Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Eternal

Öne çıkan mesajlar

aytimania said:
ya amma vıdıvıdı ettiniz kardeşim bu holosko bjkye kaça mal oldu? 5+1.2(yıllık) bide üstüne senelik maliyeti çok yüksek olan 2 futbolcu gönderildi(korayın gidişi yanlış) ama bu holosko boş adam diil illaki bu sezon 8-10 gol atıcaktır.

peki bide şurdan bakalım kezman diye dünya çapında bi santrafor getirdi fenerbahçe(asla yanlış demiyorum) ama adam bi türlü istenileni veremedi.boservisi+3yıllık alacağı bu adamın 30 milyon tutuyo.adam semihin altında yedek.oynayınca tribünler niye semih oynamıyo diyo.bu kdr önyargılı olmayalım bu yüzden bekleyip görelim...
ahahahaha sen holosko ile kezman ın klasını mı kıyaslıyorsun apma abi ya.

Evet Kezman çok kötü şuan ama iyi bir Kezaman ile iyi Holosko'yu karşılaştırma bile Kezman her türlü pwnd eder Holoko'yu.

Bu arada Celal Kolot un bitirdğini sölediği transferler Beşiktaş'a büyük yarar sağlarmış bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy bencilliği falan geç her topçu formda diye yıldız olmuyor abi Holosko'ya büyük yıldız demek Alex'e Ümit Karan'a falan hakrettir ya resmen.

Holosko hayatında ne yapmış abi yıldız olacak Nobre'yi de yıldz diye nitelendirdiler ne oldu patladı.Bırakın abi Holosko'ya ödenen para ile falan daha iyi bir adam alınır.

Evet çok eleştiriyorum ama inşallah utandırır benide ezeli rakibimiz Beşiktaş iyi bir transfer yapmış olur daha zevkli maçlar falan izleriz de ama hiç zannetmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Holosko'ya büyük yıldız falan denilmez elbette .
Bu paraya ya yaşlı ve isimli bir yıldız alınabilirdi yada Holosko gibi genç isimsiz ama gelecek vaad eden bir futbolcu alınabilirdi . Bence doğru olan paraları yaşlı bir futbolcuya vermektense Holosko tipi bir futbolcuya vermek daha doğruydu .

Kezman ile Holosko kesinlikle karşılaştırılmaz isim olarak ama ben Beşiktaş'ta şuan Holosko'yu görmeyi tercih ederim Kezman'ın yerine . Kezmanın Türkiye'de neler yaptığı daha doğrusu neler yapamadığı belli çünkü .
Sosyal ağlarda paylaş

28 yaşında ağır sakatlıklar geçirmiş, düşüşte olan kezmana 9 milyon euro verdi fenerbahçe.

beşiktaş 22 yaşında, formda, hedefleri olan holosko ya 5 milyon verdi.

fenerin yaptığıda çok yanlış deil. sonuçta onlarda kezmandan çok şey bekliyodu.
ve dünyada ve türkiyede en pahalı oyuncular forvet oyuncularıdır. eğer takımı taşıyacak bi forvet alacaksan 5 milyon-10 milyon gibi paralar vermeye değer..
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:
aytimania said:
ya amma vıdıvıdı ettiniz kardeşim bu holosko bjkye kaça mal oldu? 5+1.2(yıllık) bide üstüne senelik maliyeti çok yüksek olan 2 futbolcu gönderildi(korayın gidişi yanlış) ama bu holosko boş adam diil illaki bu sezon 8-10 gol atıcaktır.

peki bide şurdan bakalım kezman diye dünya çapında bi santrafor getirdi fenerbahçe(asla yanlış demiyorum) ama adam bi türlü istenileni veremedi.boservisi+3yıllık alacağı bu adamın 30 milyon tutuyo.adam semihin altında yedek.oynayınca tribünler niye semih oynamıyo diyo.bu kdr önyargılı olmayalım bu yüzden bekleyip görelim...
ahahahaha sen holosko ile kezman ın klasını mı kıyaslıyorsun apma abi ya.

Evet Kezman çok kötü şuan ama iyi bir Kezaman ile iyi Holosko'yu karşılaştırma bile Kezman her türlü pwnd eder Holoko'yu.

Bu arada Celal Kolot un bitirdğini sölediği transferler Beşiktaş'a büyük yarar sağlarmış bence.

