Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Yılmaz Özdil'in yoruma açık olmayan süper yazısı :=) Bilgilerinize, http://www.sabah.com.tr/haber,10574AE2FBB440998BAA2EDFAB5057FB.html ? Aralık 2000, Hürriyet. İşsizlik geriledi, yüzde 5.6'ya düştü. Ekim 2001, NTV. İşsizlik geriledi, yüzde 8.5'e düştü. Aralık 2002, Takvim. İşsizlik geriledi, yüzde 9'a düştü. Eylül 2004, Milliyet. İşsizlik geriledi, yüzde 9.3'e düştü. Mayıs 2005, Vatan. İşsizlik geriledi, yüzde 9.5'e düştü. Temmuz 2005, Radikal. İşsizlik geriledi, yüzde 10'a düştü. Aralık 2005, Zaman. İşsizlik geriledi, yüzde 10.3'e düştü. Aralık 2006, Sabah. İşsizlik geriledi, yüzde 10.4'e düştü. Mart 2007, Referans. İ şsizlik geriledi, yüzde 10.5'e düştü. Nisan 2007, Yeni Şafak. İşsizlik geriledi, yüzde 11'e düştü. Ve... Mayıs 2007, CNNTÜRK. İşsizlik geriledi, yüzde 11.4'e düştü. ------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 PUHAHAHHA ya hiç gülüceim yoktu ya süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Hehehe süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Başlık büyük olmuş bana gelen bir mailden copy paste ettim :P yeni fark ettim şimdi kesin atlayanlar çıkar ;) Bencede süper ötesi yoruma bile gerek bırakmayan bir yazı olmuş. Ampul medyam benim :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Nokta.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Az önce sabahta okudum bende. Bu adamı çok seviyorum ya takip edin sürekli :) gerçi bi gün şutlayacaklar sabahtan bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bu adamı seviyorum gazeteyi almıstım sabah ama daha okumaya fırsatım olmamıstı sabah ampul savunucusu olmasına ragmen bazı yazarları cok ilginc yazıyor edit:aşağıyı okumadan yazmıştım aynı şeyleri yazmışım [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 17:57 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Pwnt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bazı topiclerde cıkıyolar akp geldi işsizlik geriledi diye savunuyolardı. gelsinler bakalım neymiş nereye gerilemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 yalnız sıraya dikkat ederseniz, akp'ye en çok yalaka yapan gazete sırası olmuş resmen. bir sonraki adım vakit olacak, "işsizlik geriledi, yüzde 12'ye düştü" edit: bunu yazan kişinin sabahta yazar olması da ayrı bir komedi. [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 18:21 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Şimdi AKP yi hiç sevmem ama şöyle bir durum var işsizlik neye göre geriledi veya ilerledi bunlarla ilgili hiç bir bilgi yok yani evet 3 senede bir işsizlik artışı var ama... Nisan dan mayıs a işsizlik düşmüş olabilir. Orada bulunan veriler kime ve neye göre onu da bir yazsaymış bir zahmet. Yani hakkaten ekonomi hocamın dediği gibi gazeteler sansasyon olsun diye yazabiliyorlar, ha şöyle de bir durum var ki gerçekte olabilir ama bana inandırıcı gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 eee AKP ye yakisir ben laik im ama laikligin islama alternatif oalrak konmasina akrsiyim diyen bir basbakan var celik comak oynuyoruz milletce enflasyon dustu de ayni olay sonra cikti ortaya enflasyonu olctukleri pakette pinpon topu cornflakes nokya sarjzi vs vs var peynir ekmek sut et tup benzin filan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Demek ki 2003 ten beri işsizlik kabaca %2 artmış..bide refah içinde yaşıyoduk güya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Ayrıca bu kayıtlı işsizlik. Mevsimlik işçiler falan çalışıyor statüsünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 İşsizim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Ne ilginçtir ki Birçoğu Doğan medya grubundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ampul doğan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 aydın doğan olsa olsa ampul söndüğünde yanan yalancı mum olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ampul söner aydın doğan sönmez uzan gibi bişi olmadıça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 hahaha dis borc olayina benzemis. bu gazetelerin, ve rte`nin gazina gelen bir iki arkadas ama bu iktidar zamaninda dis borclarimiz azaldi filan diyorlardi. dis borclarin azalmadigini, aksine dis borc/milli gelir oraninin cumhuriyet tarihinin en yuksek seviyelerinden birine, belirli bir kriz durumu olmaksizin bu iktidar zamani geldigini gosterince ayildilar. azalan IMf`ye olan borcumuzdu, bunu odemek icinde yine dis borc alinmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar