demode Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 6 kapı açtığını biliyorum merak ettim oldumu diye?Ama 8 kapıyla sasukeyi öldürse ne hoş olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 8. kapı ölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 sharingan in kapi canceller efekti varmis yaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 10 manaya instant kill atıyormus sharingan,3 sn cd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Son durum nedir? Dattebayo geri döndü mü, başka gruplar mı başladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Abi gün gelsin, naruto hiç istifini bozmadan, kyuubi çıkarmadan tokatlasın sasuke'yi. Direk bitecek naruto hayallerim, o derece baydım. Ayrıca bu yeni fillerlar bildiğin bok gibi. Sağa sola kyuubi vermişler, komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ya Bleachin filleri gibi olsaydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 valla mangasına başladım ben daha zevkli geldi. 319 dayım şu anda konu biraz daha farklı ilerliyor ama zevkli. Akatsuki falan daha çok yer alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 mangadan bahsetmesek bu arada bd devam ediyo sublamaya sturm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Son 3 bölüm nedir yahu ilk 4 kişi görüyoruz zorlanmadan köyleri yıkıyorlar.Şak diye konohayı sarıp alayına isyan takılıyorlar edo tensei yapıolar,sonrada genin gibi öldürülüyorlar. Her yer kyuubi falan off ne tırt bi filler lan ama ben bu sorayı ilk gördüğümde aha bu bebe kesin jinchuuriki çıkar demiştimde ondanda saçma bişi çıktı heuhaz. Bitsin artık plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ehe dayanamadım filler'ların ilk 2 bolumu falan dısında geri kalanını izleyemedim, merak ettim simdi o sora'nın olayı neymis ? jinchuuriki degilmis de neymis o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Kyubinin etrafa saçılan chakralarını buna monte edip gerçek kyuubi gücünde bişi yapmışlar asdasd şu an 4 kuyruk açtı sora sdfşlskdfşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ohaa o ne ya =)... akatsuki de bu teknikle naruto'yu gaza getirip chakra toplasaymıs ya, ne kasıyo capture falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Bu fillerdan tek öğrendiğimiz güzel şey yamato narutonun taktığı kolye sayesinde kyuubinin gücünü bastırabiliyormuş. Yada sorayı durdurtmamak için g.tten sallanmış birşey bilemicem artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Oncedende söylenmişdi zaten o kolyenin etkisi.. ps: Beyler spoiler ler spo içine lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 fillerlara laf etmeyin plz. on saat sasukeye göz süzüp sonra ayarı aldığı bölümlerden gına geldi bana. asıl onlar fillermış gibi geliyor bana artık... narutoda gıcık olduğum birşey var, introyu outroyu felan çıkartınca 15 dakikalık bölümler her biri, 5 dakikası flashback, 5 dakikası karakterlerin birbirine bakıp durması, esas 5 dakkası senaryo içerikli oluyor. sırf bu 5 dakikalık sahneyi izlemek için 1 hafta beklemek işkence gibi bişi. avatar da 25 dakika felandı ama bölümler bu kadar boş değildi. gerçi narutonun ilk bölümünden beridir böyle, ama sanki bölümleri biraz daha basitleştiriyorlar gibi. yazın etkisi olabilir de tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Naruto öyle ya bende kanser olurdum flashbacklere. Shippuudende yapmıolar artık. Çok nadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Of gittikçe kötüleşiyor filler bitsede gitsek. edit: sanırım introdaki görüntüler yeni naruto movieden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Naruto Shippuuden: Bonds dediği film çıkmış gözüküyor ama hiç bir yerde download linki bulamadım. Nasıl izliycez yav bunu biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 6-12 ay filan bekleyeceksin, dvd'si çıkınca sublanır ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ya birisi toplamda kaç film çıktığını ve filmlerin adlarını yazabilir mi zahmet olmassa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 adlarını bilmiyorum da naruto'nun 3, naruto shippuuden'in de 1 filmi vardı benim bildigim, bu da ikinci film olmalı, yani toplamda 5 film cıkmıs olmalı bununla birlikte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 naruto said: 1 "Ninja Clash in the Land of Snow" "Daikatsugeki! Yukihime Ninpōchō dattebayo!!" 2 "Legend of the Stone of Gelel" "Daigekitotsu! Maboroshi no Chiteiiseki dattebayo" 3 "Guardians of the Crescent Moon Kingdom" "Daikoufun! Mikazuki Jima no Animaru Panikku Dattebayo!" shippuuden said: 1 "Naruto: Shippūden the Movie" 2 "Naruto Shippūden 2: Bonds" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Wuuuu Filler bitti!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 @arcane teşekkürler tuna, saolasın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar