Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hanımm koş mevzu var ...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

mum ne alakası var ya, adam olay yerini terketmemiş diyosun da, adamın arabasına vurmuş krolar öyle göründü başında. hani o vurmuş olsa zannetmiyorum ki böyle bi durum olsun hem suçlu hem güçlü. en basiti o son soru sordukları adam "hatalı sollama oldu" demez, "adam hem suçlu hem güçlü" derdi. yemiş dayağı tırsık açıklama yapıo işte.aslanlar gibi almış adam aşağı, 3 kişiyi. kendini savunan birine bok atmayıver.
Sosyal ağlarda paylaş

la sly, adama niye bok atayım? adamın kendini savunduğu filan yok orada. geri geri gidiyor olmak kendini savunmak değildir. o adam, pekala da bir kavga çıkarsa kimin kimi döveceğini çok iyi bildiği için orada ısrarla birşeyler bekliyor.

şimdi, öncelikle arabana çarptılarsa polis çağırırsın. adam dövmek diye bir alternatif yok.

ikincisi, o adamı görüntülerin başında sakinleştirmeye çalışıyorlar, ısrarla bulaşacak birini arıyor. oraya gidiyor, buraya gidiyor, zaten sonunda da istediği oluyor.

üçüncüsü ve en önemlisi, siyalı adam ilk yumruğu atıyor. yani adamı dövüyorlarmış da adam diğerlerini yere seriyormuş gibi birşey yok. diğer tarafın daha kalabalık olduğu aşikar ama görüntülerden yola çıkarak siyahlı adamın kavgayı başlattığı bence çok açık. adam oradan birşeyler çıksın diye ısrarlı.

yok "orada adamın hakkını yiyorlardı, gururuyla oynadılar" derseniz, "ben görüntüden öyle bir sonuca varamadım" derim. tekrarlıyorum, bence adam ısrarla oradan bir kavga çıkarmaya çalışıyor.

bilmem, belki de ben ön yargılıyımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...