Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 öyle yorumlamayın olayı. bu kadar ünlü bir insanın hapse giriyor olması bile başlı başına bir dert iken, o alışılmış hayat düzeninden çıkıp, kalitesi ne olursa olsun, bir koğuşta 20-25 gün geçirmek kolay değil. yani cezanın hafif olduğunu düşünüyorsanız bence yanılıyorsunuz. hele paris için normalin 5-6 katı etki yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 çıkınca filozof falan oluyormuş,akıllanıyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 aslında ceza, hakim düzeleceğine inandığı için verilmedi mi =) yani cezai yaptırımların amaçlarından biri de bu değil mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 sarah silvermane yuha demek istiyorum hayır o değil dava açsa paris, sarahı da yan koğuşa alma ihtimali var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Chem. komünist olsan nolurmuş ki hem? tıh tıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bana verin 45 gün bak nasıl cezalandırıyorum onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ayıp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 öeh diyorum sarah silverman'a,haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ne demişki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 said: It seems as if '1 Night in Paris' has turned into 23 nights in county for Paris Hilton. Sarah Silverman slammed Paris by joking that she would get special treatment in the pokey and then gave a backwards slap at the now infamous home video at the MTV Awards on Sunday night. The camera panned to Paris’ reaction shot on television and the socialite did not look happy. So much so - that she turned herself in for jail within hours. Earlier in the evening Paris told reporters on the red carpet at the MTV event, "I'm really scared but I'm ready to face my sentence. Even though this is a really hard time, I have my family, my friends and my fans to support me, and that's really helpful." http://www.nationalledger.com/artman/publish/article_272613845.shtml "One night in Paris" güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bu arada bu kadın çoğu kıyafetini falan bedavadan alıyor markalar peşinde koşuyor benimkini giy diye bedavadan veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 nerden biliyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bi programda duymuştum reklam amaçlı veriyorlar kadına bedavadan sponsor gibi kıyafetleri ayakkabıları mücevherleri falan alsa alır parayla ama almıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=s-CbuRcbXk8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bedava özel motor.araba.kıyafet.makyaj malzemeleri e bide para fox life izliyorum takip ediyorum hollywood magazin :) orda anlatıo illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 said: geçen sene deniz akkaya, alkollü araç kullanmıştı. polislerle didişmişti. "ben bu ülkeden siktir olup gidiyim" demişti. ama bırakın hapis cezasını, yine medyamızın baş köşesinde bulunmakta bu kadın. 2 üniversite bitirmesiyle övünüyor. Sen insanların kültür seviyesini alkol tüketimiyle mi ölçüyorsun , bitirdiği üniversiteyle mi ölçüyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Sarah Silverman ezmiş paramparça etmiş öheah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ya mum bırak insan olsun önce insan dünyada hapse sokulan insanlara işkence yapılırken, öldürülürken bu karı çıkıpta 45 günlük "oda cezasına" "üğrençç öüüüü" derse sinirlenirim tabi. Southparkdan daha iyi kimse anlatamaz bence bu kadını http://allsp.com/l.php?id=e123 hatta geçip karşısına "kendine gel lan çat!" diye vuracaksın kafasına bi tane d: buarada belirtmek isterim ünlülere vs karşı özel bir nefretim yoktur. bu kadına karşı da bu kadar sinirli değildim bu haberden ve kadının tepkisinden sonra böyle oldum [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 21:50 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 @Xaenin Arkadaş orada deniz akkayanın alkollü araç kullanması sonucu verdiği tepkiden bahsetmiş. Alkol aldı bu kültürsüzdür dememiş. Ayrıca üniversite olarak da kendini beğenmiş tavırlarını sergilemesini söylemiş, yani üniversite bitirdi diye kültürlü, ya da 2 üniversite bitirdiği halde kültürsüz demek değil okuduğu üniversiteler ile övünmesinin yanlışlığından bahsediyor. Anlaşılması zor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ne oldu şimdi girdi mi hapse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Deniz akkaya kültürsüzdür, suc işleyip hala üste cıkmaya calışmıştır. alkollu arac kulanmakda gerzekliktir edepsizliktir bencilliktir, odur budur daha tonla küfür sayabilirim yanı, cok küfür biliyom ben. Alkollu arac kullanmanın savunulacak hiç bi yanı olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 [spo]Sensible üye [şikayet et] § 05 Haziran 2007, Salı - 21:50 [ özel msj ] ne oldu şimdi girdi mi hapse?[/spo]evet mtc gecesinden hemen sonra teslim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ...ki o kadın istese 242563473 tane taksi, 1232 tane de şöför tutabilir. çevresi geniştir, başkalarına sorabilir, vs.. vs.. bence kasıtlı ve arsızlıktan işlenmiş bir suç ama cezası da (yine bence) yeterli (herkese uygulanandan farklı olmadığını varsayıyorum) ardeth, insanların hapiste işkence görmesi ile birinin hapse girmesi çok farklı şeyler değil mi? pek tabi hapisanede ölen insanlar var ve pek tabi paris biraz şapşal ama bu (yine ve son kez bence) cezayı gereğinden az kılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 HAHah hedef tahtası yapmışınız olm paris hiltonu :D Deniz Akkaya kim Paris Hilton kim, hadi bunuda geçtim bu insanlar dışında suç işleyip dışarı çıkıp ne ocaklar söndürenler var yormayın kendinizi medya geyiqleri bunlar Hilton oteller varisinden bashediyorsun 8000 ila 20000 dolar arası evlere giden akkayadan değil o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Hayattaki amacım Paris gibi bi yaşama sahip olmak. 1 gün dahi çalışmadan, herhangi bir yeteneğin olmadan, dünyanın en eğlenen insanı :) miss gibi bi hayat yav negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar