Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 11 yasında cok yakılıydım fistan harrison ford gibiydim vallahı ama o gün yaşadırğım talihsiz kazadan beri yüzüm bu halde inasn içine cıkamıyorum sc oynuyorum hep
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ya benim dışımda wowdaki gözü rahatsız edici renk cümbüşünden rahatsız olan yok muy [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 16:36 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ]
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ben renklerin uyumlyu olduğunu düşünüyorum blizzard oyunlarında. Özllikle wowda her sahne her ekran da deliler gibi konstrastı renkler olamsına rağmen youn gözü yormuyodu o kdar fakrlı değerde renkler hep bi harmoni içindeydi.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: ya benim dışımda blizzardın oyunlarındaki gözü rahatsız edici renk cümbüşünden rahatsız olan yok muy kaç tane blizzard oyunu oynadın? warcraft 3 ve wow'da biraz öyle tabii ki, onun da nedeni warcraft'ın esprisinin öyle olması. ama starcraft ve diablo'da kastettiğin durum yoktu.
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 pardon değiştirdim wowdan bahsediyordum.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: yeniliklerin hepsi dier mmolardan copy/paste deil mi ne yenilik var wowda yau ? blizzard hep "hırsız firma" muamelesi görmekte. aslında bakarsanız tüm oyunlar bir başka oyundan fikir alarak hazırlanmıştır. bana burda "orjinal fikir" iddiasıyla bir oyun koyun, onun başka oyunlardan "copy/paste" ettiği fikirleri sıralayım. ancak iş blizzard'a gelince bir tek onun üstüne yüklenilmektedir. said: blizz boş oyun yapmıyorsa wowun yapımcısı kim ? said: wow çok boş oyun diyorum derim de abi. bana hitap etmiyor. ha ama rpg dediğin çok ayrıntılı olmasın , action olsun falan diyorsanız buyrun wow. baldur's gate 'in mmosu falan çıksa no-lifer olurum o zaman wow'a bile boş oyun diyorsanız, hiç bir mmorpg'yi oynamayın siz o zaman. tamam size hitap etmiyor olabilir ama "boş" diyemessiniz. mesela uo da bana hitap etmiyor, ama seven çok kişi var.
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 abi zaten yaptığım yorumların hepsi öznel. arada sırada bence demem mi gerekiyor. ben de uo müptelasıyım senin aksine. wowun yüzüne bile bakmak vakit kaybı geliyor o yüzden.
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 blizzard; yaptıkları yapacaklarının garantisi olan, ortalıkta dolanan oyunların iyi / kötü yanlarını değerlendirip en üstün haliyle bize sunabilen yegane firmadır efenim. edir: bu arada diablo 3'ün geleceği herhangi bi zaman dilimi benim altın çağım olcaktır hehe. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 17:14 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ]
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 diablo 3 konu olarak gelmez, gelemez. neyi kesicez ; sırasıyla samael'i falan mı sdfsd
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bir kere herseyden once wow'da roleplay serverlarinin olmasi bastan "bos" oyun olmasini engelliyor. ileri seviyede roleplay yapan guild'ler var birsuru, etkinlikler var, ben hayatimda yapmadigim roleplay'i wow'da yapmistim zamaninda. ha roleplay yapacak yeterli seviye ingilizcen de yoksa bok atmaya da gerek yok, pvp serverda takilmaya devam.. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 19:00 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 19:04 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ]
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bone efendi spore 'a ne dese beğenirsiniz ; said: spore da basit bir çocuk oyunu olarak kalacak ne yazık ki.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 unreal tournament 3 eksik o listede. altın çağ konusuna gelince, bunu çağ geçene kadar anlamamız mümkün değil ama pc oyunları nispeten durağan bir devirde. çoğu şirket konsola yöneldi ya da pc'ye çok geç çıkarıyor oyunları. (örnek 1-a: microsoft salakları ve halo serisi) ya da arabirimi konsolun gerizekalı kumandasına ve düşük çözünürlük tv ekranına uygun yapayım derken beraber ediyor, 2006 oyununu super mario gibi oynamak zorunda kalıyorsun. yine pekçok bağımsız şirket büyük balıklar tarafından yutuldu ki büyük balıklar da pek dert etmiyor deli gibi para basmayan oyun çıkarmayı, onu yapmak için de yeniliikçiliği göze almak mümkün değil eskisi gibi. türlere bakıyorum, 2000'den bu yana çok sınırlı gelişme oldu. neredeyse birebir aynı tarz oyunları oynuyoruz 90'larda temelleri atılan. zor diyorum ben imkansız olmasa da. ama 2-3 başarılı oyunla altın çağ olmaz tabii.
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 "hellgate london" nedense bana hellsing'i hatırlatıyor demosunu seyredeli 1 yıl oldu bekliyorum nasıl bısey cıkacak acaba...
