Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polat geri döndü

Sensible

Öne çıkan mesajlar

kurtlar vadisi'nin 1 bölümünü dahi kaçırmadım ama kurtlar vadisi izledikten sonrada yürüyüşüm değişmedi , elime tesbihi kurtlar vadisinden sonra almadım (zaten vardı).GodFather elbette kurtlar vadisinden iyidir(yıllar önce yapılmasına rağmen).aksini savunanların beğenisinden şüphe ederi.
kurtlar vadisi Deli Yürek tarzı bi diziydi ama çok abarttılar.Sen kim oluyosun ki Atalarımızın binbir güçlükle kurduğu bu devletten büyük olduğunu Televizyonda zannediyosun.Git kendi vadinde ne düşünüyosan düşün ama cahil insanların aklına silahı sokma.Sonra ne (rahmetli)Hrant'ı kalır ne (rahmetli)Üzeyir Garih'i.
Silah sahnelerinden ziyade bunlar düşünülmeli.Her dizide kahramanlar vardır ama kimse Dizide ölen kahramanlar için helva , lokma , gazeteye ilan vb. şeyler yapmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Gellidus

Valla seviyorum Kurtlar vadisini topluma kotu ornek olduguna inanmiyorum..

Ha 3-5 mal cikiyor tabi ben polatin varisiyim diye ama suc dizide degil onlarin malliginda kimse kusura bakmasin..

Polat vurdu diye 4 yasindaki velet arkadasini vuruyorsa silahi nerde bulacagini biliyorsa polata degil sorumsuz anne baba ya suc bulalim..

Sayilari 3-5 degil gercekten fazla var ve dedigine katiliyorum suc dizide olmayabilir o mallarin ortaya cikmasinda fakat o mallarin icindeki hayvani duyguları bu dizi ortaya cikariyor...anne baba cahil olunca zaten cocukta cahil buyuyo ve KV izleyip gaza geliyor.

Ulkede bilincsizin,cahilin cok oldugunu dusunuyorum bu nedenle bende KV'den pek hosnut degilim.

[ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 23:38 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

walla bayaa güzel olmuş yaw. beğendim ben

özellikle çekimler türk standartlarına göre bir hayli kalite gibi geldi bana.

bide 16:9 sanırsam (dimi böle alttan üstten kapalı olunca öle oluo :))

bide reklamdan hemen önce hatunla olan konuşması pek bi güzeldi:

sürekli "ben öyle bişey demedim" diyerek göt etti ablayı (:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...