Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Dark Knight (Batman)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yalnız harbiden ilk 3-4 sayfayı okudum da filmi izlemeden önyargı ile yorum yapanların suratına böyle fap fap diye oturtmus Ledger. hele bazıları o kadar kendinden emin yorumlar yapmış of off.
Mesaj tarihi:
bunu demişsin:

aquila said:

iyi de joker sonra ki filmde yamuluyo o asit mi ne haltsa onun icine dustukten sonra, filmin basinda gayet genis agizli normal bi adam jack nicholsin. yani bu filmde jokerin boyle yesil sacli filan olmamasi lazim, kanimca.
Mesaj tarihi:
sırf paticikte değil internetin genelinde de öyle oldu. filmden önce "we want jack nicholson back" klüpleri açılıyordu, şimdi "omg heath ledger is the king" klüpleri.
Mesaj tarihi:
toggie said:

yalnız harbiden ilk 3-4 sayfayı okudum da filmi izlemeden önyargı ile yorum yapanların suratına böyle fap fap diye oturtmus Ledger. hele bazıları o kadar kendinden emin yorumlar yapmış of off.

ehehehe
mesela ben :D

ama kendi yorumunda yapınca nicholson'ın jockerinden farklı bişey çıkardı ledger. ikisi de birbirinin yerine geçemiyo :)
Mesaj tarihi:
koca mbatman de iki düzgün karaktetden biri jokerdir, onuda gidip alkasız bir şekle soktular.

joker adındaki bu yenı karakter iyi olabilir, ama joker değil.

alfred'e girmiyorum bile.
Mesaj tarihi:
Abi joker gibi değildi bence de bu yeni karakter.Nicholson'da jokerın "joke" yaptığını falan görüyoduk yani.Bu daha çok piskopatım,patlatırım keserim tarzı takıldı.Bi şakasını göremedik :D
Mesaj tarihi:
Christopher Nolan'ın Batman'ı de, Gotham'ı da, karakterleri de zaten klasik Batman'ler gibi değil ki? Çok farklı bir tarzı var yönetmenin

Hal böyle olunca Joker'in farklı bir karakterde olması kötü karşılanmamalı bence, kendi içinde tarttığında Joker fazlasıyla iyidir.
Mesaj tarihi:
paticik vizyon bölümü elitlerinden herşeyi beklerdim, lakin tim burton batman'iyle nolan batman'ini karşılaştırarak gerçekten beni ne kadar şaşırttığınızı anlatamam.

alkışlıyorum sizleri.

http://i104.photobucket.com/albums/m197/shargrath666/joker-clap.gif
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Sıra farklı çekilmiş olsa filmler çok dandik gelirdi herhalde jack nickholson jokeri.

e herhalde.
30 sene kadar geçti, efektler değişti, filmlerin sanat tarzları değişti, batman karakteri gelişti.

tim burton'ın filmleri bile 30 senede çok daha farklı bir şekle büründü.
  • 8 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...