Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Engin, Rennes'in 22 yaşındaki süperstarı Jimmy Briand'ı Fransa'da izleyecek ve oyuncu hakkında bilgi toplayacak. Genç yıldızın beğenilmesi halinde görüşmelerde de ilk adımlar atılacak.

Engin'in Newcastle'ın savunma oyuncusu Cacapa, Portsmouth'lu Sol Campbell ve Middlesbrough'un defansında görev alan Jonathan Woodgate için görüşmeler yapacağı belirtildi. Engin'in İngiltere'den sonra İspanya ve Fransa'da da temaslarda bulunacağı öğrenildi.
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
Engin, Rennes'in 22 yaşındaki süperstarı Jimmy Briand'ı Fransa'da izleyecek ve oyuncu hakkında bilgi toplayacak. Genç yıldızın beğenilmesi halinde görüşmelerde de ilk adımlar atılacak.

Engin'in Newcastle'ın savunma oyuncusu Cacapa, Portsmouth'lu Sol Campbell ve Middlesbrough'un defansında görev alan Jonathan Woodgate için görüşmeler yapacağı belirtildi. Engin'in İngiltere'den sonra İspanya ve Fransa'da da temaslarda bulunacağı öğrenildi.

Kartalhaber
Sosyal ağlarda paylaş

hakan balta iyi savunma yapıyo.ama ataklarda etkisiz.hani bi hakan ünsal tarzı sol bek lzm.bence hakan balta göbekte oynamalı servet in yerine :).yani servet maç genelinde cok iyi oynuo.ama 1 hata yapıoki oda maçın gitmesine sebep bile oluo yani.

uğur u bende beğeniyorum.ama bence yedek kalmalı.genç daha

sabri yi tam beğenmeye başlamışken sakatlandı.şimdi yine bitti gözümde.sabri bu takımdan gitmeli en yakın zamanda

hakan şükür,sabri gitsede rahatlasak
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...

uzun forvet ne ya. uzun forvet şart diye kim uydurmuş ben anlamıyorum ki? bobo hava hakimiyeti az çok olan bir oyuncu. ille kafayla mı gol atması gerekiyor takımın?

sanki tek eksiğimiz kafa toplarını gol yapamamaktı. biz daha kaleci ile karşı karşıyayken gol atamıyoruz bırakın kafayı. ayrıca zeki oyuncular kafasını topa sokmasını da bilir ve holosko inanılmaz zeki bir oyuncu.

fanatik'te şu anda yazılan haberden alıntıdır / subzero dan özür diliyorum kesin değil dediğim için :

fanatik said:
Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu Vestel Manisaspor’un Slovak futbolcusu Filip Holosko için kulübüyle anlaşmaya vardı.Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Holosko’nun transferi için kulübüyle anlaştıklarını belirterek, "Uzun süredir arzu ettiğimiz bu transferin gerçekleşmesi bizi mutlu etti. Beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olsun. Holosko’nun, hırsı ve mücadelesiyle takıma katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi. Siyah-beyazlılar, Holosko’nun transferi için Vestel Manisaspor’a 5 milyon Avro ile futbolculardan Burak ve Koray’ı verecek.

hayırlı uğurlu olsun. şu anda türkiye liginde oynayan en kaliteli forvetlerden biri ile anlaştık. umarım uzun süre bize faydalı olur. ayrıca kimse holosko kötü ya da holosko şöyle böyle demesin. holosko gerçekten çok iyi bir futbolcu.

ha 5 milyon euro yüksek bir rakam. ama holosko kalitesinde bir oyuncuyu avrupadan getirseniz yine bu kadar parayı verirsiniz. koray avcı takımda zaten geleceği olmayan bir adamdı. cisse'nin yedeği olacağına gitmesi daha mantıklı. serdar kurtuluş duruma göre dm oynayabilir zaten ki geçen sezonu komple dm oynayarak bitirdi.

burak yılmaz için ise eğer bonservisi ile verildiyse yazık olmuş. bu sene orada falan parlarsa sonra tekrar alınması güç olur. umarım kiralıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bişey demiyorum artık.

Holosko iyi yada kötü.Ama 5 milyon$ a 3.sınıf topçu getirilmez.
Alırsın 1-2 ye 1.sınıf topçu olur.

Fener medyası şişiriyor holoskoyu o istiyor bu istiyor şöylede yırtınıyor böylede yırtınıyor

Ver gazı demirören alışık gaza nasılsa.
Para nerden?
Kırdır geleceğin gelirini.
Aç bi %5 daha

ya yok böyle rezalet yok ötesi yok yani.

Türk Futbol Tarihinin en kötü yönetimi desek gerçekten yeridir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...