ulfang Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bence Polat'ı Halley almaya gönderelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 KV bencede güzel bi dizi deil hiçbi bölümünü izlemedim, lakin terör ün ilk bölümüne rasgeldim sonuna kadarda izlemiştim baya hoşuma gitmişti keşke devam etseydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 said: KV bencede güzel bi dizi deil hiçbi bölümünü izlemedimbu cumle mantigini kaybetmis yalniz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 valla Terör devam etseydi keşke. gereken yerlere gereken göndermeler yapılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Gerekmeyen yerlere de göndermeler yapılıyordu. Esas KV: İrtica çıksın. Yerse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 @penth hiç bi bölümünü izlemedim dedim doğru mantıksız oldu biraz :p ama aslında başlarında az çok bakmışlığım var o yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 kurtlar vadisi'nin 1 bölümünü dahi kaçırmadım ama kurtlar vadisi izledikten sonrada yürüyüşüm değişmedi , elime tesbihi kurtlar vadisinden sonra almadım (zaten vardı).GodFather elbette kurtlar vadisinden iyidir(yıllar önce yapılmasına rağmen).aksini savunanların beğenisinden şüphe ederi. kurtlar vadisi Deli Yürek tarzı bi diziydi ama çok abarttılar.Sen kim oluyosun ki Atalarımızın binbir güçlükle kurduğu bu devletten büyük olduğunu Televizyonda zannediyosun.Git kendi vadinde ne düşünüyosan düşün ama cahil insanların aklına silahı sokma.Sonra ne (rahmetli)Hrant'ı kalır ne (rahmetli)Üzeyir Garih'i. Silah sahnelerinden ziyade bunlar düşünülmeli.Her dizide kahramanlar vardır ama kimse Dizide ölen kahramanlar için helva , lokma , gazeteye ilan vb. şeyler yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 neden terör e devam etmedi acaba teror bence güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 pek izlenmiyo galiba kimsenin konustugunu falan duymuyorum. e bu kadar suyunu cıkarırlarsa işin olacagı bu. iyi de oldu valla patlasın ellerinde artık. herşeyi tadında bırakacaksın arkadas bu ne ya boyle 10 sene vadi mi izliycez biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 said: Gellidus Valla seviyorum Kurtlar vadisini topluma kotu ornek olduguna inanmiyorum.. Ha 3-5 mal cikiyor tabi ben polatin varisiyim diye ama suc dizide degil onlarin malliginda kimse kusura bakmasin.. Polat vurdu diye 4 yasindaki velet arkadasini vuruyorsa silahi nerde bulacagini biliyorsa polata degil sorumsuz anne baba ya suc bulalim.. Sayilari 3-5 degil gercekten fazla var ve dedigine katiliyorum suc dizide olmayabilir o mallarin ortaya cikmasinda fakat o mallarin icindeki hayvani duyguları bu dizi ortaya cikariyor...anne baba cahil olunca zaten cocukta cahil buyuyo ve KV izleyip gaza geliyor. Ulkede bilincsizin,cahilin cok oldugunu dusunuyorum bu nedenle bende KV'den pek hosnut degilim. [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 23:38 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 rtük gene kapatsın yaw en azından 1.5 ay daha beklesinler olkul kapanıyo adamalr simdi gecenin bi körü kaydedip son ses acıp seyretcekler onlarla ugrascaz gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Bu kadar elestiriyi hak etmedigini dusunuyorum. Bence cok guzel noktalara temas ediyorlar. Yeni yayinlanacak olan bolumlerde silah felan olmayacak diye duydum dahada guzel olucak bu sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Bence tekme tokat dalcaklar yeni bölümlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Polat hadouken(aduket:) atmayı öğrenmiş o yüzden silahlarla işleri yokmuş artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 kv gününde, kv saatinde izlenir ama çok soğuttular, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 herşeyi anladım da teletubbies izlemek işkence mi ya küçükken hep izlerdim sarılalım sıkı sıkıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 dizi çok güzeldi takip edioduk ama iice soğuduk şu son olaylardan sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Eee izleyen yok mu? Nasıl? Silahsız olmuş mu? Komik mi olmuş?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 pirinç ayıklıyorlardır, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 süper ayarlar var bölümde harbi sağlam koparıyo ;cinayeti örgüt adina kendi iradesiyle isledigini soyleyen mahkuma sen plazanin yolunumu bilirsin angut dedi direk ;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Ben beğendim. Güzel gidiyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Sırf Polat felsefesi olur ama yaa, konş konuş nereye kadar, çatışma yok. Yakında Polet de Süleyman Demirel mode on dolaşıp garip garip felsefe yapacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 walla bayaa güzel olmuş yaw. beğendim ben özellikle çekimler türk standartlarına göre bir hayli kalite gibi geldi bana. bide 16:9 sanırsam (dimi böle alttan üstten kapalı olunca öle oluo :)) bide reklamdan hemen önce hatunla olan konuşması pek bi güzeldi: sürekli "ben öyle bişey demedim" diyerek göt etti ablayı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 kafam güzeldi valla sadece şu alinin arkadaşı olan sakat çocğun bölümünü izledim karanlık bi oadda bi yerleri dinliyorlardı :) tekrarı olur inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Bekliyorum ben de rapidshare'e upload edilsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar