Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 El Tayyip, miting yapmış kişilere "bindirilmiş kıtasınız siz lan" diye hitap etmişti. Şimdi de Avrupa Birliği ile ilgili kimseler "bunlar militanlardır, kötüdür, kakadır, pistir" diye birşeyler demişler. Sırada ne var merak ediyorum. "Göğsümüz tunç siperi" diye dimdik duruyoruz biz. İstedikleri kadar aşşağılasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 validelerini de alıp gitsinler bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 kim demiş, ne zaman demiş, nerde demiş? Habercilik açısından zayıf gördüm seni bone. AB ile ilgili kimseler kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 her lafı hakaret küfür bir siyasetçi adına hiçbir vasfı taşımıyor bu adam bu kadar rezil olduğumuz yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Kasımpaşa delikanlısı o ya demeyin öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 bi milyonu aşkın kişi toplanıyor (herkes farklı gruplardan, ben sağcı da gördüm solcu da) tek bir olay çıkmıyor ama. Buna militan diyorlarsa gg diyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 sapcı solcu yanyanaydı bea. Gaziyle ankara ardı sıra yuruduler ankarada, bida göremeyiz böyle bişi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Kaynak alabilir miyiz? Ya da durumun daha net bir açıklamasını? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 iyi iyi giren girmiş demekki dübülü dübülü küfür ettiğine göre gene [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 22:02 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mitingden sloganlarla: Anamızı değil de babamızı alıp geldik. İster in ordan aşağı da tanış. OOoooOOOooOooOoOO Ampül r-cep, ampül r-cep ampül r-cep ampül r-cep ampül r-cep OooOoOOOOoOoOO [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 23:46 tarihinde, DraculaVigorous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Tayyip pabucu yarim cik disariya oynayalim benim favorim: Kasimpasa imami, kaca sattin vatani? ehehe guzel kafiye olmus [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 23:50 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Kaynak gösterir misiniz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 kaynak: mail yada kaynak: MSN derseniz duser bayilirim :P son gunelrde kime kaynak sorsak mail veya msn suyu ickmaya basladi sirf hirtlik olsun diye agir tahrik iceren asparagas haber yapicam yayicam o olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Yok artık bone da öyle birşey yaparsa ben düşer bayılırım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 tayyip miting e gidenlere sanovabic demiş bi de hın hın hın hın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 tayyip bone için "uzaktan 10 yakından 0" demiş. valla. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 said: kim demiş, ne zaman demiş, nerde demiş? Habercilik açısından zayıf gördüm seni bone. AB ile ilgili kimseler kim? kanaltürk haberlerini izlerken duydum. ama kim demiş, ne zaman demiş, nerde demiş, orasını kaçırdım. kanaltürk'ün sitesine baktım, bununla ilgili bir habere rastlayamadım. belki bugünkü gazetelerde olay hakkında yazılar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar