzdü beni.

ama neden Ulus'ta böyle bir olay oldu da, neden Kızılay veya Çankaya felan değil? Onu düşünmeden edemiyorum.
Şöyle bir şüphe uyandırıyor bende, terör örgütü felan değil de, ulustaki mağazalardan birisiyle anlaşmazlık yaşayan birisinin yaptığı birşey olabilir mi diye düşünüyorum.
Tabii patlayıcı A4 felan ise, terörist eylem olması daha muhtemel.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...