LethE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 adamlar bi sürede başka bişi üstünde çalışmak istiyor belki :/ hem (dediklerine göre) daha swtor tarzı storytelling üstüne bi mmo olcak, Ao2 birincinin klonu olcağına böyle değişik şeyler deneyip tekrar sentezlemeleri en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Evet swtor örnek almak için çok uygun gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 swtor u yapanlar sıçtı sıvadı orası ayrı (ayrı bölümü var hem), bu adamlar düzgün yapabilir. wow clone mu olsun her oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 benim hosuma gitti izlediklerim yani oyun sistemi guzel hazırlarlarsa cok iyi olabilir betaya kayıt yaptık bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 LethE said: adamlar bi sürede başka bişi üstünde çalışmak istiyor belki :/ hem (dediklerine göre) daha swtor tarzı storytelling üstüne bi mmo olcak, Ao2 birincinin klonu olcağına böyle değişik şeyler deneyip tekrar sentezlemeleri en iyisi. adamlar zaten anarchy online üzerinde yıllardır çalışmıyorki. aoc, bloodline champions vs. zaten çalıştılar yeterince farklı şeylerde de. Ao2 neden ilkinin kopyası olsun. guild wars 2 ilkinin kopyası mı? hem ao 11 yıllık oyun. günümüz teknolojisiyle yeni bi ekiple kopyalamaya bile kalksan farklı bi şey çıkartırsın ortaya. kaldı ki 11 yıl içerisinde mmolar ne kadar yol aldı, ne yenilikler getirdi saymaya gerek bile yok. keşke yapsalarmış. keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 yaparlar belki zaten.. yalnız oyunların duyurulması ile çıkması arasındaki gittikçe artan zaman farkına bakarsak bizim kırkımız çıkınca anca çıkar ao2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 funcom bu oyunda da çuvallarsa sanmıyorum bi daha oyun moyun yapabilsin. bi yönden ao2 nin çıkma ihtimali bu oyunun başarısına bağlı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 cok da cuvalladi denicek bi olayi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 AoC tek başına yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 bütün mmorpgler öle oluo zaten şu aralar çıkan warhammer aoc aion rift vs. hepsi bi bakıma çuvalladı ama sonuçta zararda değiller. bi şekilde ilerliolar sorun olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 warhammer iyiydi bence hakkını yememek lazım. fail diildi yani kesinlikle. o sırada işe girmesem, hala öğrenci olsam devam ediyo olurdum warhammer'a. bu arada, aoc çıktıktan 1 ay sonra mı ne deli gibi düşmüştü funcom'un hisseleri yanlış hatırlamıyosam. hatta bu oyunu da yaparken, yapımcıların yarısını mı 3'te 2'sini mi ne çıkardılar işten falan. pek iyi durumda diiller yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 yanlış anlaşılmasın ben war'a kötü demedim. wow'dan sonra oynadığım tek adam akıllı mmo'ydu. ama vaktinden çok erken çıktı EA hıyarlığı yüzünden. yaklaşık bir 6 ayda topladı ama çok subs kaybetti. şimdi de swtor, başlayanların büyük bir kısmı subs'ları iptal edip yeni patchleri bekliyor oyun ne kadar yol alıcak diye. EA kafası işte oyunu beta stage çıkartıp aylık subs'larla oyunu düzeltiyorlar, sonra da en çok gelişen MMO diye reklam yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 preorder acilmis, 11 mayista beta weekendleri basliyor, 19 haziranda da oyun cikiyor. Preorder edenler beta weekendlere access kazanicakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 lifetime edition felan deniyor. funcom'un kendine guveni yok ki. "tutmaz bu kesin, bari yolalim ne varsa ilerde f2p diye satariz" anlayisi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mail geldi bana da 200 avroya Lifetime üyelik veriyorlarmış, wow gibi 8-10 sene götürecek bişi olsa değer ama hiç ihtimal vermiyorum buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Oyun çıkış tarihinden itibaren en az 1 ay geçmeden satın almam, yeterince batık mmo'ya para bayıldım. Bereket tortanic ile rift teğet geçti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Funcomun oyunlarina verdigim paradan pisman olmuyorum genelde. Minimum 1-2 ay oynatiyor kendini. life time uyelik gereksiz tabii. fakat pre-order seceneklerini inceledigimde, item storedan bahsediyor, bu major turnoff malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 artık bu devirde bir müddet sonra f2p ye dönmeyecek oyun olacağını sanmıyorum ben. o yüzden lifte time üyelik sakat birşey. hem zaten yine diyorum batsın bu fc. bitsin, helak olsun. ea alsın kapatsın. sen git anarchy online gibi bir efsaneye devam oyunu yapma... sinirlendim yine sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 http://cdn.funcom.com/tsw/crm/2012/preorder/cta.jpg powerful pet çok powerful gözüküyor :D 6 senedir anarchy online için new engine yazıcaz diyorlar daha başlamadılar bile. arada birsürü de oyun çıkardılar. hala da new engine yazcaz diye uyutuyorlar bikaç bin ao oyuncusunu. ilginç bi firma funcom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 battle.net accountum perm ban yerse, gw2 serverları patlarsa belki, o da belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 şurdan beta key kapın beyler http://uk.gamespot.com/event/codes/secret-world-pc/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ben de meh diip kaptım dursun die sanmiom 11inde oynayabileceimi ingilteredeki son haftasonumu the secret world oynayarak geçirceğimi sanmiom hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 kapızladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 süpersin mortis! 11 gb ne ya nası beta lan bu bütün oyunu niye sokuyosun oraya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar