Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 şurada bile okuyan insanlar sasucke'ye bu kadar saydırırken deidara az bile dellendi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Sanırım şu ana kadar animeyi domine eden tek güç sharingan.Bu biraz canımı sıkıyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bence byagukan da ii de neji falna ortalarda yok hiç :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Anime'yi domine eden tek ve ebedi güc GATSU! dur, arada başka şeyler cıkabilir, parlıyabilir, ama herşey guts'ın onunda yokolup gidecektir, gercek budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 gatsu dediğin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Yoksa Deidara'nın Katsu!'su mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 endurance, constitution, hp, willpower, etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 guts işte ya rock lee nin vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Gaz! delikanlılık gücü! Azim! My way of ninja! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 torpil de önemli bişi tabii. "hayır sen öyle zannettin ama esasında bu yaptığın hareket bana avantaj sağladı" gibi naneler görmek mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 O gaz eskiden di Naruto eroçimarunun yılanının önüne geçip tankladığı zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bişi olmaz yine olsun yine yapar. 3 ayda hokagenın bitiremediğği tekniiğ tamamlamak falan fılan bunlar hep guts'ın gucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 http://www.cf-network.com/cfan/IMG/jpg/Berserk_20-_20Gatsu_2001.jpg Ya bu arada bitti mi fillerlar? Bikaç kişinin muhabbeti dönmüş de sanki filler bitmiş havası aldım. Filler bittiyse hangi bölümde bitti? Staj ayağına hiçbi şey takip edemez oldum ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 filler biteli baya oluo ya hatta bu aralar tekrar fillera girebilir die korkuorum ben huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Açılışta gösterilen görüntüler çıkacak yeni filmindendir diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 öleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Son intro buram buram Sasucke vs Itachi. Çok kral çocuk Itachi ya. Seviyoruz. Ayrıca mangayı okuyanlar farketmiştir 125'in dandik çiziminin. Efsane sahneleri katletmişler korkunç çizimlerle. Aynı değil yani şu aptal anime çizimleriyle. Hele hele pain ne kadar takoz öyle, yuh. Pain dediğin adam şu; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 tamam aynısının flashta çizilmişi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 aynısı yahu. mis gibi yapmışlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Fıstık gibi çizmişlerdi anime'de. Manga ile farkı ne anlamadım. Bir takla, bir şıpagat mı yapsaydı orada Pein sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Dikkatli gözle bakarsan açıdan tut taramasız olması falan bunlar hep climax bozan şeyler. Pain'in suratının geometrik şekillerden ibaret olması falan bunlar tırt şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 shippuuden'da tarama cok nadir kullanılıyoki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 126 çıktı 126 hala tahmin edememişler ve mangadan haberi olmayanlar 4th un narutonun babası olduunu gördü.tsunade jiraya dialogları da duygusaldı gayet.bundan sora bikaç bölüm jiraiya ninja scroll serisi var hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 126 Eh, sonunda Minato'yu ve Kushina'yı açıkladılar. Ben bundan sonraki bölümü onların gençliği ve Naruto'nun bebekliği hakkında olur diyordum ama Jiraiya'nın bölümleri başlıyor, heralde 2 - 3 part sürer bu. Sonu da pek bir duygusaldı. Meğer Tsunade Jiraiya'ya bu kadar düşkünmüş. Bölüm sonunda Tsunade Babam ve Oğlum Misali, ' açaydım kollarımı, gitme diyeydim ! ' diyecek sandım bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 O adamı bişi olursa yakarım tokyo'yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar