Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik alkol sevenler topiği

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
İçinde thujone bulunan absinthe'i nerede bulacağını söylemek nerede LSD bulabileceğini söylemeye benzer - kısaca özelden bile sorma. Thujone olmayanları büyük alışveriş merkezlerinde bulabilirsin. Bunlarda %55 kadar alkol vardır. Hayal falan da gördürmezler. Thujone olan absinthe ile LSD'ye aynı muameleyi gösterir polis.

[ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 20:53 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
mantar al - onlar yaşadışı değil. Mısır çarşısında bile bulursun.

edit: wikipedia'yı kurcala isimler için.

[ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 21:02 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Hani buraya kadar mı ben şunu içerim bunu içerim olayları?

Yoksa ben rakımı, romumu, biramı içer keyfime bakarım. Absint midir nedir yalan oldu yani?
  • Admin
Mesaj tarihi:
Full stella içine 3/4 çay bardagı raspberry suyu döküyoruz hafif bi karıştırıp içiyoruz.

Bira oluyor şahane bir şarabımsı süper tatlı içecek

bu arada dün aksam 5 pints stella içtim dışarıda kafa hala zonkluyor. biradan da baş agrısı mı olur be diye diye bitirdim günü
Mesaj tarihi:
said:
Stockholm Acil'e

şeykit ap şekerim olmuş ehehe

Ben bugun halı saha maçı yaptım 3 ay aradan sonra.Anladım ki jübilem gelmiş.Bu alkol yedi bütün yeteneğimi bitirdi :(

Rakımıda içtim kendime geldim ehehe. hergün bi küçük bitircem bundan sonra
Mesaj tarihi:
o değilde bugn $irince'de denk geldim.$eftali $arabı denedim ilk defa.normalde nefret ederim $araptan ama acaip ho$ geldi tadı.$uan da içiyorum valla,denemeyenlere $iddetle tavsiye ederim.hele ki yok ben $arap içemiyorum,sevmiyorum diyenlere.
Mesaj tarihi:
evdeyim. öss mode on-off arası bişi. deli gibi sıcak.şu an şöle soğuk buz gibi bi şişe tuborg golddan başka bişi istemem.nası gider varyaa of off...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya şarap ve biranın alkol statüsünden çıkarılmasından yanayım.Tamamen hamallık başka birşey değil.
bira yaz sıcağında plajda batak poker oynarken içilir.
Onun dışında rakı vodka teq içilir.
şarapta hatunla lüks bi restauranttaysan içilir.
Mesaj tarihi:
vodka artık midemi bulandırıyor benim içmiyorum absolut veya smirnoff
onların dışında içmiyorum.Binboa yı bitiremedim geçenlerde.

Aynen Alkol Rakıdır.Boğmadır.Tekiladır ötesi yok yani.
  • Yeni Oluştur...