Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 şarkı daha önde Daddy Yankee(artık o da kimse) tarafından Rompe diye söylenmiş zaten. Benim anlamadığım albümün çıkış şarkısı bile devşirme olacaksa 2,5 yıl neyine uğraşmış bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 pöh şu kadarını söylüyorum; bu şarkı komple sinirlerime dokundu! adamın sesini duyduğumda arabanın radyosuna yumrukla karışık değiştirme hareketi yaptırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 komple arakçıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Bu herif nasıl zayıflamış bu kadar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bir insan nasıl komple tikiyiz der yahu? üstüne bi de eğlenir, coşar? aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 hayallerimi yıktı. alah nası biliyosa öyle yapsın. kim bu mal dedim, klibin sonunda çıkan burak kut yazısıyla irkildim sabah. ve eski dizi soundtracklerinden biri burak kut için geliyor: BÖÖÖYLE Mİ OLACAKTII BÖYLE Mİ OLACAKTIĞĞ TANRIM SUÇUMUZ NEEEEYDİĞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 nedir laraken komple metalciyiz mi desin sddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 çılgınım, ben aşkına hazırım, yayımdan ok gibi fırlarım vardı aaah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 komple baydık yeni sarkısından.. böööööööööö.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 dırek calıntı sarkılarla gerı dondu ne olucak bakınız daddy Yankee_rompe http://www.youtube.com/watch?v=ysukbo4c1j8 burak kut_kopmle http://www.youtube.com/watch?v=LIZgzuIG8l8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 yuh hakkaten çalıntımı acaba yoksa aldımı şarkıyı aynı esinlenme falanda değil direk aynı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 komple tikiyiz , eşşeğin mikiyiz. ulan tikilik gurur duyulacak bir şey mi, bana tiki desinler intihar ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yazın tatile gittiğimiz oteldeki diskoda bunu çalacaklar olamaz iğrenç ötesi berbatt sinirlerim havaya zıplıyordu bu şarkıyı duyunca allahtan fazla tutulmadı buralarda.. ben küçükken, "benimle oynama söyledim sana şansını zorlama uğurlar olsun" misali sevimli şarkılar söyleyen adama noldu böyle ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bu adam kesinlikle beş para etmez bir hıyar. Adam resmen çalmış bu kadarıda olmazki. Türkiyede keşfedilmeyi bekleyen bir sürü insan varken bunun gibi hıyarlar kalkıp çalıntı parçayla iş yapıyorlar ya. Ne diyelim Allah ıslah etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 adam hakkindaki tek yorumum... KOMIK... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Atilla Taş'a ne oldu lan asıl ?Hamçökelek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bu konuuy ben açıcaktım , utandım neyse. Şarkı irrite edici, dayanamıyorum. Ama asıl üzücü olan ise bu larkının bu yaza damga vurucakolması. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 O kadar severdim eski şarkılarını halbuki, kendini rezil etmek diye buna denir. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 çalsa bile güzel şarkı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 komple traşız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 parayla almış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 tamam işte parayla şarkını haklarını almış... Yani şarkı çalıntı arkadaşım hani sözlerde......olsa neyse sezen i severim ama :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 zamanında yaşandı bitti saygısızca aldatmanın tadına varrınca diyerek deri montuyla olsun yüksekbel dar paça 80lerinden etkisinden kurtulamamış pantalonuyla olsun motoruyla olsun 6 yaşında bir kızın gönlünü çalmış burak abi.naptın sen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar