Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 pvp olmasın zaten. "rpg" temasını dota'ya indirgediler pvp pvp diye...
=)) Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 ya arkadaş benim aklım gerçekten almıyor niye uo gibi bir oyun yapmıyorlar üzerine koyup harika ötesi şeyler yapabilecekken
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 o video guzel ozetlemis. steam yorumlarinda da benzer seyler okumustum. paywall'lar cok acimasiz. co-op guzelse parayi pek dert etmem ama bu oyun daha bir soyup sogana cevirmeye yonelmis sanki. weapon unlock, trade unlock falan acayip uzer.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Şöyle anlatayım, oyunu sırf questleri için oynardım. Combat filan meh. idare ederdi. Hikaye filan gayet iyi gidiyordu. Legends Beta ya seçilmişim. Betaya da tam tamına ancak 2 saat dayandım. Kapattım gitti. Bu oyun tutmaz. Bırak adını Legends, Epic Uber legends koysan gene olmaz. Eskisinden bile kötü bir izlenim bıraktı. Grafik motoru zaten hiç değişmemiş, ben karakter animasyonlarında da pek bir değişiklik görmedim. Eskisinde Deck düzenlerken free olarak takılabiliyordun. Şimdi o da yok. Direk sana ya onu, ya bunu seçeceğin diye dayatıyor. Birde action barı tek satıra indirmişler, başka da bir şey pek göremedim. Yoksa Oyun aynı oyun, yeni diye itelemeye çalışıyorlar. Yeni diye adamlar daha kötüsünü yapmış. Hiç bir şey ellemeden Grafik motorunu güncelleseler, bu Legends diye çıkardıklarından daha fazla tutar.
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Parayla skill point satıyorlar.
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 şu an tek oynanabilcek mmorpg albion online gerisi çöp
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Albion da kötünün iyisi. Benim için oynanacak oyun değil. Bir laf var - Yoklukta sakalı var diye Keçi ye Abdurahman çelebi derler. Albion da o kategoride.
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Failcom ya, oyunu berbat etmisler, kapatirlar yakinda.
yazuach Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Mmorpg.comda yorumlar inanılmaz iyi ya. Burda konuya girip olumsuz yorumları okuyunca baya şaşırdım valla beklemiyordum. Millet öve öve bitiremiyor. Oynamam şuan hiç zamanım yok başka bir oyuna ama sevinmiştim sonunda adam gibi bişey yaptı funcom diye. (:P)
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Oradaki yorumlara pek güvenme. Yapımcılar para verip sağ sola , mmorpg.com da yorum yazdırıyorlar diye söylenti vardı zamanında. Oyun tutmaz abicim, bu şekilde tutmaz. Eskisi daha iyi. Ancak çekse çekse, yeni büyümüş veletleri çeker. Onlarda 6 ay 1 yıl sonra birakır gider. Zamanında Hellgate London vardı aynı setup ta, Mmorpg de yorumlarda herkes şoyle iyi boyle iyi diye salladı. Burada bile oynayanı vardı. Oyun iyi değildi. Kapandı gitti. Hanbitsoft aldı reboot yaptılar, bitti gitti gene. Amam Mmmorpg.com de hala 8.0 puan. Bu da bu hali ile oyle olacak.
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 http://deadline.com/2017/08/johnny-depp-co-produce-the-secret-world-tv-series-video-game-secret-world-legends-1202148581/ johnny depp dizi çekiyormuş buna lol
Öne çıkan mesajlar