Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

spo

lan dönüp dolaşıp aynı muhabbet ya. arkadaşım yok böhü emoyum hepinizi yakarım lan. oo kankasın olm sen yapma. harbi mi diyon? tabi olm gel bizle takıl. tamam yakmıyom o zaman ortalığı ben.

nedir lan bu yanlızlık korkusu. sövücem artık çok fena narutosuna da sorasına da

Mesaj tarihi:
kızılır çünkü manganın 100 küsur chapter gerisindeyken seyrettiriyorlar. mangaya yetişip de öyle filler'a girseler eyvallah. neresinden baksan rahat en az 50 episode çıkar ele ayağa zumlarla zaten.
Mesaj tarihi:
Cuce said:
ben hızlı ilerlemesin adam ibi flashbackli ilerlesin istiyorum, bilmediğim isnanların adınıda öğrenmek itemiyorum forumdan

Bana söylediysen cüce isim olayını animede geçiyor isimleri birbirlerine hitap ederken :S

Ayrıca kakuzunun sesi über olmuş :D
Mesaj tarihi:
İyimisin cüce sen?
Gayette animeden bahs ediyorum sonlarına doğru 71 in Akatsuki'den Hidan ve Kakuzu geliyor ki birbirlerine hitap ederken açıkçada anlıyorsun hani...

PS : Mangada ses duymuyoruz hani...
Mesaj tarihi:
ohhh beee nihayeeeetttt..

71

bin çeşit saçmalık arasından yazmaya değecek kadar gerizekalıca olan bir tanesini seçtim: kyuubi çakrası cayır cayır yakıyordu güya sıyırsa bile, burada hiç tınmadan tutanı mı ararsın, o formdaki sora'dan zaten yanmış, derisi düşmüş, takadı kalmamış naruto'nun tekrar tekrar dayak yiyebilmesine mi delirirsin, üçlü rashomon kapıların arkasında saklanan, kendini resleyen adamı bile gebertebilen çakra bombasını burada basit mokuton sığınakla durdurmayı geçtim, neredeyse point blank vücuduyla karşılayan naruto'ya mı facepalm yaparsın. harbiden bunları yazan adamları nereden buluyorlar çok merak ediyorum, ben de başvurayım bari kaba etten uydururuz bundan tutarlısını.

çakma kakuzu'dan kurtulduk, gerçek kakuzu geldi nihayet. ulan adamların yaptığı filler arc kadar sürmüyor başyapıt animelerin bile bütün bir sezonu.
Mesaj tarihi:
çakma bile olsa orijinal çakra sonuçta, aynı işi görmese bile üçlü rashomon vs ramenci naruto'nun bedeni. benim gövdemi barrett mermisine siper etmemden fazla farkı yok. (:P)
Mesaj tarihi:
kurşunu atan şey de önemli.
glock da kurşun atıyor magnum da kurşun atıyor, ama attıkları kurşunun boyutu ve silahın atış gücü etki ediyor.
biri fazla damage vermezken diğeri 3 kapı kırıyor.
Mesaj tarihi:
oh be, nihayet izlerken facepalm yapmak zorunda kalmadığım bir bölüm..

72

iki kuyruk dövüşünü biraz daha çok gösterirler diye umuyordum ama neyse artık, mangada da aşırı kısa geçti zaten. mükemmel ekşın fırsatı israfı yani. :/

yalnız bölümün en son karesinde en soldaki silüet ilginç bir sürpriz oldu, :) ama maalesef bu hızla 2010'da filan görürüz onu. :(

Mesaj tarihi:
yuh bee daha yenı bıtmıs fıllerlar 68-69 da bıter dıyordum bıde
neyse bolum guzeldı

asdad

eet ben bı blum boyunca kapısırlar dıyordum akatsukı ve 2 tail ama olmadı arada adamlar naruto butun jınchurikilerı toplamıslar
hıdan hızbullacı bı tıp galıba rıtuel yapmadan olmaz dıyoo sevdım sankı keratayı

Mesaj tarihi:
Sam said:
oh be, nihayet izlerken facepalm yapmak zorunda kalmadığım bir bölüm..

72

iki kuyruk dövüşünü biraz daha çok gösterirler diye umuyordum ama neyse artık, mangada da aşırı kısa geçti zaten. mükemmel ekşın fırsatı israfı yani. :/

yalnız bölümün en son karesinde en soldaki silüet ilginç bir sürpriz oldu, :) ama maalesef bu hızla 2010'da filan görürüz onu. :(

asd

hangi siluet ya anlamadım?

ayrıca şu introdaki kız karakter falan nedir çok filler kokuo o karakter =)

Mesaj tarihi:

mortis

mangada son haftalarda çıkan bir karakter işte en soldaki karanlık silüet, anime'de onu görmemiz 2 yıl filan sürecek muhtemelen. :(

yeni shippuuden filminin reklamını yapıyorlar işte intro'da.

Mesaj tarihi:
Sam said:

mortis

mangada son haftalarda çıkan bir karakter işte en soldaki karanlık silüet, anime'de onu görmemiz 2 yıl filan sürecek muhtemelen. :(

yeni shippuuden filminin reklamını yapıyorlar işte intro'da.

sam

tam olarak saniyesini versene karanlık silueti göremedim işte merak ettim =)

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...