abi ben ztn kezmana dünya starı demişim bi yazımı iyi oku istersen,holosko için de yıldız fln demedim.ama boş adam diil 8-10 gol atar dedim.bekleyin ve görün dedim.bobo geldiğinde bjkliler dahil bütün türkiye dalga geçti bu ne böle adamlara para harcıyolar dedi.ama bakıosun 2 senede adam bjknin tarihinde en çok gol atan yabancılardan biri oldu.dediğim gibi bekleyin ve görün.
Sosyal ağlarda paylaş

miss gibi adam golleride güzel goller birebir yakaladımıda basıyor çalımı artı heycanlıda golden sonra tribüne gidişi süper, beşiktaş maçlarına gdiyorum ( arkadaşımın iki tane kombinesi var) tribün de böle adamları çok seviyor vede acayip havaya sokuyor acayip oynar bu sene holosko beşiktaşta hatta bir arkadşta demiş ilhan mansız falan gibi, aynen de katılıyorum... holosko iyi

trnafer para konusu tartışılır, türkiyeden alındı diye böle koptu tantana yoksa az paraya da gelmemiş nihayetinde

onun dışında sen maradona yı geitr adam ülkene alışamaz iklimine alışamaz yemeklerine alışamaz oynayamaz, bizim basında taraftarda zaten pek sabırlı? zaman da tanır adam takıma ülkeye uyum sağlar diye bekler... enin böle bir olayında yok ligi biliyor ülkene alışmış formda bir golcu alıyorsun , daha neyin tartışması yapılıyor ben anlamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Bobo olayı zaten ayrı bir başarı BJK için,ismiyle falan çok dalga geçilmişti ama neredeyse bedavaya gelip,yıldız diye getirilen oyunculardan çok daha fazla gol atmıştı vs.

Bobo bana kalırsa son yılların en iyi saha içi transferi,Roberto Carlos'un Fener'e saha dışında kattıkları olmasaydı TR'nin en iyi transferi bile diyebilirdim ama,ah Carlos :)
Sosyal ağlarda paylaş

holoskoya werilen 5m + burak + koray degil mi ?
Burak + koraya yıllık asagı yukarı 2m euro weriliyor ve holoskoya ikinci yarı 450k sonraki senelerde 800 er verilecek.
Burak zaten geldiginden bu yana nerdeyse hic bir artısı olmadı bu takıma bosuna yer isgal etti genc yetenek diye. Yanarsam koraya yanarım ama neticede cok güzel bir transfer oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

O değilde arkadaşlar Koray'ın neresi genç yetenek,adam bize geldiğinde 28 yaşındaydı zaten,şuan 31 yaşında.Genç yetenek olarak değil sadece yetenekli bir adam olarak geldi,BJK'ye verebileceği herşeyi verdiği görüşündeyim.Aslında bu transferde Koray yerine başka bir adam olsaydı eminim bu kadar tartışılmazdı,Koray'i tüm BJK'liler seviyordu.Gitmesine herkes üzüldü.

Burak'a gelince gerçekten geleceğin yıldızlarından biri olabilecekken kendi egosu yüzünden kariyerini baltaladı.İyi kakaladık Manisa'ya ona üzülmüyorum,üzülende çıkmaz eminim.Tamam çok iyi bir oyuncu ama bencil arkadaşım,10 asist yapabilecekken onun yerine 1 gol atmayı tercih eden bir adam Burak.

Üzüldüğüm İbrahim Akın oldu,o da Burak gibiydı aslında ama oynadı mı da çok iyi işler yapıyordu.Benim görüşüm İbrahim,Abdullah Avcı'nın kollarının altında yeniden doğacak,eminim 3 büyük kulüpten birine yeniden dönecektir,eğer kendine gelirse :)

Higuian kesilecek,işte ona üzüldüm ben.BJK'nin kadrosu gerçekten çok iyi ama kullanamıyoruz,kullanıldığı taktirde eminim çok iyi işler yapabiliriz.Ama şuan zor gibi,evet zor
Sosyal ağlarda paylaş

Ibrahim Akin sirf istanbulda kalmak icin ligde daha iyi durumdaki takimlari reddetti. Trabzonspor ilgileniyordu kendisi ile ama o at yarisiydi kumardi cartti curttu..

Ibrahim Akin ve Burak Yilmaz dan kurtuldugumuz cok iyi oldu onlardan cacik olmaz.. Bobo ile ayni zamanda geldiler bobodan pahaliya geldiler Bobo nun durumuna bak onlara bak turk mantigi iste bjk ye geldim isim bitti 2 sene oynar parami alir onume bakarim..

Pislik herifler nefret ediyorum ikisindende..
Sosyal ağlarda paylaş

doğru demişsin valla bjk ye geldim gs ye geldim fb ye geldim ulan güzel oynayam da kendimi gösterem demek yok yedek olsam da yeter fln nasıl olsa paramı alıyorum mantığı ile yatıyorlar yaa
i.akın için kaç hoca adam olmaz dedi artık bu mantıkla adam olmaz sürünsün biraz ondan sonra bakarız.
burak bizim için kayıp gibi ama biraz daha pişmesi lazım kaldıramadı büyük takımın ağırlığını
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
aytimania said:
linderoth bugüne kdr hiç sakatlanmamış bunu biliyomuydunuz? ayrıca gsden yıllık 2.4 milyon euro alıyor.
oynamadan nasıl alıyor?

yurtdışında bi dergiye verdiği röportajda sölemişti 600k alırken gs'ye transfer olunca yıllık 2.4 milyon alıorm bu da bnm değerimin 4 kat arttığını gösterir demişti.heralde garanti paradır,sizde para bol nslsa(?)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...