Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: rew uzatma bence yoksa Sam "starcraftın taso'su cıktı o yuzden oynanıyo o kadar iyi odluğundan değil" argumanıyla ezip bitirir bizi. hayır elemanlar cinematic hazırlamış, amerikalı marine korece lagalalugala birşeyler geveledi, gülsem mi ağlasam mı şaşırdım. birileri yazmış da öyle anladık. ok jest yapalım taso satışları çoşsun demişler de komedi olmuş be. oyunu ne zaman eleştirdiysem popülerliğinden dem vuruldu, taso geyiğinin çıkışı oradan. ya ayrıca yıl 2007 halen 3d stratejiden şüphe edenler var. lol.
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 oyunu güney korede duyuruyorlar, en büyük hayran kitlesi orada, en büyük yatırım orada yapılıyor. tv kanalı bile var. korelilere jest yapmışlar, bunda gülecek ne var öyle bakarsan olaya, pek çok japon oyununda da japon tipler ingilizce konuşuyor oyun tanıtımlarında, bu durumda japonlar da mı gülmeli?
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 AĞZIMDAN SALYALAR SAÇIYORUM LAN! OLEY STARCRAFT II!!!
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 "Please check back tomorrow (5/20) for the Gameplay Video!" Starcraft 2 nin sitesinde videolar bölümünde yazıyor.
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 hemen sürseler şunu piyasaya :)
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 SC sadece popülerlik ve denge değil atmosfer, sınırsız taktik, yaratıcılık, her şeyi içeren bir oyun. Bir RTS'de olmasını istediğin ve SC'de olmayan hiçbir şey yok. Bundan dolayı bu kadar büyütüldü SC, ve haklı olarak büyütüldü. Hani madem "overrated" bir oyun, neden başka bir oyun değil de sc "overrated" oldu bu kadar diye sormak gerekli. Çünkü bir RTS de aradığın her şeyi istediğinden daha mükemmel şekilde sunuyor, ve bunların hepsi yapboz parçaları gibi birbirine uyuyor. Ki çıkışından neredeyse 10 sene sonra bile aynı armoniyi uyumu yakalayabilen bir takipçisi gelmiyor. Zaten bu yüzden "bilgisayar oyunu nedir" sorusunun cevabı dedim bu oyuna ben. Bir bilgisayar oyunu olarak gerek kendi amaçlarını gerekse oyuncunun beklentilerini tamamiyle karşılayabilip bunu bir uyum içinde önüne sunuyor, bunu yapan başka oyuna, pardon yanlış oldu, fallout vs gibi oyunları unutmamak lazım, düzeltiyorum bunu bu kadar iyi yapan başka oyuna rastlamadım henüz daha. Bu durumda tutup da bir "Helal adamlar yapmış" demek lazım en azından. 3D rts lere de şüphe demeyelim de, eski hava yok diyelim, gerçi şimdi kotardılar işleri daha gerçekçi ama ilk zamanlarında 3d rts ler kesinlikle 2d den çok daha yapmacık durdukları için o dönemden kalma bir önyargı bu, bende de var aynı önyargıdan. Umarım bunları yıkacak kaliteli oyunlar da gelir SC de bunlardan biridir. Gerçi yine geldi birkaç oyun ama gerek bilgisayarım eski olduğundan gerekse uzunca süredir oyunlara daha az vakit ayırdığımdan dolayı pek takip edemedim son dönemi.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Kiminiz istediğiniz oyun gelmedi diye üzülüyosunuz tamam da, bu oyun Starcraft 2. Bi daha söylüyorum Starcraft 2. Starcraft 2. Şöyle bi derin düşünün de, olayın büyüklüğünü bi görün. Starcraft 2 demek, olmaz denilen şey oluyo demek.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 SC'nın getirdiği yenilikleri sahip olduğu uyumu oynanbilirliği dengeyi ritmi, her macın ilk dakkasından sonr dakkasına kadar her anının önemli olduğunu heycanlı olduğunu, daha böle sayısız özelliğini sayalım istersen burda Sam ama manalı bulmuyorum böle bişeyi keza daha önce 100 kez yaptım ama sen hala anlamak dinlemek istemedim, ne yazıkkı bu konuda böle düşünüyorum senınle bunu tartışmak bana cok manasız geliyo artık, "dont be a hater" diyicem sana valla. SC2 büyük bi olay ya cok büyük bi olay hemde.
