Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

ohhh beee nihayeeeetttt..

71

bin çeşit saçmalık arasından yazmaya değecek kadar gerizekalıca olan bir tanesini seçtim: kyuubi çakrası cayır cayır yakıyordu güya sıyırsa bile, burada hiç tınmadan tutanı mı ararsın, o formdaki sora'dan zaten yanmış, derisi düşmüş, takadı kalmamış naruto'nun tekrar tekrar dayak yiyebilmesine mi delirirsin, üçlü rashomon kapıların arkasında saklanan, kendini resleyen adamı bile gebertebilen çakra bombasını burada basit mokuton sığınakla durdurmayı geçtim, neredeyse point blank vücuduyla karşılayan naruto'ya mı facepalm yaparsın. harbiden bunları yazan adamları nereden buluyorlar çok merak ediyorum, ben de başvurayım bari kaba etten uydururuz bundan tutarlısını.

çakma kakuzu'dan kurtulduk, gerçek kakuzu geldi nihayet. ulan adamların yaptığı filler arc kadar sürmüyor başyapıt animelerin bile bütün bir sezonu.
Sosyal ağlarda paylaş

oh be, nihayet izlerken facepalm yapmak zorunda kalmadığım bir bölüm..

72

iki kuyruk dövüşünü biraz daha çok gösterirler diye umuyordum ama neyse artık, mangada da aşırı kısa geçti zaten. mükemmel ekşın fırsatı israfı yani. :/

yalnız bölümün en son karesinde en soldaki silüet ilginç bir sürpriz oldu, :) ama maalesef bu hızla 2010'da filan görürüz onu. :(

Sosyal ağlarda paylaş

yuh bee daha yenı bıtmıs fıllerlar 68-69 da bıter dıyordum bıde
neyse bolum guzeldı

asdad

eet ben bı blum boyunca kapısırlar dıyordum akatsukı ve 2 tail ama olmadı arada adamlar naruto butun jınchurikilerı toplamıslar
hıdan hızbullacı bı tıp galıba rıtuel yapmadan olmaz dıyoo sevdım sankı keratayı

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
oh be, nihayet izlerken facepalm yapmak zorunda kalmadığım bir bölüm..

72

iki kuyruk dövüşünü biraz daha çok gösterirler diye umuyordum ama neyse artık, mangada da aşırı kısa geçti zaten. mükemmel ekşın fırsatı israfı yani. :/

yalnız bölümün en son karesinde en soldaki silüet ilginç bir sürpriz oldu, :) ama maalesef bu hızla 2010'da filan görürüz onu. :(

asd

hangi siluet ya anlamadım?

ayrıca şu introdaki kız karakter falan nedir çok filler kokuo o karakter =)

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...