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Blizzard hırsız muamelesi en başta yapan insanlardan biriyim ama bu yıllar önce oyun piyasası daha yeni yapılanmaya başladıgında herkes çalıp çırpıyordu ama blizz biraz göze batmıştı neyse zaten sonra kendi çizgileri ile güzel bir doğru yakaladılar.Aynı level dergisinin gameshowu copyliyerek şuan geldiği nokta gibi tek fark hatırlamak isteyen göre değişir. Konuyu dahada derinleştirip oyun piyasasının altın döneminde değil ! Tam tersi pazarlama oyunlarıyla geçicek bir döneme giriyor.Ben buna oyuncu hayalini sömürme diyorum. Belki eski kafalıyım ama eskiden yapılan oyunlarda bir fikir bir amaç oluyordu şimdi FIKIR YOK millete yumurtayı boyayıp satıyorlar bknz: Q4, Doom etc etc Bu oyunlar yeni oyuncular dışında kimseye birşey vermemekte bence. Hepimiz istemeden eski oyunların 2.sini yada 3.sünü bekliyoruz neden ? Hani nerde yeni şeyler? Hep aynı oyunlar açın az gözünüzü...
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 [spo][/spo] Planescape'e bakınca kessinlikle özenerek ve zevk alarak hazırlanmış bir oyunla para için ve anlaşma için bitirilmiş bir oyun arasındaki fark belli oluyor. Yani bir nevi benim ilginç dersleri çalışırken keyif almamla kendi projemle ilgilenirken zevkten ölmem arasındaki fark gibi d: [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 13:30 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 StarCraft konsept olarak bakıldığında dünyanın en büyük hırsızlığı olabilir sanırım ama, o bakımdan "Hırsız firma muamelesi görmesi" çok da haksız sayılmaz Blizzard'ın. WarCraft olsun StarCraft olsun WH ve WH40K dan inanılmaz "esinti"ler taşımakta. WH yapımcılarıyla çok fazla davaya girdiler zaten bu yüzden. Yine Alien filmi olsun diğer bilimkurgular olsun konsept olarak alınmış çok şey var. Ama bunları çok güzel harmanlayıp çorba yerine süper bir uyumla koymuş önümüze konu olarak bu yüzden rahatsız etmiyor.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 eskiden çok fazla oyun üreten firma vardı bu sayede çok orjinal fikirler çağ açacak oyunlar çıkıyordu artık oyunlar sadece grafik üzerine kuruluyor half life 2 bana half life 1 in kevfini veremedi sonra EA westwood u aldıktan sonra hangi c&c oyunundan eskilerin tadını aldınız elden bişey gelmiyor artık herşey grafik üzerine kurulu ben wc 3 dende vakti zamanında 1 ve 2 den aldığım keyfi almamıştım bugün modlar olmasa wc3 çoktan unutulmuştu ben sevmiyorum strateji oyununda 3 tane adam yap rushla hadisesini eşyanın tabiyatına aykırı geliyor sc içinde aynıydı aslında ama onun single ı son derece iyi hazırlanmıştı bence company of heroes gerçek anlamda strateji olarak elde kalan son kale wow a gelince wow aksi iddia edilsede boştur ama kolaydır kolay olması çekicidir dünyanın en kapasitesiz adamı olsanızda oynayabilirsiniz zira sistem dünyanın en iyi oyuncusuyla aranızdaki farkı min a indirir. wow da rpg nin zerresi yok derinlik yok (wc material i kesinlikle oyuna yansıtılmamış) wow koca bir item grind den başka birşey değil bakın instaceslar bakın raidler bakın arena bakın bg hepsi item için item kasmazsanız zerre değeriniz yok item kasmıyacam deseniz yapacak birşeyiniz yok sonunda grind grind grind bir yer bitiyor yeni grind mekanı o bitiyor yeni mekan
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 hl2 çok güzel bir oyundu her şeyiyle.
Dev Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 said: zira sistem dünyanın en iyi oyuncusuyla aranızdaki farkı min a indirir. öeh. wowdaki level ve item uçurumları?
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Halflife'ları hiç bi zaman sevemedim ben bayık geldiler bana tarzım değil. strateji olarak da Warcraft cıktığından beri türünde önemli bi yere sahip, pynanışı warcraft kadar dinamik ve sürekli bi oyun daha yok, Starcraft var bi işte. taktik ceşitliliği olsun unitelerin kullanılabilirlikleir olsun cok zengin bi oyun warcraft. modları olmasa bile oynıyan 10binlerce belki 100 binlerce insan var warcraft'ı. hala ladderları tıka basa dolu olan bi oyun warcraft ilginctirki azalıcağına artıyo ladder yapan oyuncu sayısı.
Öne çıkan mesajlar