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: 3D rts lere de şüphe demeyelim de, eski hava yok diyelim, gerçi şimdi kotardılar işleri daha gerçekçi ama ilk zamanlarında 3d rts ler kesinlikle 2d den çok daha yapmacık durdukları için o dönemden kalma bir önyargı bu, bende de var aynı önyargıdan. Umarım bunları yıkacak kaliteli oyunlar da gelir SC de bunlardan biridir. bende aynı şeyden bahsediyodum. ama oyun içi videoları gördüm galiba bu sefer olayı çözdüler.. çok çok az oyun var ki, gerçekten oyundan fazlası, starcraft işte bunlardan biri..sadece oyun değil bir sanat eseri.
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 açıkcası ben de ssleri ilk gördüğümde (tamam felaket sevindim ama) tedirgin oldum. ama oyun içi videoya bakıp da o akıcılığı gördüğümde tedirginliğim yerini sabırsızlığa bıraktı. ya felaket olmuş mükemmel ağlicam hala inanamıyorum ya sc2 geliyor ya SC2 YA!!
Juzzam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Blizzardın bütün oyunları sanat eseri.
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: diablo 2'yi cok da begenmedim. hatta orjinal alip da bitirmedigim tek oyun galiba. arkadas benim yerime bitirmisti diablodan bitirdim yada bitirmedim diye bahsediyosan eger daha nediyim bisi bulamadim yazacak
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ya iyi hoş da gameplay video yu nerden buldunuz izlediniz?
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 hehe ben de çok sıkıldım act3ün sonlarına doğru ve ben de bitiremedim diablo 2yi. bi noktadan sonra çok lineerleşiyor. wowun günümüzde olduğu hali gibi. aksini söyleyen no-lifer'dır , bağımlıdır. objektif bakın , hak vereceksiniz
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bitirdim ama arkadas'in vasitasiyla, birlikte oynamistik. benim fazla ilgimi cekemeyen bir oyundu.
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 --> gameplay video http://tvpot.daum.net/theme/ThemeView.do?themeid=122&lu=m_mono_1
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 diablo bir ihtiyaçtır. senede 2-3 kez canınız ister, iki gün deliler gibi oynar silersiniz. ama garanti canınız ister. istemiyorsa, oyunun tadına henüz varamamışsınız demektir.
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 seversin yada sevmessin o tamamen kisinin zevkine bagli fakat diablo bitirilsin diye yapilmis bir oyun degildir.o yuzden biri diablo hakkinda yorum yaparken ben o oyunu bitirdim diye yorum yapiyosa cokda ciddiye almiyorum ben acikca
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 o dedigin wc3 icin gecerli bende. wc3 bir ihtiyactir :D
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bu arada diablo 2 diyorum diablo 1 degil. basladigim oyunu bitirmemegi hic sevmem.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 arkadaşlar yalnız screenshotlara bakıp yorum yapmayın. biraz karışık olmuş o görüntüler, oyunun havasını tam anlamıyla yansıtmadığını düşünüyorum. starcraft 2'de bazı birimlerin küçük videolarını (animated gif?) koymuşlar. orda animasyonun akıcılığını çok daha rahat farkediyorsunuz. bence eskisi gibi karanlık bir atmosfer içerecek.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 heeeeyt beaaaaaaah hayallerim gercek oluyor SC rullaz
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 umarım bone. benim de umudum o yönde. zaten yeni bi sc gelse de netten oynasak sabahlara kadar diyorduk. bi arkadaş ta blizzardın betasıyla oyunu tamamen farklı olur demişti. umarım... bir şey daha eklemek gerek burada ; yeni bir ırk diyordu falan da yeni ırk ne olacak peki. bence olsa olsa kerrigan'ın infested terranları olur. zerglerden bağımsızlaşırlar falan sdfsd. ama herşeyden önce bu sefer adam gibi herşeyi değiştirilebilir bir map editor istiyorum ben.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 topic kapansın, starcraft 2 bölümünde tartışalım ha ha. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 13:42 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 arkadaşlar sc, sc olana kadar çok büyük evrelerden geçmiştir, bir çoğunuzun bundan haberi yoktur herhalde. alpha dönemi hakında bilginiz yok varsayarak sizleri o günlere geri götürmek istiyorum. buyurun linki burada, arada ne kadar fark olduğunu göreceksiniz (sol taraftaki menüden oyunun gelişimini görebilirsiniz) sc2 bu kadar çok değişikliğe uğrar mı bilinmez ama hemen önyargıyla yaklaşmayın, bu oyun büyük aşamalar kaydetmiştir siteye iyice bakınız lütfen. http://home.planet.nl/~aggel005/alphabeta/ealpha.html
Öne çıkan mesajlar