ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Alakası yok. Animeler de Tatil veriyor. Örneğin Code Geass. Filler'ların asıl konma nedeni, senaryonun mangaya, yani asıl kaynağa çok yaklaşması. Ayrıca Filler'lar kaliteli olsa laf etmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 veriyolar da bi amerikan dizileri gibi vermedikleri ortada.valla bildim bileli her hafta naruto çekiorum ben. filler olsun olmasın. veya bleach. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Amerikan dizilierinde gerçek insanların oynuyor olması olabilir mi sebep? Yıldız kaprisleri vs vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 spo lan dönüp dolaşıp aynı muhabbet ya. arkadaşım yok böhü emoyum hepinizi yakarım lan. oo kankasın olm sen yapma. harbi mi diyon? tabi olm gel bizle takıl. tamam yakmıyom o zaman ortalığı ben. nedir lan bu yanlızlık korkusu. sövücem artık çok fena narutosuna da sorasına da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 +1. Baydı lan, ne emo anime lan bu. Bırakıyorum ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Niye lan zun sen seversin emo şeyleri =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 e izlemeyin o zaman fillerları, tatil vermiş gibi düşünn gecin yanı ne var... anlamıyorum insana calışıyo diye kızılırmı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 kızılır çünkü manganın 100 küsur chapter gerisindeyken seyrettiriyorlar. mangaya yetişip de öyle filler'a girseler eyvallah. neresinden baksan rahat en az 50 episode çıkar ele ayağa zumlarla zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Cuce said: ben hızlı ilerlemesin adam ibi flashbackli ilerlesin istiyorum, bilmediğim isnanların adınıda öğrenmek itemiyorum forumdan Bana söylediysen cüce isim olayını animede geçiyor isimleri birbirlerine hitap ederken :S Ayrıca kakuzunun sesi über olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 adam hala kakazu bıyo bakazu diyo, arkadaşım manga biliyosan manga topiğinde bildiklerini söyle lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 İyimisin cüce sen? Gayette animeden bahs ediyorum sonlarına doğru 71 in Akatsuki'den Hidan ve Kakuzu geliyor ki birbirlerine hitap ederken açıkçada anlıyorsun hani... PS : Mangada ses duymuyoruz hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Hehe fillerı izlemeyenler belli oldu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ohhh beee nihayeeeetttt.. 71 bin çeşit saçmalık arasından yazmaya değecek kadar gerizekalıca olan bir tanesini seçtim: kyuubi çakrası cayır cayır yakıyordu güya sıyırsa bile, burada hiç tınmadan tutanı mı ararsın, o formdaki sora'dan zaten yanmış, derisi düşmüş, takadı kalmamış naruto'nun tekrar tekrar dayak yiyebilmesine mi delirirsin, üçlü rashomon kapıların arkasında saklanan, kendini resleyen adamı bile gebertebilen çakra bombasını burada basit mokuton sığınakla durdurmayı geçtim, neredeyse point blank vücuduyla karşılayan naruto'ya mı facepalm yaparsın. harbiden bunları yazan adamları nereden buluyorlar çok merak ediyorum, ben de başvurayım bari kaba etten uydururuz bundan tutarlısını. çakma kakuzu'dan kurtulduk, gerçek kakuzu geldi nihayet. ulan adamların yaptığı filler arc kadar sürmüyor başyapıt animelerin bile bütün bir sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 yalnız o kapıları kıran orjinal demondı, bu sadece onun chakrası. çakması yani. çakma sanayii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 çakma bile olsa orijinal çakra sonuçta, aynı işi görmese bile üçlü rashomon vs ramenci naruto'nun bedeni. benim gövdemi barrett mermisine siper etmemden fazla farkı yok. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 kurşunu atan şey de önemli. glock da kurşun atıyor magnum da kurşun atıyor, ama attıkları kurşunun boyutu ve silahın atış gücü etki ediyor. biri fazla damage vermezken diğeri 3 kapı kırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 silahın çapı belli, kurşun belli. ormanı ortadan yarıp geçen şey naruto'yu yaramıyorsa burada bir saçmalık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 oh be, nihayet izlerken facepalm yapmak zorunda kalmadığım bir bölüm.. 72 iki kuyruk dövüşünü biraz daha çok gösterirler diye umuyordum ama neyse artık, mangada da aşırı kısa geçti zaten. mükemmel ekşın fırsatı israfı yani. :/ yalnız bölümün en son karesinde en soldaki silüet ilginç bir sürpriz oldu, :) ama maalesef bu hızla 2010'da filan görürüz onu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 yuh bee daha yenı bıtmıs fıllerlar 68-69 da bıter dıyordum bıde neyse bolum guzeldı asdad eet ben bı blum boyunca kapısırlar dıyordum akatsukı ve 2 tail ama olmadı arada adamlar naruto butun jınchurikilerı toplamıslar hıdan hızbullacı bı tıp galıba rıtuel yapmadan olmaz dıyoo sevdım sankı keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Sam said: oh be, nihayet izlerken facepalm yapmak zorunda kalmadığım bir bölüm.. 72 iki kuyruk dövüşünü biraz daha çok gösterirler diye umuyordum ama neyse artık, mangada da aşırı kısa geçti zaten. mükemmel ekşın fırsatı israfı yani. :/ yalnız bölümün en son karesinde en soldaki silüet ilginç bir sürpriz oldu, :) ama maalesef bu hızla 2010'da filan görürüz onu. :( asd hangi siluet ya anlamadım? ayrıca şu introdaki kız karakter falan nedir çok filler kokuo o karakter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 mortis mangada son haftalarda çıkan bir karakter işte en soldaki karanlık silüet, anime'de onu görmemiz 2 yıl filan sürecek muhtemelen. :( yeni shippuuden filminin reklamını yapıyorlar işte intro'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Sam said: mortis mangada son haftalarda çıkan bir karakter işte en soldaki karanlık silüet, anime'de onu görmemiz 2 yıl filan sürecek muhtemelen. :( yeni shippuuden filminin reklamını yapıyorlar işte intro'da. sam tam olarak saniyesini versene karanlık silueti göremedim işte merak ettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 23:03-23:04, soldaki karanlık gölgeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 hee 4-5 tail gibi gözüküo o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Çok kısa bölümler, nereden kıssak diye kasıyorlarmış gibi, bayıque. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar