Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Secret World (post apocalyptic mmorpg)

Sylian

Öne çıkan mesajlar

LethE said:

adamlar bi sürede başka bişi üstünde çalışmak istiyor belki :/
hem (dediklerine göre) daha swtor tarzı storytelling üstüne bi mmo olcak, Ao2 birincinin klonu olcağına böyle değişik şeyler deneyip tekrar sentezlemeleri en iyisi.

adamlar zaten anarchy online üzerinde yıllardır çalışmıyorki. aoc, bloodline champions vs. zaten çalıştılar yeterince farklı şeylerde de.
Ao2 neden ilkinin kopyası olsun. guild wars 2 ilkinin kopyası mı? hem ao 11 yıllık oyun. günümüz teknolojisiyle yeni bi ekiple kopyalamaya bile kalksan farklı bi şey çıkartırsın ortaya. kaldı ki 11 yıl içerisinde mmolar ne kadar yol aldı, ne yenilikler getirdi saymaya gerek bile yok. keşke yapsalarmış. keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

warhammer iyiydi bence hakkını yememek lazım. fail diildi yani kesinlikle. o sırada işe girmesem, hala öğrenci olsam devam ediyo olurdum warhammer'a.

bu arada, aoc çıktıktan 1 ay sonra mı ne deli gibi düşmüştü funcom'un hisseleri yanlış hatırlamıyosam. hatta bu oyunu da yaparken, yapımcıların yarısını mı 3'te 2'sini mi ne çıkardılar işten falan. pek iyi durumda diiller yani...
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış anlaşılmasın ben war'a kötü demedim. wow'dan sonra oynadığım tek adam akıllı mmo'ydu.
ama vaktinden çok erken çıktı EA hıyarlığı yüzünden. yaklaşık bir 6 ayda topladı ama çok subs kaybetti.
şimdi de swtor, başlayanların büyük bir kısmı subs'ları iptal edip yeni patchleri bekliyor oyun ne kadar yol alıcak diye.
EA kafası işte oyunu beta stage çıkartıp aylık subs'larla oyunu düzeltiyorlar, sonra da en çok gelişen MMO diye reklam yapıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
artık bu devirde bir müddet sonra f2p ye dönmeyecek oyun olacağını sanmıyorum ben. o yüzden lifte time üyelik sakat birşey.
hem zaten yine diyorum batsın bu fc. bitsin, helak olsun. ea alsın kapatsın. sen git anarchy online gibi bir efsaneye devam oyunu yapma...

sinirlendim yine sabah sabah.
Sosyal ağlarda paylaş

http://cdn.funcom.com/tsw/crm/2012/preorder/cta.jpg

powerful pet çok powerful gözüküyor :D

6 senedir anarchy online için new engine yazıcaz diyorlar daha başlamadılar bile. arada birsürü de oyun çıkardılar. hala da new engine yazcaz diye uyutuyorlar bikaç bin ao oyuncusunu. ilginç bi firma funcom.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...