Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Crafterlar için, build shops and hire workers diyo lan. Build sieges and castles da diyo, inşallah bu yükümlülüğün altından kalkabilirler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Oooo... Bleeding başlıyacak diyince bende heyacanlandım. Daha ortada birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Süpermiş eğer böyle bi oyun yaparlarsa tek kötü yanı lag olur okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bu oyun yüzyıllardır yapım aşamasında ben hiç umutlanmayın derim vakti zamanında bir şansı vardı ama artık pek bir şansı kalmadı bir dünya büyük guild senelerce oynamak için bekledi çıkmayınca başka yerlere gittiler bide oyun sadece first person dı umarım onu düzeltmişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 FAQ'da onla ilgili yazı var. Melee silah çekince 3rd person oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bu oyun çıkarsa çogumuz çoluk çocuk sahibi oluruz kanaatimce :P zaten pek ümidim yok kolpa gibi geldi. ki adamlar uoya bile mecbur insure diye bi sistem konduysa sonradan bu oyundada öyle degerli şeyleri çalmanızın mümkün olcagını sanmıyorum. neden diye sorucak olursanız adam mesela raide gitti ayda yılda 1 oluo ordan kral bi item aldı sonra bu adam bu itemı çaldırırsa yüksek ihtimalle oyunu bırakır ki bunuda istemezler. [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 07:49 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 hatırlıyorum sanki bu oyunu biyerde daha duymuştum 1-2 yıl önce ^^ yanlış hatırlıyor olabilirim ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 At üstünde PvP :) güzellll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Vakti zamanında bi İsveç firması yapıyodu oyunu, sonra altından kalkamadılar iptal oldu falan. Derken bu yunanlılar satın aldı onlar devam ediyor şimdi. Oyunun 2003ten beri ortalarda olup da gelmemesinin bi sebebi de bu. Vaporware olsa çoktan buhar olurdu diye umutluyum :) Bence oyunun en büyük artısı ve eksisi denge diye bişey olmayacak, uo gibi olucak combatı. Class balance yok bilmemne diye ağlaşmayacak kimse ama bazı skill comboları illaki çok güçlü olucak, bi süre sonra herkes onları kullanmaya başlayacak falan. Bu konuda hiç bi umudum yok, 500 skillden 50 tanesi combat skill olsa anca yetiştirirler oyuna, betada bile dengeleyemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Edit : İsveç diil Norveç firması oyunun ilk yapımına başlayan. O ekibin bi kısmı hala projede çalışıyor. Forumlarda ilginç bi topik buldum, sanırım devlerden biri baya geyik bi şekilde alpha test anılarını anlatıyor. http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=17859 Şu sitede derli toplu yazmışlar adamın mesajlarını, oyun hakkında baya bişey öğrenebilirsiniz. Ama topik eski olduğundan değişen şeyler de var, misal lag sorunları yüzünden vucüdun farklı bölgesine yapılan hasarların farklı etkiler göstermesi olayı oyunda olmayacakmış. http://damnsam.white.prohosting.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Oyun harika görünüyor hemen çıksada bi yoklasak bunuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FirstAttack Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Oyunu bi arkadaş grubu olarak takip ediyoruz. Umarım iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 2010 'da çıkar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Forumları biraz araştırdım ve eğer yanlış anlamadıysam E3 e yetiştirmeye çalışıyorlar(en azından betasını). Gerçekten çıkartmayı planlıyorlarsa bence seneye görebiliriz ama kolpa olma ihtimali çok yüksek gerçi çok geniş bir community var bu neden ben baya bir umutluyum. Bu oyun gerçekten de dedikleri gibi çıkarsa mmo dünyası tamamen değişir ve diğer oyunları pek bir şansı kalmıyıcağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 resmen swgnin iyi halindeki bütün iyi yönleri alıp , kötü kısımları çıkartıp , üstüne diğer oyunların artılarını ve "hayatın" gerekliliklerini koymuşlar.. sanırım hayalimdeki oyun bu , birçoğumuzun olduğu gibi.. dark&light faciası yaşamak istemiyorum.. ama sanırım okulumu bi sene daha uzatabilir bu oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Merak etme bu oyun cıkana kadar okulun biter evlenir çoluk çocuğun olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 hahah torunlarla oynarız artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 harika gözüküo da çok ütopik geldi bu oyun bana Level based değil, skiller var yüzlerce, ev kale yapiosun npc kiraliosun. HArita çok büyük. Safe zone yok. Loot tamamen açık. At üstünde pvp var. Dedim UO'nun her yönüyle gelişmiş hali. Fakat bariz yapamıcaklar haha. Ya önceden çıkaralım die çoğuı şeyi ekleyemicekler karambol olacak buglar bilmemneler. Sonradan eklicez diecekler. Ya da herşeyi yapana kadar beklicekler, biz de torunlarımıza oynatacaz arkadaşın da dediği gibi. Too good to be true. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 [spo] [/spo] Ne kadar güzel gözüküyo offf offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 beceremezler....yapması bu kadar kolaydıda dier firmalar beenmediiindenmi yapmıo sanıosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Niye beceremesinler ki? Diğer firmalar ticari kaygılar yüzünden yapmıyordu. Şu anda klasik MMOG oyunlarından farklı çok az oyun var: Saga of Ryzom:battı EVE Online: 300.000 kişi para veriyor. Başka gelmiyor aklıma. Bu da büyük bir ihtimalle ya EVE gibi az ama seven bir kitle yakalayacak ya da Ryzom gibi iş yapamayacak. EVE'in başarılı olmasındaki tek neden de sci/fi olmasıydı. Darkfall çıktığında oynayacağım, ama pek iş yapacağını sanmıyorum, insanlar Everquest-vari oyunlara alışmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 eve in başarılı olmayışının 2 sebebi var.. ikisi de birbiriyle bağıntılı (eğer değişmediyse) skill trainingi gerçek zamanlı ilerliyor bu gelişim çok uzun sürüyor ve gelişene kadar verdiğin paraya acıyorsun.. ilk 3-4 ay bedava yapsa eve online , oynıyan sayısı baya bi katlanır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 eve başarılı, az da olsa artarak ilerliyo oyuncu sayısı. zaten eskisi gibi değil, karakterler hayvan gibi başlıyo artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 EVE başarılı dedim ben tunch, ama alternatifi olmadığından şu anda biraz da bu. Piyasa fantasy oyunlarıyla dolu. Darkfall'ı bir kaç yüz bin kişiden fazlası oynamaz. 300.000 kişi EVE'in kar etmesine yetiyor, bakalım Darkfall'a yeter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Kolpa çıkma olasılığı her zaman var ama bence bu kadar uğraştıktan sonra birşey çıkarırlar ( 2003 yılından beri bu firma tarafından yapılıyor, asıl tasarım başka bir firmada 2000 yılında başlamıştı). Forumlarında her gün aktif olan 10k+ insan var, bu kadar insanı hayal kırıklığına uğratmazlar belki çıkardıkları zaman çok fazla bug vs... olucak ama sonunda muhteşem bir oyun olmaya aday. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar