nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Ben de 2 senedir firefox kullanıyorum bir kere bile sorun çıkarmadı yani. Sizin şanssızlığınız heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ie iğrenç hala, çok yavaş ff ve operaya göre. ff 1.5 kullanıyorum ilk çıktığından beri nerdeyse, süper bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 her türlü, her şekilde =p opera pwnz firefox. evet, silelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 bookmarklarımı benim de sildi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 benimkileri de siliyor kopecik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: nileppezdel 21 Eylül 2007, Cuma - 20:10 tarihinde demis ki: Ben de 2 senedir firefox kullanıyorum bir kere bile sorun çıkarmadı yani. Sizin şanssızlığınız heralde.. Düne kadar sorsalar ben de bunu derdim heralde. Bu arada viktor saol bookmark olayını hallettim de search engine bıdısı kaldı. 1.5.7 kullanıyorum ben 2ye geçmemiştim, bu vesileyle geçicem galiba. Firefoxun you need firefox hatası vermesi bambaşka bişeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: normalde çalışıo mu google toolbar ie7 de ? çalışıyor ama gereksiz..ie7pronun ayarlarından default search engine olarak google ayarlarsan adres bara yazdığın şeyi direk google'da arıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 gomonoistmisiniz siz böyle dünyayı değiştirecek planlarınız var ismail abi ne demis 'pillaan yapmayinn pilann' ayrıca firefox sayesinde daha rahat ediyorum.önceden explorer ın takılmalarıyla,garip hatalarıyla uğraşmaktan baymıştım.yasasın tilki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ben gıcığım ya! internet'e gıcığım ya! ne ya? kandırıcı ya bu! kafa karıştırmaktan başka bişey değil. ya temeli yok bunun ya! temeli yok. inanmıyorum ben buna! inanmıyorum. in-ter-net. nedir ya bu? nedir yaa? ha haha hahaha! gülüyorum ben buna yaa! gülmem geliyor yaa! haha hahaha haha! hahahahaa hahaha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Ben yaşadığım sürece firefox'un ölmesine izin vermiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 tam da bu konuyu okurken şuna denk geldim: http://www.dinolog.com/2007/09/20/nedir-bu-flock-browser/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Benim gibi bookmark'larınızın backup'ını alırsanız sorun yaşamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 1 yildir hic format atmadim hic bi sorun cikarmadi firefox, catir cutur da bookmark kullaniyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: LathspeLL 22 Eylül 2007, Cumartesi - 01:47 tarihinde demis ki: Benim gibi bookmark'larınızın backup'ını alırsanız sorun yaşamazsınız. Ki zaten sorunda çıkarmadı yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 mozbackup.jasnapaka.com su adresteki program herseyinizi ff ile ilgili yedekliyor ve isterseniz yedekledigi dosyaya sifre koyuyor. banada nedanko gosterdi cok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 http://del.icio.us/ [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 08:28 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 foxmarks diye bi ekelnti var onu deneyin bnce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 abi diyorum ben, "2 seneye yakın ff kullandım, ff kullandığım sürece ben de sizin gibi hastaydım, ancak opera'ya bir alışınca alında firefox'un ne kadar eksik bir browser olduğunu anladım" diyorum, ama "paste and go seçeneği bile yok" dediğimde bile "hayır var" diye karşılık alıyorum. elbette opera open source değil, ama ff'nın 4.0 versiyonuna kadar yapacağı herşeyi zaten şimdiden yapmış durumda. hatta şöyle bişi yazmıştım zamanında: said: Internet Explorer 6 Artılar: - En çok kullanılan browser olduğu için, webmasterların kodları düzenlerken esas aldığı ve sitelerdeki kodların hep çalıştığı browserdır. - Kolay kullanıma sahiptir. Eksiler: - En çok açığa sahip ve tehlikeli hataları bulunandır. - Stabilite sorunu vardır, sürekli çöküp kapanır. - Tema desteği yoktur. - Tab desteği yoktur. Internet Explorer 7 Artılar: - En çok kullanılan browser olduğu için, webmasterların kodları düzenlerken esas aldığı ve sitelerdeki kodların hep çalıştığı browserdır. - Yenilenmiş güvenlik önlemleri bulunmaktadır. - Ekrandaki görüntüyü büyütüp küçültebilirsiniz. Eksiler: - Arayüzü çok dağılmış ve karışmıştır, yorucu bir kontrole sahiptir. - Arayüzde kaba bir tasarım bulunmaktadır, kullanışı zorlaştırmıştır. - Tema desteği yoktur. - Pencerenin ve tabların açıp kullanıma hazır olması için kısa da olsa bir süre geçmektedir. Mozilla Firefox Artılar: - IE'ye alışmış birisi için benzer kolaylıkta bir tasarıma sahiptir. - Open source sayesinde bol plugin imkanı bulunmaktadır. - IE'den daha güvenlidir. - IE'den daha stabildir. - Tema desteği bulunmaktadır. - Spell Checker özelliği bulunmaktadır. - Session özelliği bulunmaktadır. Eksiler: - Firefox 1.5 versiyonundan sonra, çok RAM yemeye başlamıştır. - Firefox 2.0 versiyonundan sonra, eskisi gibi tabların sıkışmak yerine, sağa sola kayıp görüntüden çıkması, kullanımı zorlaştırmıştır. - Firefox'un daha hızlı olmasını istiyorsanız, özel programlarla ince ayar çekmeniz gerekmektedir. - Siteler kodlanırken IE esas alındığı için, bazı sitelerde hatalı gösterimle karşılaşabilirsiniz. - Birçok özellik için eklentilerle uğraşmak gereklidir. Opera Artılar: - En güvenli browserdır. - En stabil browserdır. - Trash can ile, kapattığınız tab'ları geri açabilme imkanı bulunmaktadır. - Session özelliği bulunmaktadır. - E-Posta hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz. - Chat desteği vardır. - Newsgroup desteği vardır. - Widget'lar sayesinde browserınızın kullanışlığını arttırabilirsiniz. - Torrent desteği vardır. - Tema desteği vardır. - Ekrandaki görüntüyü büyültüp küçültebilirsiniz. - RAM ve CPU'yu ekonomik kullanır. - O anki sayfayı farklı stillerde görüntülemenize, değişik seçeneklerde emulate etmenize imkan verir. - Spell Checker özelliği bulunmaktadır. - Yazıları okuyan Voice desteği bulunmaktadır. - Linkleri "paste and go" etmeniz mümkündür. - "Block content" özelliği vardır. - "Lock tab" özelliği vardır. - "Close other tabs" dışında "Close all tabs" özelliği vardır. - Sitelerde "validate" edebilirsiniz. - Tabları farklı pencere görünümlerinde kullanabilirsiniz. Eksiler: - IE'ye alışmış biri olarak, Opera'ya alışmanız zaman alabilir. - Siteler kodlanırken IE esas alındığı için, bazı sitelerde hatalı gösterimle karşılaşabilirsiniz. - Bazen yazılarda, mouse'a çift tıklayıp yazıyı highlight ederken, IE ve Firefox'ta olduğu gibi satırın sonuna kadar değil, mouse imlecinin olduğu yere kadarını highlight eder, bu da copy/paste işlemlerinde karışık durumlara neden olabilir. [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 13:02 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Opera mı daha az Ram kullanıyor FireFox mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 programlarla çok çok ince ayar çekersen, firefox. install edildiği gibi kullanırsan, opera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Bir de yeni gördüm, firefox'da olduğu söylenilen eklentilerin opera'daki karşılıklarını göstermişler: http://virtuelvis.com/archives/2005/01/opera-and-firefox-extensions http://virtuelvis.com/archives/2005/09/opera-and-firefox-extensions-ii Mesela firefoxçuları çok övdüğü Adblock, zaten Opera'nın içinde mevcut, ekstra birşey yüklemeye gerek kalmıyor. bir de şu var: http://files.myopera.com/Rijk/blog/extensions.html said: 41 extensions offer out of the box functionality in Opera 9, with roughly equivalent capability, 13 extensions are available by installing a UserScript or a Widget or dragging a button, 17 extensions require advanced customization or are only partially available, 45 extensions are not available at all in Opera. [updated]After the December 3, 2006 update, out of 96 sets of extensions: 32 (sets of) extensions offer out of the box functionality in Opera 9, with roughly equivalent capability, 11 (sets of) extensions are available by installing a UserScript or a Widget or dragging a button, 13 (sets of) extensions require advanced customization or are only partially available, 40 (sets of) extensions are not available at all in Opera, 3 extensions are are Firefox specific (like dictionaries). [updated again]After the July 29, 2007 update, out of 113 sets of extensions: 38 (sets of) extensions offer out of the box functionality in Opera 9, with roughly equivalent capability, 14 (sets of) extensions are available by installing a UserScript or a Widget or dragging a button, 21 (sets of) extensions require advanced customization or are only partially available, 38 (sets of) extensions are not available at all in Opera, 4 extensions are Firefox specific. [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 13:45 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yav tamam anladık opera'cısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 olay operacı olma firefoxçu olma olayı değil. olay operanın aslında firefox'tan çok daha üstün özelliklere sahip olması. "firefoxçu"lar bunu kabul etmek istemiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 çok daha üstün derken? ben zaten extensionlarımı kuralı 1 yıl olmuş, firefox'umun hiçbir farkı yok opera'dan. ki denedim firefox daha hızlı, operaya geçmem için bir sebep yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Evet buna ne diyorsunuz? bide bone bence sen operacı olmuşsun heh. Adblocklu, fasterfoxlu, scriptblocklerlı firefoxum operadan çok daha rahat çalışıyor. Du =( Olsun yenisini kurunca geçer heralde. [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 13:51 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar