Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 kafadan 3-4 bolum daha surer bu belki de daha fazla. hepsi konoha'ya donecek vs orda boyle bir iki gun gececek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 takafunsub patladi mi 3 gundur fln acilmiyor siteleri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 google'da aratırsan yine de bölümü indirebilirsin başka torrent sitelerinden. dün regios 14'ü çıkardılar mesela, başka sitede görünce indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Yeni bölümler o kadar kötü ki haftalardır yorum gelmiyor, ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bir bütün sipeşıl bölüm boyunca "ahmet, mehmet siz şuraya gidin", "emredersin senseee" muhabbeti geçerse cidden yapılacak yorum yok yani. bir önceki filler arc'tan daha iyi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 480p indiriyorum ama hala paintte çizilmiş gibi dizi. iyice salladılar çalışkan milletti hani japonlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 grafikleri bu kadar sevmediğiniz şu görüntüleri merak ediyorum. screenshot koyun bari. izlerken o kadar tuhaf gelmiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Bitsin artık off valla baydı ev ev yuukimaru ev ev yuukimaru ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 izlemiyorum artık ben. en son kaçıncı bölüm çıktı? training olsun 30 bölüm izlerim. ama böyle çok uzatılan "sen git siper al, ben oturup kuş bakışı plan çıkarıcam, uzimaru senin babanmış bu arada" gibi bölümlerden çok bunalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Baya oldu ben izlemeyeli, simulasyon modunamı geçtiler yine :) bleachte o olay çok güzel 2 bölüm simulasyon yapıyolar ben sana şöyle yapıcam sen kaçamıyıcan ahaah diye, yazık walla.. işkence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 110 off hakkatten baydı bu filler artık ya bi muradına erdirseler gereğinden fazla uzadı içine etti resmen serinin ne güzel hidan kakuzu kapışmalarından sonra herkez biraz gaza gelmişti işte bu diye tüm hevesi aldılar..bölümle ilgili söylenebilcek en iyi şey sondaki shino nun suratı tartışmasıydı diyebilirim gerisi fıss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 o kadar çok uzattılar ki, 98-99 gibi fena değildi ama sakızı çeksen bu "döneceğim ev" geyiği kadar uzamaz. çetelesini tutan var mıdır acaba kaç defa söylediler aynı sözü. yuukimaru garibim başka kelime bilmiyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 onun replik o kadar zaten guren sama we sana dönücem o kadar. walla yaff cok baydı. şimid yan hikaye oldugu icinde sadce kafadan sıkma adamları harcayabiliyolar onlarda bi cacık yok jutsu falan olarak oda bayıyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Naruto Shitpuuden ooof, izleyim bakalım neler olmuş dedim uymuşmak üzereyken 106'da zor kapattım filler bitince haber versin biri. Başım dönüyo hala :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Sam said: bir bütün sipeşıl bölüm boyunca "ahmet, mehmet siz şuraya gidin", "emredersin senseee" muhabbeti geçerse cidden yapılacak yorum yok yani. bir önceki filler arc'tan daha iyi en azından. bu arada kafam durduğu için belki anlamıyoda olabilirimde bir önceki filler arc dediğin yer neresi, normalde bir önceki filler soraydı çünki o da rezalet ötesiydi çabuk bitti. 4 bölüm boyunca naruto soraaaaaa diye bağırıp sözde ondan çıkma kyubiye koştu, yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 evet o sora arc'tan iyi herşeye rağmen, umarım kakuzu yemiştir kalbini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bu ÇOK kötü bir filler dönemi. Gerçekten çok kötü bir anime şu an Naruto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Oha ahahah hala bitmedi mi filler ya. Yuh rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 durun felsefe yapıyım sizede :D en karanlık donemden sonra aydınlık baslar dermısım we sız bana suresız ban werırmısınız :D gercekten suan naruto da kahretmistir bu salak bolumleri yazanlara sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 sam attığın resimde bi sorun var galiba görünmüyor yada sorun bende ben göremiyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 sende degıl samde galıba. yada bende senın gıbıyım sorun bızde :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ilk koyduğumda çalışıyordu, ilginç. şimdi editleyemiyorum tabii ama resmin linkine tıklarsanız açılıyor gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Abi bitsin. Nolur bitsin şu filler sezoun. Allah kahretsin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar