Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spiderman ve Venom bilgi

Absolut

Öne çıkan mesajlar

carnage'in silver surfer'i ele geçirmesi çok saçma geldi bana.
o kadar kozmik güçleri var elemanın, carnage gibi basit bir yaratık onu ele geçirebiliyor.
marvel zaten sık sık saçmalıyor. güzel ve orjinal karakterler yaratıyor, sonra da bunları bir tas içinde karıştırıyor. ortaya tuhaf bir çorba çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dediğin gibi değil bone. SPoiler vermeyeyim şimdi ama.

yanlış hatırlamıyorsam spider-man'in bir bölümü vardı, silver surfer'ün üstüne carnage atlıyor, sonra da ele geçiriyordu.

yanlış hatırlıyor da olabilirim, çünkü benim aklıma gelen hikaye, bir-iki sayı sürmüş sonra da bitmişti.
hatta böyle avengers felan olayını hiç hatırlamıyorum.

okumak lazım tekrardan.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ya venomda veya carnagede ne buluyorsunuz ki..

lol bone gene efsane tespitlerinden birini yapmış, venom ki o venom gelmiş geçmiş en popüler 2-3 baş-kötüden birisi.. :p

hah! styx! işte yıllar önce adını arayıp hatırlayamadığım herif, kanserle ortakyaşarı öldürüyordu güya, devamını okumamıştım. 10 yıllık filan arayışım sonuçlandı abso sağolsun.. :)

ekleme: hah işte bu sayfayı arıyordum..
[spo][/spo]

[ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 00:56 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

spoyler spoyler bakmayın
[spo]
ortak yaşar zaten baya bi mevzudan sonra kanserli vucudunu dindirebilmek ileştirebilmek için peter'ın peşinden koşmaya başlar, keza brooke kanserlidir ölücektir, ve ortak yaşam cocuğunun (O_o ffswtf4tfbbq) kanzerli cuvudundan doğamıyacağını bilir cocuk anca peter gibi pek şahane bir vucudda hayat bulabilir... vaay be[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lol bone gene efsane tespitlerinden birini yapmış, venom ki o venom gelmiş geçmiş en popüler 2-3 baş-kötüden birisi.. :p

venom iyidir hoştur, ama örümcek adam tarihindeki tek villain bu adammış gibi davranılması hoşuma gitmiyor.
biz lizard'la büyüdük, dr octopus'la, sandmanle büyüdük.
venom sonradan gelme bir adamdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...