Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Brad Pitt, "He-Man" filmi için adı geçen en önemli isim konumuna geldi. Ancak vüdut ölçülerinde biraz değişikliğe ihtiyacı var. Legendary Pictures'un projesi olan 80'lerin ünlü çizgi filmi "He-Man"in uzun metraj film uyarlaması için "Dövüş Kulübü"nün yıldızı bir numaralı aday oldu. Yapımcılar Brad Pitt için oldukça ısrarlı. Ancak Pitt'in ölçüleri oldukça tatmin edici olsa da 'He-Man standardında' olmadığı için vücut ölçülerini biraz daha geliştirmesi gerekecek. Yapımcıların yedekte beklettikleri diğer isim ise "300 Spartalı"nın başrolünde izlediğimiz Gerald Butler. IMDB sayfası; http://www.imdb.com/title/tt0427340/ Gerard Butler oynasın derim :D edit:karakter hatası [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 14:51 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 BEncede Gerald oynasın Pitt'in angelina dolayısıyla dermanı kalmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Gölgelerin gücü adına! (Yok , böyle değildi.) Gelsin izleriz. Hey gidi günler hey! Sabah kalkar He-Man izlerdik hergün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 pitt tip olarak daha uygun, ama fazla çelimsiz kilo alması lazım. bence eric bana oynasın. aha, aslında hulk hogan en uygun isim de adam çok yaşlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Brad Pitt'in kilo alması demek fiyatının düşmesi demek,yani kabul edeceğini pek sanmam. Gerard Butler ise saçını uzatıp sarıya boyacak ve artmış olan fiyati bu film sayesinde belki de 2 kat daha artacak. Gerard baba üstelik yakışır ya,vücüt zaten hazırda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Zaten Gerard abi ortalıkta kaslarını gerip poz vermeye alışmıştır, tam olur işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 brad [spo] [/spo] gerard [spo][/spo] aslında ben rusell i de öneririm [spo] [/spo] bide maximus, leaonidas, achileus hangisi daatır sizce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 gerard butler çok zayıf ya. şu adam oynasın bari: http://www.youtube.com/watch?v=88EqTC6CjOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 bone bune abi gay misin asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 kingpin abi aynısını sölicektim sonra nan şimdi cocuk alınır falan die direk post sayfasında yazdığım mesajı kapadım. asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 brad varken diğerlerine pok yemek düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 bradin he-man ölçüleri için baya bi kasması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 İyi de Gerard Butler'a zayıf,Brad rlz diyorsunuz.Brad Pitt daha zayıf Gerard'dan Bone'un linkteki adam uyar bence sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 işte arnold gec olsa ona oynatmaz lazımda yaslandı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 tam arnoldluk rol aslında ama o da emekli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Russel cok ufak tefek kalir ya. Brad'in tip uyar da o kadar kasli degil 300 gibi fotosop yapmalari lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 said: bone bune abi gay misin asdfds anlamadım gaylikle alakası nedir? blonde bodybuilder yazdım bu çıktı. ha he-man blonde değil, bodybuilder hiç değil derseniz ona ben bişi diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 rock'ı he-man diye oynatırlarsa intihar edeceğim filmdir. çocukluğum demek he-man benim için hehe. ama bi türlü çevirememiştim o zamanki salak ingilizcem ile. gittiğim en ileri nokta "erkek adam" olmuştu. kasları da destekliyodu. vay be amma uzak kalmışım, demek filmi çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 bone esprisine söyledim abi, alınma sakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 zamanında dolph lundgren oynamıştı bu rolü uyduruk bir filmdi tabi. ama adamın tip, kaslar filan tam uyuyor aslında. bu arada bilmeyenler için rocky 4 teki ivan drago olur kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 zamanında dolph lundgren oynamıştı bu rolü uyduruk bir filmdi tabi. ama adamın tip, kaslar filan tam uyuyor aslında. bu arada bilmeyenler için rocky 4 teki ivan drago olur kendisi.[ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 20:23 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Bariz Brad Pitt yalnız , Geraldla alakası yok , o herifi sarışın yapıp anca Aksaray'ın arka sokaklarında oynatırsın , He-Man olmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 haha, gerard a tam destek hep destek de. öbür aklıma gelen adam da russel crowe du hakkaten.. ama o çok zor, en kolayı gerard ın saçları uzatıp sarıya boyaması yani. brad in o genişlik yok, olamaz da. çok çakma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Yukardaki adam cidden cuk olmus ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Ya bir sorum olacak gölgelerin gücü adına var ya Onu orijinalinde nasıl söylüyor? By the power of the shadows falan mı? [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 21:54 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar