Xenus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 başlamayı düşündüğüm oyunlardan biri. beraber oynamak isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 valla ben oynarım, şöyle 3-4 kişi olsak hoş olur esasında. dün elim gitti indirsem mi diye hatta, dedim tek başıma sıkılırım. BF4'ün yanına günde 1-2 saat de şunu oynarım arada ekip olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bedava oldu mu? hala paralı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Ne kadar steamde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 benm hesapta da var. oynayacaksanız yüklemeye başlıyım akşamdan. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ay sonu geliyor böyle 5-10 dolarsa alıp bende DL edebilirim. AKK friendly bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Kutulu aradım bulamadım steamde 10 dolar falansa bende alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 yok şu an pahalı da. black friday gelsin bi, 2-3 gün daha bekleyiverin, o zaman 5/7.5 dolara falan düşebilir yine. ben de öyle almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 uzuldugum yegane tutmayan mmo. allahtan oynadim arkadaslarla da keyfimi aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ben Cerberus serverında takılıyorum. daha oyun sonuna erişemedim gerçi. fakat oyun keyifli. Cerberus a girerseniz haber verin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 tamam ben oynamayı düşünüyorum cerberusta açarım ama baştan oynayacam. story eğlenceliymiş işte, beraber oynamak keyifli olur ondan başka başlayacak olan varsa burdan yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 subscription req. kalkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ? 1 sene oluyor nerdeyse . satin alip oynuyorsun coktandir gw2 gibi.. baska bir seyden mi bahsediyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ne zamandır takipteydim vakit bulamıyordum. mmo olarak başarılı olduğu söylenemez ama rpg ve settings olarak çok güzel görünüyor. vakit geçirticek bir oyun ama mmo beklentileriyle yaklaşmamak gerekiyor bence, yani hızlı level kasayım, gear customization çok derin olsun, endgame olsun, competitive pve/pvp olsun vs. bu beklentileri büyük ihtimal karşılamayacaktır. benim yaklaşımım singleplayer rpg oynar gibi laid back setting'in keyfini çıkarmak. g2a'da oyun 12 dolara düşmüş. sunduğu 50+ saat gameplay için fazlasıyla değer. oynamak isteyen varsa bugün başlayacağım, pm atsın. (0 dan başlayacaklar için tabii). coop gibi takılırız. https://www.g2a.com/the-secret-world-cd-key-eu.html 13 dolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 oynamadan mmo olarak neden basarisiz buldun yahu ? guzel degisik oyun. karakter class skill olayi en iyilerden. questleri keyif verecektir. etrafta kalabalikti en son baktigimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Xenus said: tamam ben oynamayı düşünüyorum cerberusta açarım ama baştan oynayacam. story eğlenceliymiş işte, beraber oynamak keyifli olur ondan başka başlayacak olan varsa burdan yazsın aente said: yok şu an pahalı da. black friday gelsin bi, 2-3 gün daha bekleyiverin, o zaman 5/7.5 dolara falan düşebilir yine. ben de öyle almıştım. http://www.youtube.com/watch?v=3tBqdKGiqnI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 client 17 gb, download hızı dalgalanıyor dosyaların irili ufaklı olmasından dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 questleri ve pvpsi çok iyi oyun, halen oynamadıysanız bir deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 yahu oyunu 413k parçaya bölen programcıyı tebrik ediyorum oyunun boyutu 16gb adamların serveri ne kadar indirebiliyorsan veriyor fakat ufak yüz binlerce parça olmasından dolayı parça boyutuna göre sürekli download hızı değişiyor, 5-10 kblara düştüğü yerler oluyor. 2mbps bağlantı var, 5 saatir falan downloadd hala 8 gb çekmiş görünüyor. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Baya eglenceli questler vardi, hem eski tip hem yeni tip quest tarzlarini birlestirmisler, oyun icinden browser acip google'dan sembol bakmaca falan..kimi zaman uzuuun quest chain'ler.. Yazik oldu cok tutmadi, settingde baya eglenceli halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 al iste mmolarda seni begenmiyor artik bingil sictin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 investigation questleri bence hala piyasadaki en iyi quest tipi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 avrupa serverın 130-200 ping aralığında oynamak çok üzücü bir durum avrupaya server koymadan, avrupa versiyonu olması neyin kafası acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bingildak siteden mi satın aldın oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 g2a en uygun yer 12 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar