nocom Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Engin, Rennes'in 22 yaşındaki süperstarı Jimmy Briand'ı Fransa'da izleyecek ve oyuncu hakkında bilgi toplayacak. Genç yıldızın beğenilmesi halinde görüşmelerde de ilk adımlar atılacak. Engin'in Newcastle'ın savunma oyuncusu Cacapa, Portsmouth'lu Sol Campbell ve Middlesbrough'un defansında görev alan Jonathan Woodgate için görüşmeler yapacağı belirtildi. Engin'in İngiltere'den sonra İspanya ve Fransa'da da temaslarda bulunacağı öğrenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Quagliarella ----> Galatasaray ya da Juventus sene sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Bu tazr haberleri kaynağını söyleyrek verelim ki ciddi olup olmadığı anlaşılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yahu alan yetkilileri avatar kullanabiliyor biz neden kullanamiyoruz neden bu haksizlik :) Quagliarella ya gs ya juventus olmaz nasil oluyor? karasiz mi kalmis? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Quagliarella,Türkiye'ye geldiği takdirde spikerlerimizin ve yorumcularımızın korkulu rüyası olur...Manu'da peşinde bu elemanın,ama İtalyan olduğu için bir İtalyan devine transferi daha mantıklı duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 nocom said: Engin, Rennes'in 22 yaşındaki süperstarı Jimmy Briand'ı Fransa'da izleyecek ve oyuncu hakkında bilgi toplayacak. Genç yıldızın beğenilmesi halinde görüşmelerde de ilk adımlar atılacak. Engin'in Newcastle'ın savunma oyuncusu Cacapa, Portsmouth'lu Sol Campbell ve Middlesbrough'un defansında görev alan Jonathan Woodgate için görüşmeler yapacağı belirtildi. Engin'in İngiltere'den sonra İspanya ve Fransa'da da temaslarda bulunacağı öğrenildi. Kartalhaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 khala said: Quagliarella ----> Galatasaray ya da Juventus sene sonunda Galatasaray'a galiba can borcu var bu adamın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bişi soracam ; Laziodaki Pandev'in tahmini bonservis bedelini bilen var mı ? Acayip taktım ben bu adama. Lazio da çok iş yapıyor, boşu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 quagliarella kesin juve ye gider. bu sene juve kapagi atar CL ye sora nedved, del piero vs. yerine haywan gibi transfler yapar gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 galatasaraya sağ ve sol bek birde kaleci lazım hakanı gitti olarak varsayıyorum.nonda ümit serkan ın yanına bir türk forvet gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 sag/sol bek den de once forvet ve stoper bence. ugur dan ve hakan dan memnunum ben kendi adima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 hakan balta iyi savunma yapıyo.ama ataklarda etkisiz.hani bi hakan ünsal tarzı sol bek lzm.bence hakan balta göbekte oynamalı servet in yerine :).yani servet maç genelinde cok iyi oynuo.ama 1 hata yapıoki oda maçın gitmesine sebep bile oluo yani. uğur u bende beğeniyorum.ama bence yedek kalmalı.genç daha sabri yi tam beğenmeye başlamışken sakatlandı.şimdi yine bitti gözümde.sabri bu takımdan gitmeli en yakın zamanda hakan şükür,sabri gitsede rahatlasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Devre arası transferler için buradan devam arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 holosko olayı doğruysa büyük hata. 5 milyon fazla ve burak koray gibi 2 adamı veriyorsun. kiralık mı tam belli değil galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bi de bu transfer doğruysa bana youla-ailton olayını hatırlattı. youla varken aynı tarz ailton alınmıştı. şimdi bobo-holosko. gerçi bu 2 adam çok daha iyi ama. heralde uzun forvet olarak nobre ve batuhan ı kullanacak ertuğrul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 uzun forvet ne ya. uzun forvet şart diye kim uydurmuş ben anlamıyorum ki? bobo hava hakimiyeti az çok olan bir oyuncu. ille kafayla mı gol atması gerekiyor takımın? sanki tek eksiğimiz kafa toplarını gol yapamamaktı. biz daha kaleci ile karşı karşıyayken gol atamıyoruz bırakın kafayı. ayrıca zeki oyuncular kafasını topa sokmasını da bilir ve holosko inanılmaz zeki bir oyuncu. fanatik'te şu anda yazılan haberden alıntıdır / subzero dan özür diliyorum kesin değil dediğim için : fanatik said: Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu Vestel Manisaspor’un Slovak futbolcusu Filip Holosko için kulübüyle anlaşmaya vardı.Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Holosko’nun transferi için kulübüyle anlaştıklarını belirterek, "Uzun süredir arzu ettiğimiz bu transferin gerçekleşmesi bizi mutlu etti. Beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olsun. Holosko’nun, hırsı ve mücadelesiyle takıma katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi. Siyah-beyazlılar, Holosko’nun transferi için Vestel Manisaspor’a 5 milyon Avro ile futbolculardan Burak ve Koray’ı verecek. hayırlı uğurlu olsun. şu anda türkiye liginde oynayan en kaliteli forvetlerden biri ile anlaştık. umarım uzun süre bize faydalı olur. ayrıca kimse holosko kötü ya da holosko şöyle böyle demesin. holosko gerçekten çok iyi bir futbolcu. ha 5 milyon euro yüksek bir rakam. ama holosko kalitesinde bir oyuncuyu avrupadan getirseniz yine bu kadar parayı verirsiniz. koray avcı takımda zaten geleceği olmayan bir adamdı. cisse'nin yedeği olacağına gitmesi daha mantıklı. serdar kurtuluş duruma göre dm oynayabilir zaten ki geçen sezonu komple dm oynayarak bitirdi. burak yılmaz için ise eğer bonservisi ile verildiyse yazık olmuş. bu sene orada falan parlarsa sonra tekrar alınması güç olur. umarım kiralıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 sadece kafa değil beşiktaş öne geçince kapanıyor ve ilerde forvetler top tutamıyor. bi de besiktas niye ligde inonude puan kaybediyor bunun yuzunden. artık iyice deplasman takımı oldu. neyse sonuçta herşeye rağmen bobo-delgado-holosko üçlüsü tutarsa mükemmel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Buragi verdiysek , kasamizdan cikan her euro helal olsun manisaya , cok tesekkür ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Yok artık 5 milyon euro mu? o kadar para varsa Del Boskenin parasını ödesinler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Koray'ı ver 5 milyon $ ver. Neyse canım her lige bi eşşek lazım. Biz olmasak napacak anadolu takımları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 iyi vesteli bu sene ligte tuttuk diyebiliriz .. Bunch of idiots ! diyorum daha da bisi demiyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ya ben bişey demiyorum artık. Holosko iyi yada kötü.Ama 5 milyon$ a 3.sınıf topçu getirilmez. Alırsın 1-2 ye 1.sınıf topçu olur. Fener medyası şişiriyor holoskoyu o istiyor bu istiyor şöylede yırtınıyor böylede yırtınıyor Ver gazı demirören alışık gaza nasılsa. Para nerden? Kırdır geleceğin gelirini. Aç bi %5 daha ya yok böyle rezalet yok ötesi yok yani. Türk Futbol Tarihinin en kötü yönetimi desek gerçekten yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Acıyorum Beşiktaş'a, nasıl kurtulacaksınız bu adamdan?! Bi de 5 milyon avroluk Holosko, umarım birkaç ay sonra "Holosko oldu Fiyasko" diye gazete başlıkları görmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Holosko'nun çko faydalı olacağını sanmam. Higuain 10 kat daha iyi o adamdan. 5milyon verdiyse yuh demirörene, nasıl bi lanettir bu adam BJKnın başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bir gsli olarak bu adama verilen paraya acıdım resmen. Tamam iyi adamdır vsdir belki ama bence çok verilmiş. Gerçi her takımın olur böyle transferleri ama bu biraz abartı geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar