Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burak Kut

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
şarkı daha önde Daddy Yankee(artık o da kimse) tarafından Rompe diye söylenmiş zaten. Benim anlamadığım albümün çıkış şarkısı bile devşirme olacaksa 2,5 yıl neyine uğraşmış bu.
Mesaj tarihi:
pöh şu kadarını söylüyorum;

bu şarkı komple sinirlerime dokundu!

adamın sesini duyduğumda arabanın radyosuna yumrukla karışık değiştirme hareketi yaptırıyorum.
Mesaj tarihi:
hayallerimi yıktı.

alah nası biliyosa öyle yapsın.

kim bu mal dedim, klibin sonunda çıkan burak kut yazısıyla irkildim sabah.

ve eski dizi soundtracklerinden biri burak kut için geliyor:

BÖÖÖYLE Mİ OLACAKTII BÖYLE Mİ OLACAKTIĞĞ
TANRIM SUÇUMUZ NEEEEYDİĞ.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yazın tatile gittiğimiz oteldeki diskoda bunu çalacaklar olamaz iğrenç ötesi berbatt sinirlerim havaya zıplıyordu bu şarkıyı duyunca allahtan fazla tutulmadı buralarda..

ben küçükken, "benimle oynama söyledim sana şansını zorlama uğurlar olsun" misali sevimli şarkılar söyleyen adama noldu böyle ;(
Mesaj tarihi:
Bu adam kesinlikle beş para etmez bir hıyar. Adam resmen çalmış bu kadarıda olmazki. Türkiyede keşfedilmeyi bekleyen bir sürü insan varken bunun gibi hıyarlar kalkıp çalıntı parçayla iş yapıyorlar ya. Ne diyelim Allah ıslah etsin.
Mesaj tarihi:
zamanında yaşandı bitti saygısızca aldatmanın tadına varrınca diyerek deri montuyla olsun yüksekbel dar paça 80lerinden etkisinden kurtulamamış pantalonuyla olsun motoruyla olsun 6 yaşında bir kızın gönlünü çalmış burak abi.naptın sen lol
  • Yeni Oluştur...