Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Buldum : Amazing Spider-Man 430 - Cosmic Carnage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 oha yalnız süper bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 anladım o bölümü casadey kacıyo robbie'nın karısını falan yaralıyo o arc işte, dur bakıyorum sayıya beilow bulursam sölerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Ultimate Spiderman'de ki Carnage daha iyiydi bence. Ultimate Clone Saga da daha iyiydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Off, kaptan amerika'yıda dövmüş. yürü be carnage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 yalnız farkettim arkada thor var ve yeni çizimlere filan bakınca baya süper olmuş thor bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 yenı thor karizma canım, norvecte taklıyo falan böle, yanında isnanlar var komun hayatı sürüyolar orda, takılıyolar öle iyi yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 [spo]4 Temmuz'da tekrar başlayacak Thor. Ragnarok'dan sonra ne oldu merakla bekliyoruz.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 thor2un sayıları eksik bende tam olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Heves ettim ne kadar Marvel ürünü varsa bulup indircem. En çok da dolan harddisklerime acıyom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 nedense şu bilgden okuma olayına bir türlü alışamadım ben ya :D:D kağıtları hissetmem lazım yoksa olmuyor. (acaba bir parça kağıt alıp bilgisayarın başına oturup kağıdı okşaya okşaya okumaya çalışsam ne olur hmph :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 o değilde civil war ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 buyur: demonoid public v1'i hala okumadım ben(amma da çok şey var okunacak) önce 582-587 'yi okuyun , son arc(bence en iyi thor öyküsü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ahanda civil war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 carnage'in silver surfer'i ele geçirmesi çok saçma geldi bana. o kadar kozmik güçleri var elemanın, carnage gibi basit bir yaratık onu ele geçirebiliyor. marvel zaten sık sık saçmalıyor. güzel ve orjinal karakterler yaratıyor, sonra da bunları bir tas içinde karıştırıyor. ortaya tuhaf bir çorba çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 carnage hakkında bilgi ve birkaç macerasını netten bulmak mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 amazign spiderman'ı toptan cekip okuyabilirsin abso, yoksa radan sayı sayı indirmek mümkün değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 dediğin gibi değil bone. SPoiler vermeyeyim şimdi ama. Torrent'ten dosya şeçerek tek tek indirilebilir ya da rapid .yapacanm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Çorba demişken Amalgam Comics'i bi okuyunda çorba görün =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 said: dediğin gibi değil bone. SPoiler vermeyeyim şimdi ama. yanlış hatırlamıyorsam spider-man'in bir bölümü vardı, silver surfer'ün üstüne carnage atlıyor, sonra da ele geçiriyordu. yanlış hatırlıyor da olabilirim, çünkü benim aklıma gelen hikaye, bir-iki sayı sürmüş sonra da bitmişti. hatta böyle avengers felan olayını hiç hatırlamıyorum. okumak lazım tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 said: ya venomda veya carnagede ne buluyorsunuz ki.. lol bone gene efsane tespitlerinden birini yapmış, venom ki o venom gelmiş geçmiş en popüler 2-3 baş-kötüden birisi.. :p hah! styx! işte yıllar önce adını arayıp hatırlayamadığım herif, kanserle ortakyaşarı öldürüyordu güya, devamını okumamıştım. 10 yıllık filan arayışım sonuçlandı abso sağolsun.. :) ekleme: hah işte bu sayfayı arıyordum.. [spo][/spo] [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 00:56 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 spoyler spoyler bakmayın [spo] ortak yaşar zaten baya bi mevzudan sonra kanserli vucudunu dindirebilmek ileştirebilmek için peter'ın peşinden koşmaya başlar, keza brooke kanserlidir ölücektir, ve ortak yaşam cocuğunun (O_o ffswtf4tfbbq) kanzerli cuvudundan doğamıyacağını bilir cocuk anca peter gibi pek şahane bir vucudda hayat bulabilir... vaay be[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 said: lol bone gene efsane tespitlerinden birini yapmış, venom ki o venom gelmiş geçmiş en popüler 2-3 baş-kötüden birisi.. :p venom iyidir hoştur, ama örümcek adam tarihindeki tek villain bu adammış gibi davranılması hoşuma gitmiyor. biz lizard'la büyüdük, dr octopus'la, sandmanle büyüdük. venom sonradan gelme bir adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ben sandmanla büyümedim mesela morpheus vardı, ben okurken, ne biliyim goblin vardı tabi goblin herzaman vardır ohep vardır, Scorpion vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 venom falan iyi de , asıl iş vertigo 'da bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar