Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Biliyorum, sabah bi kalkıcam, biri troll fotoğrafımı koymuş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Yap makyajı, şaşı bak şaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Makyajlınızı görelim Kaan bey. Böyle olmuyor. Ben ona yarın bi photoshop atayım da bak nasıl olacak hahaaayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Erkek adam makyaj yapmaz. Ben de evveliyatında asi bir kovboy tarafından dağa kaldırılsaydım ben de objektiflere makyajla poz verirdim, rahmetli Heath gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 LOL Ayıp, ölünün arkasından konuşulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Marvel izleyip örnek alsın. Hatta 1 milyon kere filan izlesinler birader. Tüm" ulan kesin fos çıakcak" inancıma rağmen beni fos etti film. Jokerin saykoluklarına şapka çıkartılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 filmi henüz izlemeyenlere şahsi tavsiyem: beklentinizi düşürün. #1 of all-time filan alakası yok. ama güzel film. yine de gereğinden fazla beklenti biraz hayalkırıklığı yaratabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ayrıca 3. filmde Joker'e tekrardan yer verilme durumu olursa eğer isimler arasında en çok öne çıkan kişi Daniel Day Lewis'miş.Yani düşünülüyormuş fakat yeni Joker Heath Ledger'dan sonra olmamalı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Flameoffear said: Marvel izleyip örnek alsın. Hatta 1 milyon kere filan izlesinler birader. Tüm" ulan kesin fos çıakcak" inancıma rağmen beni fos etti film. Jokerin saykoluklarına şapka çıkartılır. marvel filmlerini marvel studiosta çekmeye başladığından beri sağlam işler yapıyor iron man buna en güzel örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Sam said: filmi henüz izlemeyenlere şahsi tavsiyem: beklentinizi düşürün. #1 of all-time filan alakası yok. ama güzel film. yine de gereğinden fazla beklenti biraz hayalkırıklığı yaratabilir. katılmıyorum=P beklentileri yükseltelim gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Sam said: filmi henüz izlemeyenlere şahsi tavsiyem: beklentinizi düşürün. #1 of all-time filan alakası yok. ama güzel film. yine de gereğinden fazla beklenti biraz hayalkırıklığı yaratabilir. sen git cizgi film izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ben yükslettimmi söverim her filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 aquila said: sen git cizgi film izle. onu da izliyorum, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 DarKRideR said: Ayrıca 3. filmde Joker'e tekrardan yer verilme durumu olursa eğer isimler arasında en çok öne çıkan kişi Daniel Day Lewis'miş.Yani düşünülüyormuş fakat yeni Joker Heath Ledger'dan sonra olmamalı, Başka bir isimde Johhny Depp ama bencede hani belki Arkham hapisanesinde diye böyle bi sahnede arkada felan görünsün ama ne kadar Daniel Day-Lewis veya Johhny Depp çok iyi aktörler olsalarda Heath Ledger gibi olamazlar bence. Gerçi Heath Ledger içinde kötü olacak denildi müthiş oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Sam said: aquila said: sen git cizgi film izle. onu da izliyorum, tavsiye ederim. duzgun bir batman cizgifilmi ciksa esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 kingpin said: Flameoffear said: Marvel izleyip örnek alsın. Hatta 1 milyon kere filan izlesinler birader. Tüm" ulan kesin fos çıakcak" inancıma rağmen beni fos etti film. Jokerin saykoluklarına şapka çıkartılır. marvel filmlerini marvel studiosta çekmeye başladığından beri sağlam işler yapıyor iron man buna en güzel örnek. Evet Iron da güzel film ama Marvelin bu konuda öğreneceği çok şey olduğunu Dark Knight ile görmüş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 marvelda batman gibi ciddi, karanlik bi karakter varmiki? marvel hep sebek dolu, herkes sakaci filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Guzel aksiyon filmi. Ama gelmis gecmis bir numarali film olmasi mumkun degil.Imdb'de oyle diyor ama yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 beklentim cok buyuktu o yuzden cok sevemedim guzel filmdide o imdb puanlari filan cok yaniltiuyorinsanlari gerci imax de izledim hayan gibi perde o yuzden mi cok iyi gelmedi bilmiyorum normal izliycem bide o zaman son yorumumu yapcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Imax'a çok elektrik parası veriyolar heralde,klimaları devre dışı bırakmışlar,hamamda batman izlemek gibi bişey oldu bizimkisi ama genede deydi süper olmuş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Çok iyi filmdi. Gelmiş geçmiş en iyi film olayı üzerine tartışmaya değmez aslında, yani nasıl objektif bi değerlendirme yapılır ki bunun üstüne? Ama en iyilerden biri olabilir, ben çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 birileri çıkıp kötülemese şaşardım gerçekten. hayret verici olurdu yani. kesin ekşisözlükte de harcamışlardır filmi girip bakmaya elim gitmiyor sinirlerim bozulacak. gören de heres en iyi yönetmen herkes en iyi oyuncu herkes en iyi eleştirmen zannedecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 IMDB puanlarina bakmayin zaten. Rottentomatoes daha saglikli mesela, ama IMDB genel bilgi veriyor. Orda 1. diye dunyanin en iyi filmi olacak degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 sana gore dunyanin en birinci filmi benim icin cok rezil olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bana diyorsanız ben imdb yi övme amacı gütmüyorum. genel yorumlarla alakalı konuşuyorum. türküz ya o açıdan hemen kakalamaya bayılırız herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar