aykutdmn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Naruto Shippuuden 91 Bir an naruto kendi cüzdanını summon etti sandım :D Bu kadar çirkin summon da görmemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ya ben anlamıorum bu filler da böle yeni teknik öğrenecek muhabbeti oluo yok işte sasuke falna filan sanki konu üzeirnden ilerliomuş gibi ne biçim filler bu? yoksa bi kısmı filler bi kısmı da normal hikayeden mi? öle bişey yapabilirler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bolumu gecin abi asıl olay ending. ENDING MUUUKEMMEL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ED saske ölmüyorsa mükemmel olamaz.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Abi yeni ending inanılmaz süper. FUNKY LOL. Ayrıca bölümün çizimleri çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Cok iyiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Cidden iyiydi.Hatta diyebilirim ki,Shippuuden'in ilk 20 bölümde çalan başlangıçtaki şarkısı "heroes come back" kadar iyiydi.Dans falan da güzel. Yalnız neden üç tane kız?Tenten nerede?Zaten sanki kız konuda yeterince ezilmiyormiş gibi bir de kızı background da erkeklerin arasına koymuşlar.Nedir bu kızın çektiği?Bu kadar eziklikten sonra Konoha'yı bu kız yıkacak. Bu arada Hinata > Ino > Sakura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 hehe ed harbiden cok hos olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Bence iğrençti çizimler bölüm kadar olmasada =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Çizimler konusunda bana katılmayanlara katılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 hinatanın kalçalar büyük ya zayıflaması lazım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 yalnız olay sey var. 3 kız arketipi direk. biri kasar sınıfın guzel kızı, digeri kanka mod tomboy ucuncude utangac minik sey. ahaha bolumu bıraktım endingi izliyip duruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 heh ed güzel olmuş evet, tenten'e de cidden ayıp olmuş ama. (:P) abuk sabuk hokage gücünde filler villain dışında beklediğim kadar iğrenç değildi bölüm. bir de kekke genkai olayının cılkını çıkarmasalar, hapiste yatan çapulcular bile yok akrep yok bilmemne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 o canavarlar dönüşme olayı kekke genkai değil de şu orochimaru'nun markından sandım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 tam mı açmışlardı seal'ı? evet olabilir öyleyse hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 baçkooooooooooooooy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 xunn said: Çizimler konusunda bana katılmayanlara katılmıyorum. Ahmet ben de sana katılmıyorumdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Gelmiş geçmiş en kötü anime ending'i sanırım son ending. Hiç sempati duymadım. Bu kadar güzel opening ve ending şarkıları olan bir anime'ye hiç ama hiç olmadı. Ayrıca yeni summon nedir öyle yahu. Yeter artık Gamabunta'yı özledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Ya beni en rahatsız eden şey çizimlerde neden hinatayı toplu,ev hanımı modunda çiziyorlar?Birde neden bu kadar kapalı giyiniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Sawer said: ...Birde neden bu kadar kapalı giyiniyor? AHAHAHAHSLAKSDSDf He ya, şöyle bi Faye tarzı kıyafet içinde görsek de gözümüz gönlümüz açılsa dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Yada Revy? Revii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Yanlız insanlar ne kadar düşürmüşler Naruto beklentilerini jenerikler konusunda. Nerde Yura Yura nerde machi nerde bu dandirik ED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Bence macross frontier nasıl çizilir öğrenmeli naruto kadrolarından. Srsly u gusy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 izliyorum simdi 91i, haber veriim dedim, merak eden varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 iyi ettin, bende senınle aynı adna izliyip ruhsal butunluk yasamak istiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar