Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ünlülerin gençlik resimleriyle kıyaslanması

Bone

Öne çıkan mesajlar

Belki en çok karşılaştığımız şeylerden birisidir, ünlülerin eski resimleriyle kıyaslanması.
"Bakın 3 yaşında böyleymiş, 30 yaşında böyle"

Elbette insanların saçı, kilosu, boyu, yaşı değiştikçe, fiziksel görünümü de değişecektir.
öyle bebeklik fotoğraflarına felan girmeyeceğim.
Hürriyet bebeklik fotoğraflarından ziyade gençlik fotoğraflarıyla bir kıyaslama yapmış.
http://www.hurriyet.com.tr/genc/6451830.asp?gid=175

Bu tip kıyaslamalarda, "eskiden çirkindi, şimdi çok güzel" lafı bana çok gerçekçi gelmiyor açıkçası.
Estetik ameliyat yaptırmadılarsa, yüzleri üç aşşağı beş yukarı aynı kalıyor.
Bazı ünlülere "seksi kadın" veya "seksi erkek" denmesinin nedeni de yüzlerinden ziyade vücutlarından dolayı oluyor.
Elbette 15 yaşında kütük gibi olan bir kız, 25 yaşında serpilip "güzelleşebiliyor". Ama yüzüne baktığınızda öyle çok uçuk kaçık bir farka rastlamıyorsunuz.

Hürriyet'in koyduğu resimlere bakarken pek fark göremedim. Örneğin Jennifer Garner'ın "Elektra" filmini izlerken, aynen o gençlik fotoğrafı hakkında söylendiği gibi "koca çeneli" görünüşte olduğunu düşünüyorum. Ya da Jennifer Lopez eskiden de hoş bir yüze sahipmiş, Cameron Diaz eskiden de aynı gülümsemeye sahipmiş.
Ancak Jessica Biel'e gelince çok şaşırdığımı söylemeliyim.
7th Heaven dizisiyindeyken pek farkettiğim birisi değildi. Zaten o zamanlar "Jessica Biel" önemli bir isim değildi. Ancak Blade Trinity'de ne kadar güzel bir kadın kahraman olduğunu göstermişti. 7th Heaven'ı tekrar izlemek lazım gerçi, sağlıklı bir yorum yapmak için. Hürriyet'in gençlik resmi olarak koyduğu resim cidden güzelmiş. Hiç de öyle iddia edildiği gibi "Çirkin ördek yavrusu" felan da değilmiş hani.
Sosyal ağlarda paylaş

Hemen hemen hepsinin gençlik resimleride oldukça güzel.
Zaten arada en ufak bir fark olmasa bile "profesyonel makyaj + profesyonel kuaför" farkı var. Ki cidden büyük farkla yaratıyor.

zaten güzellermiş makyajla falan modiflemişler biraz daha güzel olmuş İyikide olmuş yani (:
Sosyal ağlarda paylaş

BoneC konuyu baltalama olarak görme de, ben şunu görünce fena koptum;

[spo][/spo]

Edit : Ahahahaha bu nedir ya;

"Charlize Theron, tombik yanakları ve demode saçlarıyla ancak mahallesindeki erkelerin dikkatini çekiyordu."

[ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 10:30 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

kelly clarkson çok çirkinmiş eskiden (hoş şimdde beğenmem ama ). Nicole Kidman'ı da beenmedim açıkcası =)

Ama bunun yanı sıra bence gençken çok daha güzellermiş. O genç kızığın verdiği saf güzel bi ifade var yüzlerinde. Daha masum ve çekici duruo (şimdi erkeklerin neden en çok 17 yasında ki kızları beğendiğini daha ii anladım =) ) . Özellikle angelina jolie çok tatlıymıs 17 yasındayken. Off bizim okulda da böle bi kız var :S sinir oldum bak şimdi =/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...