Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Ümit Özat > KÖLNFenerbahçe kaptanı Ümit Özat,

Christoph Daum'un çalıştırdığı Almanya 2. lig takımlarından 1. FC Köln'le 3 yıllık sözleşme imzaladı. Milli oyuncunun transfer ücreti belirtilmedi.

1. FC Köln Kulübü tarafından yapılan açıklamada, Ümit Özat' ile 3 yıllık sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Ümit'in konuşmasının da verildiği açıklamada, milli futbolcu, "Fenerbahçe'de başarılı bir dönem geçirdim ve şampiyon oldum. Bu başarılarımı Köln takımına aktarmayı ümit ediyorum" ifadelerini kullandı
Sosyal ağlarda paylaş

bu ümit özat ile ilgili postlarınız okudumda ümit özat tamam verilen görevi yerine getirmeye çaılşmış olsada sol bek mevkiğinde çok hatası çokta yararı olmuştur fakat fenerbahçe den ayrılmasıda bi kayıp olark görülmemeli tuncay ayrılırsa tamam büyük kayıp olur ama ümit özat öyle değil ümit özat ın yerinde daha iyi bir oyuncuda gelecektir ama inşallah tuncay ı bırakmazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Aykut'un geleceği çok parlak ama henüz hazır değil. Refleksleri yeterince iyi değil, dünkü maçta da gösterdi bunu. İlk golü bile yemezdi mesela Mondragon orada.

Orkun bayağı iyi bir kaleci. Yine Martinez deniyor Sakarya'nın kalecisi o da çok iyi.

En iyi formül bunlardan birini alıp Aykut'u da bir takıma kiralık göndermek olur muhtemelen. O da orada gelişir. Ayrıca Kerem vardı Aykut gibi o da isyan edip gitmişti sonradan nasıl pişman olduğunu açıklayıp durmuştu birinin bunu hatırlatması lazım ona. Adamı yedek bekleteceklerine kiralasınlar ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe de Ferreia diye bi adamla ilgileniyormuş isveç liginde mi ne 23 maçta 15 gol atmış gol kralı olmuş iyi dripling yapabilen ve son vuruşları iyi olan bi oyuncu imiş ayrıca 1985 doğumlu olduğunuda belirteyim.

[ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 13:58 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

deividde iyiydi sözde...1 sezonda herşey deiğişiyo hiç belli olmaz.bu sezon 40 gol atar bi gelir 5 gol atar.kezmana bu konuda bişi dimicem az ama değerli goller attığı için.görende ümiti deivid kadar kazma sanır?evet öyle.hatta ondan bile kazma.5-6 belkide 7 senedir fenerde adamın kaptırdığı topları filan hepsini oranlasan deivid in 1 sezonda yaptığı kazmalıklara ümit i süper ligde geçebilcek adam yok o konuda.adam kazma ya penaltıdan taça atar o biraz uğraşsa
Sosyal ağlarda paylaş

Hyypia Beşiktaş'a giderse,o takıma cidden gol atmak zor iş olur.
O savunmaya bir de Hyypia,ofsayt taktiğine devam etmezlerse,duman edebilirler.
Kaptana gelince,lig en profesyonel,işini en adabıyla yapan oyuncularından birini kaybetti,gereksiz yere kötülememek lazım bu saatten sonra.Deivid vesaire çok farklı oyuncular, bu ligde Ümit Özat kadar farklı mevkilerde oynayıp kendini o mevkilere kabul ettirmiş oyuncu az.Çok geliştirdi kendini.
Biz seni sol kanattan sağ ayakla açtığın muz ortalarla özleyecez kaptan.
Sosyal ağlarda paylaş

mehmet topuz ve gökhan ünal beşiktaşla imzalamış diye haberler var. gökhan ünalın büyük takımda oynayabileceğini düşünmüyorum ama mehmet topuza inanılmaz sevindim çok ihtiyacımız vardı umarım doğrudur

[ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 11:27 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Toraman bu yapılanların tamamen şaka olduğunu söyleyince uçak bir anda kah kaya boğuldu. Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal, Beşiktaş kafilesi ile mutlu bir yolculuk yaptıklarını ifade ederek, "İstanbul’a gelirken kendimizi Beşiktaşlı gibi hissettik. Hiçbir zaman rakip takımın oyuncusu gibi görmedik" dediler.

Adamlar uçakta şaka yapmış bütün medya kandı. Alın haberin linki: http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=65743

Yaa.. :D
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha şaka ne ya. yönetim bizle dalga mı geçiyor uçakta geyiğine imza mı attırmışlar? valla öleceksem bu yönetim yüzünden ölebilirim hangi angut zekalın yönetici geyik imza attırır adama?

tabi olay geyik değil de gerçekse önümüzdeki günlerde görürüz bunu ozaman lafımı geri alırım:P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...