Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Ya Bazi Arkadaslarinda Bildigi Gibi 21 Nisan Cumartesi Reflexion 2 Vardi.Arkadaslarla Konustuk Anlastik Gidicez Dedik...Hatta Ben Bornoz Olayina Yeni Bir Hava Katip Terzide Ustune Islemeler Yaptirdim Gören Yariliyodu Ztn...Ben Aksam 6.30 Gibi Totumu Kaldirip Geminin Kalkicagi Yere Gittim...Biletimide Aldim Gemiye Bindim Bi Kac Tanidikla Muhabbet Sohbet Falan...Bir Anda Arkadaslar Aradilar Biz Gelmiyoruz Dediler..Ana Avrat Saydirma Merasimi Bittince Uskudar Tarafindaki Arkadasimi Aradim..Gelicenmi Dedim Ett Ben Gelicem Meraklanma Dedi Ok Dedim Inmedim Bekledim..Uskudara Gittik Bu Sefer Herkez Bindi Geldi Gene Bi Selam Sohbet Merasimi..Arkadasi Aradim Nerdesin Diye Ya Ben Gelemiyorum Dedi...Gene Ana Avrat Saydirma Merasiminden Sonra Bende Iyice Sinir Katsayisininda Artmasiyla Ben Gidip Bunlari Dovucem Diyip Ayrildim Partiden... Ve Boylece Reflexion Maceramda Yalan Olmus Oldu.. Arkadaslara Gelince Bu Ib....e'leri Buldum Mal Mal Gulusmeye Basladilar.. '' Sana 1 Nisan Yapamamistik Al Sana 21 Nisan '' Gibisinden Bir Laf Ettiler..Yuzumde Bir Tebessümle Cildirma Seviyesine Geldim Ve Bende Size 1 Nisan Yapmamistim Hadi Bende 21 Nisan Yapayim Dedim Ve Direk Giristim...Arkadaslarinda Benimde Cesitli Yerlerimizde Olusan Morluklarla Ve Patlak Kas Ve Dudaklarla 21 Nisan'i Kapattik..Cok Zevkliyi Cidden..Stress Attik... Iste Bole... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ilgincmissiniz patlak kas nasıl birsey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Hiç mi üşenmedin her kelimenin ilk harfini büyük yaparken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 PUHAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 yA hİç ÜşEnMeDeN bÖyLe YaZsAyDı ¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Bana da çok oldu öyle, yapacak bişey yok, yeni arkadaşlar edinmeye bakıcaz. Önümüzdeki arkadaşlara bakıcaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 S3l4m N4b3R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 pislik bi partiymiş zaten öyle diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 helal, tuttum seni, adamımsın.. girişmeli böyle tiplere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 büyük harflerdeki özen yüzünden tebrik ediyorum. ama iyi kazıklamış arkadaşların seni helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 süpermiş patlak kas :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 abi olm :(/&&+%^^^ aaa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Hacettepe rock festivaline gidicektik satıldım (yine), oh iç döktüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 bülent tekmesi atsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Girişerek en doğrusunu yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 oha harbiden giriştiysen helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Aaa olmamış, şakaya kaka karışmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 ya usenmeden büyük harf konusunda bende hastalik gibi bisi kendi makinemde oldugum zmn ndnse buyuk harf yaziyom msl suan adeksteyim öle bi derdim yok garip bisi :D patlak kaŞ olucak dogrusu :D ayrica harbi giristim cok zevkliydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 bidaha görürsen yapıcakların move-1 [spo][/spo] move-2 [spo][/spo] move-3 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 koymayın şu adamın resimleri ya ciddiyet kalmıyor asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 ne dertliymissin sen de ya. ben de kendimi dertli zannediyodum. yazik hakkatten. ha coldeki bedevi ha sen. olmaz bu kadar, hayretler icerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 ßÖL3 d3 yαzαßiℓi®di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Ulan gelebilseydim keşke dedim bu msjı okuyunca :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Çocukcağız arkadaşlarını dövmüş be ? Çok mu çekici geldi dsf . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar