Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 İçinde thujone bulunan absinthe'i nerede bulacağını söylemek nerede LSD bulabileceğini söylemeye benzer - kısaca özelden bile sorma. Thujone olmayanları büyük alışveriş merkezlerinde bulabilirsin. Bunlarda %55 kadar alkol vardır. Hayal falan da gördürmezler. Thujone olan absinthe ile LSD'ye aynı muameleyi gösterir polis. [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 20:53 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Narkotikse ben almim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 mantar al - onlar yaşadışı değil. Mısır çarşısında bile bulursun. edit: wikipedia'yı kurcala isimler için. [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 21:02 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Hani buraya kadar mı ben şunu içerim bunu içerim olayları? Yoksa ben rakımı, romumu, biramı içer keyfime bakarım. Absint midir nedir yalan oldu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Full stella içine 3/4 çay bardagı raspberry suyu döküyoruz hafif bi karıştırıp içiyoruz. Bira oluyor şahane bir şarabımsı süper tatlı içecek bu arada dün aksam 5 pints stella içtim dışarıda kafa hala zonkluyor. biradan da baş agrısı mı olur be diye diye bitirdim günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Sheref gelsin alkolik ayyaşlar loncası'nı tekrar kursun plx.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Ben kendimi cok icer saniyordum. Bugun Ingiliz bi kizla vodka ictik. Kiz gozumun onunde 1.5 sise Polonya vodkasi icti, 7 koca bardak. Ben o kadar icsem Stockholm Acil'e kaldirirlardi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 said: Stockholm Acil'e şeykit ap şekerim olmuş ehehe Ben bugun halı saha maçı yaptım 3 ay aradan sonra.Anladım ki jübilem gelmiş.Bu alkol yedi bütün yeteneğimi bitirdi :( Rakımıda içtim kendime geldim ehehe. hergün bi küçük bitircem bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Alkolik akım durduralamaz deyip size resimimle beraber katılmak istiyorum arkadaşlar [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bende kanyagımla katılmak ısterdım ama foto cekıcek bısı yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 o değilde bugn $irince'de denk geldim.$eftali $arabı denedim ilk defa.normalde nefret ederim $araptan ama acaip ho$ geldi tadı.$uan da içiyorum valla,denemeyenlere $iddetle tavsiye ederim.hele ki yok ben $arap içemiyorum,sevmiyorum diyenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 şarap seviyorum içiyorum diyenler de içebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 evdeyim. öss mode on-off arası bişi. deli gibi sıcak.şu an şöle soğuk buz gibi bi şişe tuborg golddan başka bişi istemem.nası gider varyaa of off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 yıllanmaya uygun Buzbağ Rezerv çıkarıyormuş Mey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 hmm nar şarabı mı açsam acaba gerçi finaller var şimdi neyse d: finallerden sonra makale yazarken içerim eha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ben kalecik karası sarabımı actım mutluluga :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 canım bişiler içmek istedi yaw of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Şu an pazar banyomu yapmışım ohh açtım bi limonlu tbeer yanınada sigara ohhg nasıl bi keyif nasıl bi mutluluk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 1 büyük bitti 2. ye geçtik feci kelle oldum rakı rulz. ötesi yok. yemişim entel içkilerini. Rakı + fasıl ötesi yok o kadar diim ben sie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 içen adam sosyal adamdır, sosyal adam iyi adamdır, iyi adamdan zarar gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ya şarap ve biranın alkol statüsünden çıkarılmasından yanayım.Tamamen hamallık başka birşey değil. bira yaz sıcağında plajda batak poker oynarken içilir. Onun dışında rakı vodka teq içilir. şarapta hatunla lüks bi restauranttaysan içilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 alkol sadece rakıdır. ben bunu bilir bunu söylerim. bi de "bira kafa yapmıyo hacı" diyip 6 şişe efes içince "hahahuhahauıahahah" diye gülen çok insan gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 kafa yapmıyor diyen adamdan korkacan bana ver bi küçük rakı tamam rakı bitsin bende maymun olayım hayat bu ama gende ne biliyim vodka redbull rlz desem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 vodka artık midemi bulandırıyor benim içmiyorum absolut veya smirnoff onların dışında içmiyorum.Binboa yı bitiremedim geçenlerde. Aynen Alkol Rakıdır.Boğmadır.Tekiladır ötesi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar