ulfang Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 site sardı beni baya biraz bakayım dedim bunu buldum , http://video.haberturk.com/video.aspx?v_ID=18069&k_A=predator777 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 şu saçma salak şeyleri vermeyin be üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Bu sarmadı... [spo]Bir tane gönderdiler geçen yok şarkıyı tersten dinleyince şeytan bilmem ne falan diyor diye sesini iyice açtım.Sonunda altıma sıçıyordum az daha adfsf[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 http://www.yonkis.com/mediaflash/reverse.htm [spo]aha buldum 16+[/spo] [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 01:28 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 saçma saçma şeyler işte :D ama o reklamı ilk gördüğümde harbi harbi zıpladım yani ehue çok güzel ayarlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Hey dostum harika bi paylaşım repini verdim teraziye saygı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 hehehue abi bu korkutma davalarının bi versiyonu vardı eski flash da yapmışlar arkada böyle çok sakin bi müzk çalıyo kayan yazı var şarkı hakkında falan bilgi verirken zıplatıyo , nerden bulcaz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 16 yasindan büyüklerinde kalbi var :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Ne biliyim o ibare tırsınç bişi olduğunu anlatır sanmıştım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 yiyemeyeceğin şeyin altına yatmak derler buna çok güzel dövmüş adam zauhzhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Reverse isimli flash animasyonunda arkadasin kendinin ne oldugunu bilmesi pek hos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 mum ne alakası var ya, adam olay yerini terketmemiş diyosun da, adamın arabasına vurmuş krolar öyle göründü başında. hani o vurmuş olsa zannetmiyorum ki böyle bi durum olsun hem suçlu hem güçlü. en basiti o son soru sordukları adam "hatalı sollama oldu" demez, "adam hem suçlu hem güçlü" derdi. yemiş dayağı tırsık açıklama yapıo işte.aslanlar gibi almış adam aşağı, 3 kişiyi. kendini savunan birine bok atmayıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Bu olayı bugün haberlerde gösterdi Show Tv'de :) Adamın mesleği güvenlik görevlisiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 dayım ne çakıyor be^^,kavganın başlangıcında 2 sn de 3 kişiyi deviriyor hll olsun :P,o beyazlı malda bişiler yapmaya çalişiyo,lan öküz herif izbandut gibi o çelimsiz bacaklarınla bide uçan tekme atmaya çalişiyo mal,azuhhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Zaten 3lü kösele giyiyor osursan yere düşerler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 la sly, adama niye bok atayım? adamın kendini savunduğu filan yok orada. geri geri gidiyor olmak kendini savunmak değildir. o adam, pekala da bir kavga çıkarsa kimin kimi döveceğini çok iyi bildiği için orada ısrarla birşeyler bekliyor. şimdi, öncelikle arabana çarptılarsa polis çağırırsın. adam dövmek diye bir alternatif yok. ikincisi, o adamı görüntülerin başında sakinleştirmeye çalışıyorlar, ısrarla bulaşacak birini arıyor. oraya gidiyor, buraya gidiyor, zaten sonunda da istediği oluyor. üçüncüsü ve en önemlisi, siyalı adam ilk yumruğu atıyor. yani adamı dövüyorlarmış da adam diğerlerini yere seriyormuş gibi birşey yok. diğer tarafın daha kalabalık olduğu aşikar ama görüntülerden yola çıkarak siyahlı adamın kavgayı başlattığı bence çok açık. adam oradan birşeyler çıksın diye ısrarlı. yok "orada adamın hakkını yiyorlardı, gururuyla oynadılar" derseniz, "ben görüntüden öyle bir sonuca varamadım" derim. tekrarlıyorum, bence adam ısrarla oradan bir kavga çıkarmaya çalışıyor. bilmem, belki de ben ön yargılıyımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 bence mum beyazlı adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 lol =) herşey tamam da, öyle hoplayıp zıplayacak bir adamam mı benziyorum? dayak yersem de efendi gibi, ayağım yere basarken yerim. yok ordan uç, yok buraya zıpla beni bozar ;) kısa bir süre de olsa capoeira yapmış biri olarak bunu demem çok komik oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 arada ben capoeira apmıs adamım, öle dayak yemem atarım alayıan tekmeyi tokatı demeye getirdin ya hanı... o değidle o kadar analizi bu kadarcık şeyden nasıl cıakrdın ben anlamadım. ben anlıyamıyorum kim haklı kim suclu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ehehe öyle dayak yemem değil de, "yok ordan uç, yok buraya zıpla beni bozar demek uymadı" demek istedim. hani capoeira da hareketli bir spor ya. ona istinaden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 http://youtube.com/watch?v=FhNKMqlSzcI foxta maşallah direk boks maçı gibi anlatmış. vermişler bide alttan eye of the tiger. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Küfür yemeyen adam öyle girişmez, ilk yumruğu atmaz. Üzerine 3 kişi yürüyor dikkat edin bence...kesinlikle haklı siyahlı adam... Boksör olduğu aşikar dizlerden kırık bacaklar, boksör gardı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 adamın tekniği bana efsane KIMBO'yu hatırlattı... youtube'da bir kimbo diye aratın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Güvenlik Görevlisiymiş adam bankada.. demekki neymiş Artık banka soymuyoruz... ehueh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 spor ayakkabı rulz - sivri burun sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar