Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hep aynı renk giyiniyorsa (aka hepiniz satanistsiniz layn)

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

aklima reha muhtar in 2000 deki satanist atest hatti geldi

-efenim satanist nedir? ben soyliyim
saclari uzun genellikle siyah a boyuyan erkekse keci sakali kiz ise degisik kupeler takan siyah giyen metal muzik dinliyen kisiler satanisttir evet evet

3-4 gun sonra polis bu tanima uyan herkesi toplamisti kadikoyde hatta ole bi noktaya gittiki millet seytanin aksam cayini akmarda ictigini filan saniyordu

bide tek renk olayina gelince paso pembe giyen kasar kizlarda dahil oluyormu bu guruplara?
oluyorlarsa nerden basvuruyoruz? xD
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GERGE
üye § 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 16:27 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

bence asit içinde yüzüyor bunu yazan

--------------------------------------------------------------------------------
Sükut-u Hayal : http://forum.paticik.com/konu.php?id=180750

Hahahahahahah güzelmiş.

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 21:28 tarihinde, Antimodes52 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya araştırmacılar da çok takıyodu harun yahyayı, millet evrim teorisini proteinlere genlere uygulayarak bulacağını buluyor valla o orda bık bık anca tek zararı türkiyeye salak herifin. fransaya yazdığı kitapları yollamış ya gülmekten geberdim, ilk okulda tebeşir tozundan ilaç üretmeye çalışan çocuklarla denk gidiyor kendisi (evet ilk okulda ben de yaptım bunu :D)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bikere bi insan nasıl hem satanist hem ateist olur ki?

Satanistlerin tanrıya inanması lazım
yoksa direkt olarak self ownage :D

Çünkü onlar şeytanı tanrı saymıyolar yine şeytan şeytandır ama tanrıya tapınmayıp şeytana tapıyolar.Eh, şeytan da dolaylı olarak tanrıya bağlı olduğuna göre tanrının varlığını kabul etmeyen satanist olamaz.

Harun Yahya amca çok pis sallamış. İnsan destekli sallar biraz yaa ahahahah güldüm bayağı :D

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 23:10 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha dagilin lan toplamasınlar sizleride :D

bundan bi 8 sene evvel bi kaç kımıl kımıl hiperaktif genc cikip kedi fln kesmislerdi bi kiz i da öldürmüslerdi hatırlayanınız warmı bilmem , o dönemde böle fişek gibi bi anti-satanistcilik türemişti lisedeydik hatta

nereye gitsek baskın , her semtte polis cevirmesi kimlik kontrolu resmen cüzzamlı , toplum dısı warlıklar gibi bakıodu insanlar , okuldaki sığır sürüünün önde gidenleride

"AHA LA SATAĞNIST" diip bi kaç kez infaz etmeye bile kalkmıştı (eşşek akaları,g.te su kaçırmak)

ara ara böle bi dürtülüo amcamlar yazıp ciziolar , o dönemlerde yazılanlardan farkı yok allah akıl fikir versin ne diim

bkz. o dönemki bir gazete haberi : satanistler genellikle kadıkoy bolgesinde , xxx , xxx , xxx lerde toplanıyorlar diye açık açık polise ihbar da bulunmuştu da polis baskınlarından daral gelmişti (basılan yer de gerekli eyler vs gibi yerler fln kuytu köhne barları bilmemneleri saymıorm bile).

anılar depreşti lan , surviving skillerimiz gelişmişti o dönem toplumun yobazlığına karşı =)

p.s. kedi kesen arkadaslarda eski kız arkadasimin semtten tanıdıklarıydı pis vukuatlıydık o dönem xD ztn o yapılan olaylar traji-komik , rezillik ötesi seylerdi ayin vs ile alakası bile yokmuş.

[ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 16:41 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...