pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Takip eden veya önceden duyan var mı bilmiyorum ama bu amcalar son zamanlarda dinlediğim en özgün müziklerden birini yapıyorlar. Klasik rock enstürmanları yanında akordeon, flüt ve ne olduğunu bilmediğim jouhikko diye acaip bir alet de kullanılıyor. Temel olarak folk metal diyebiliriz tür için, viking metale de kayıyor bolca. Dün sıkıntıdan grubun 3 tane albümünü indirdim (torrent sağolsun =)) ve 24 saattir her bir parçaları dilime dolandı. Spirit of the Forest, Voice of Wilderness ve Tales Along This Road gerçekten şahane albümler. Melodik ve ilginç şeyler arayan vara kesin tavsiye ederim =).Korpiklaani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 zevkle dinliyoruz. tavsiye olunur +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 indiyorum , bakalım nasıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ben de lexius dinlerken görüp merak edip indirdim. gerçekten güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 jou hikko kemencenin fin versiyonu tadinda bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 the hunt song muydu neydi o klipleri ile tanımıştım bu grubu, ve ordada bittiler benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 severiz, +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 yeni albümleri de gayet güzel "tervaskanto" 4 albümdür aynı çizgideler,ortama göre şekillenmemeleri de aynı çizgiyi korumalarıda gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 tapılası grup güzel iskandinavyadan çıkmışş... [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 16:32 tarihinde, Villians tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Pellonpekko güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Güzel grup cidden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Pek eglenceli sarkilari var, severek dinliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Brutal vokale gıkım çıkmaz, sözleri anlamassam da olur diyorsanız Finntroll, Arkadaşım daha serti yok mu diyorsanız Drudkh, Bu bile kesmez daha da sert diyorsanız Ulver'in ilk ilk ilk hallerini şiddetle tavsiye ederim. Son 2 grup blacke kaçar, çok sallamayın ama Finntroll'a bakın, Finntroll - Trollhammeren Tüm bunlar dışında Korpiklaanı candır ciğerdir, benden de rep =) Şarkı önermeyi unutmuşum, Beer Beer, Hunting Song (komedi klip, güzel şarkı), Fields in Flames, bu şarkıların olduğu ve adını unuttuğum (Voices of Wilderness olabilir) bütün albüm aslında eheh. [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 04:04 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar