aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 teşekkürler bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 yalnız harbiden ilk 3-4 sayfayı okudum da filmi izlemeden önyargı ile yorum yapanların suratına böyle fap fap diye oturtmus Ledger. hele bazıları o kadar kendinden emin yorumlar yapmış of off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ben demiş miyim bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bunu demişsin: aquila said: iyi de joker sonra ki filmde yamuluyo o asit mi ne haltsa onun icine dustukten sonra, filmin basinda gayet genis agizli normal bi adam jack nicholsin. yani bu filmde jokerin boyle yesil sacli filan olmamasi lazim, kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 iyi demişim. şimdi kendime cevap veriim. bağımsız filmler birbirinden, bu filmlerin devamı onlar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 yok ya senin degil baskalarının var iste ac oku abi ilk 10 sayfayı. 6 sayfa whine, sonrası "omg in joker we trust" seklinde devam ediyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 sırf paticikte değil internetin genelinde de öyle oldu. filmden önce "we want jack nicholson back" klüpleri açılıyordu, şimdi "omg heath ledger is the king" klüpleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 toggie said: yalnız harbiden ilk 3-4 sayfayı okudum da filmi izlemeden önyargı ile yorum yapanların suratına böyle fap fap diye oturtmus Ledger. hele bazıları o kadar kendinden emin yorumlar yapmış of off. ehehehe mesela ben :D ama kendi yorumunda yapınca nicholson'ın jockerinden farklı bişey çıkardı ledger. ikisi de birbirinin yerine geçemiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 e jack nicholson olunca soz konusu boyle yorumlar normal tabi ama iste izlemeden yine de buyuk konusmamak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 koca mbatman de iki düzgün karaktetden biri jokerdir, onuda gidip alkasız bir şekle soktular. joker adındaki bu yenı karakter iyi olabilir, ama joker değil. alfred'e girmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 60'lardaki joker çok iyiydi diyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 imdbde yeni batmande riddler'ı Joseph Gordon-Levitt oynayacak yazıyor. rumor tabi ama gayet de olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 joker konsepti genel olarak iyidir, 60 lardakide 70lerdekide. bitek 90lardaki grimdark extreme joker kötüdür o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 geçen gün tekrar seyrettim, halen heath ledger'ın makyajlı henibıl oynadığını düşünüyorum. joker değil ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Abi joker gibi değildi bence de bu yeni karakter.Nicholson'da jokerın "joke" yaptığını falan görüyoduk yani.Bu daha çok piskopatım,patlatırım keserim tarzı takıldı.Bi şakasını göremedik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Christopher Nolan'ın Batman'ı de, Gotham'ı da, karakterleri de zaten klasik Batman'ler gibi değil ki? Çok farklı bir tarzı var yönetmenin Hal böyle olunca Joker'in farklı bir karakterde olması kötü karşılanmamalı bence, kendi içinde tarttığında Joker fazlasıyla iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 paticik vizyon bölümü elitlerinden herşeyi beklerdim, lakin tim burton batman'iyle nolan batman'ini karşılaştırarak gerçekten beni ne kadar şaşırttığınızı anlatamam. alkışlıyorum sizleri. http://i104.photobucket.com/albums/m197/shargrath666/joker-clap.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 bence ikisi de güzel. http://img80.imageshack.us/img80/6143/batmanoldnew.jpg pis elitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Sıra farklı çekilmiş olsa filmler çok dandik gelirdi herhalde jack nickholson jokeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 http://4.bp.blogspot.com/_-0bww9UGVx4/SxFieJsQHQI/AAAAAAAACnw/tSQMjJVtjZQ/s1600/black+batman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Absolut said: Sıra farklı çekilmiş olsa filmler çok dandik gelirdi herhalde jack nickholson jokeri. e herhalde. 30 sene kadar geçti, efektler değişti, filmlerin sanat tarzları değişti, batman karakteri gelişti. tim burton'ın filmleri bile 30 senede çok daha farklı bir şekle büründü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar