Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Ernesto Che Guevara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 bencil ve toplumcu insan arasındaki var adam che yi ben dayımı diriltiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Atatürk , Barış Manço , Cem Karaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Atatürk Barış Manço Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Sultan ı bi de matematiği ilk bulan kimse onu diriltip tekrar öldürecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Atatürk'ü diriltirim bu kalabalıkla birlikte tayyip'i sevsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Oğuz Atay dururken başkasını diriltmek noobluktur :P Dirilsin de Eylembilim'i bitirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 atatürk, deniz gezmiş, babannem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Kapadokya'ya giden otobüsteki ölen çocukları .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Atatürk'ün ortak cevap olacağı belliydi herkesin dileği bundan yana; ama Atatürk'ü diriltmek istememizin nedeni nedir sadece saygıdan ve yaptıklarından dolayı teşekkür niteliğinde mi, yoksa kötü gidişattaki ülkeyi tekrardan düzeltmeye yardımcı olması için mi? Eğer ikincisi ise adam bize kızmaz mı? Ben size ülkemize sahip çıkmanız gerektiğini söylemedim mi? Size güvenmiştim deyip üzülmez mi? Onu tekrardan hayata döndürmek güzel olsada karşılaşacağı hayal kırıklığı yüzünden çok fazla üzülecektir. Diriltmemekte ilk seçim yüzünden yanlış olur. Bir şekilde teşekkürümüzü ona sunmalıyız. O görsede görmesede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 aksaraydaki kazada vefat eden arkadaşım gülbini ve ölen tüm herkesi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 hakkımı saklıyorum sonra kendım ıcın kullanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ghost1989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 hitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 M.Kemal Atatürk Tupac Shakur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ibni sina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 içimdeki çocuğu diriltmek isterdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Ataturk u diriltmeyin ya sopayla kovalar valla bizi hesap veremeyiz harbiden aklima su fikra geliyor Tayyip ile Bush ilk buluşmalarinda birbirlerine hava atarlar. Bush Tayyip'e "Bizde öyle bir teknoloji var ki, ölüyü "diriltiriz" der. Tayyip altta kalmaz ve o da; "Bizdeki teknoloji çok farkli, partimizin bütün elemanlari 100 metreyi, 3 saniyede koşmayi beceriyor" der. Türkiye' ye döndügünde Tayyip'i bir düşünce alir. Danışmanlarini çağırır, ve attığı palavrayi anlatır; -"Haftaya Bush geliyor, yalanımız ortaya çıkarsa ne yaparız?" diye sorar. Danışmanlardan biri hemen cevap verir: -"Onlara ölüyü nasil dirilttiğini sordunuz mu?" -"Hayir sormadık." - "O halde hiç korkmayin Başbakanım, alın Bush'u Anıtkabir'e götürün. Atatürk'ü diriltmesini isteyin. Diriltemezse o rezil olur. Yok eğer diriltirse, siz zaten 100 metreyi 3 saniyede koşarsınız!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 hahahaha ne güzel fıkra o yaw :D cok hosuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Ohahahsdfjasdja harika fıkra hakikaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 einstein belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Reskill var var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 en başta Atatürk'ü.bu aralar en ihtiyaç duyduğumuz o sanırım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 mayhem bu i$i biliyor ya,direk pm atıp öğrensenize ondan?belki bizle de payla$ır burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bonzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar