-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 261 ulan çok sıkı başladı be. gaara 400 küsür bölüm boyunca ilk defa bu kadar gaz konuştu herhalde, ellerine kollarına hakim olamadı bildiğin. ben de niye hiç aralarında gerginlik olmuyor, bu kadar şey yaşamışlar tarihler boyunca falan diyordum. langadak savaşa girselerdi saçma olurdu biraz. anko'ya bir şey olmaz umarım, ölürse üzülürüm. nadir gördüğümüz bir karakter olsa da en sevdiğim femme fatale'lerden serideki. intel team gg oldu bu arada muhtemelen, surprise buttsex olmaz umarım bizim ordulara. naruto'ya artık söyleseler şu durumları da dağıtsa zetsu'ların yarısını bee ile hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ankonun kostümü çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 261 Savaş konuşması fazla klişeydi ama güzeldi yinede. Ölü karakterlerin geri dönmesi güzel, ama dövüşler fazlasıyla dramaya dönücek eheh^^ Bi yandan sevdikleri insanlar arkadaşları hedehödö filan, diğer yandan mecburen dövüşmek zorundayım falan filan. Gerçi o tarz duygusal şeyleri çok güzel şekilde işledikleri de oluyo ama bazen de çok tırt kurgulamış oluyolar(%50-%50 diyebiliriz sanırım /fillerları saymazsak tabii.Fillerları da sayarsak %90 shit tier). Naruto da shounen protagonisti abi, olmaz öyle. Anca işte savaşta her şey kaybedilicek herkes yerlerde sürünücek arkadaşlarının hepsi dayak yiycek, sonra kötüler tam kazanıcakken protagonist deus ex machina modunda dalıp hepsini sıra dayağına çekicek. Görülmüş şey değil zaten, hiç protagonist savaşa erken girer mi? Savaşa son saniyede katılmazsa pipisi düşer valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 261 Savaş baya uzun sürecek gibi görünüyor. 1v1 fightlar bile 4-5 bölüm sürüyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ShadowFury said: 261 Savaş konuşması fazla klişeydi ama güzeldi yinede. Ölü karakterlerin geri dönmesi güzel, ama dövüşler fazlasıyla dramaya dönücek eheh^^ Bi yandan sevdikleri insanlar arkadaşları hedehödö filan, diğer yandan mecburen dövüşmek zorundayım falan filan. Gerçi o tarz duygusal şeyleri çok güzel şekilde işledikleri de oluyo ama bazen de çok tırt kurgulamış oluyolar(%50-%50 diyebiliriz sanırım /fillerları saymazsak tabii.Fillerları da sayarsak %90 shit tier). Naruto da shounen protagonisti abi, olmaz öyle. Anca işte savaşta her şey kaybedilicek herkes yerlerde sürünücek arkadaşlarının hepsi dayak yiycek, sonra kötüler tam kazanıcakken protagonist deus ex machina modunda dalıp hepsini sıra dayağına çekicek. Görülmüş şey değil zaten, hiç protagonist savaşa erken girer mi? Savaşa son saniyede katılmazsa pipisi düşer valla. yok abi masashi ile geçen expo'da görüştüm, bu sefer daha dikkatli olucam abi dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Buddha said: 261 Savaş baya uzun sürecek gibi görünüyor. 1v1 fightlar bile 4-5 bölüm sürüyordu :D tabi canım bu savaş arcı mangada bile bitmedi daha böle 1 yıl falan sürer bu savaş hehe arada fillerlar bilmemnelerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Naruto Blood Prison'ı izleyen var mı? şimdi başladım da ilk 20. dakkada bi yorum yapam dedim, Şaka gibi çünkü. Çok salak giriyor konu, Naruto kılığında bi adam Raikage'ye ve başka villagelara saldırıo die, Tsunade hiç sorgulamadan hapise gönderio Naruto'yu, kimse de naruto böle bişey yapmaz ulan vs demio. Ve hapishane de tüm villageların ortak hapisanesi. one piecedeki Impel Down gibi bi yer. Ulan jinchuuriki adamı öle elaleme teslim edebilir misin? Konoha nasıl bile bişeye çat die izin veriyor. Masashi Kishimoto yazmış olamaz bu senaryoyu. ha filmin sonunu izlemedim daha da, ilerde BUNLARIN HEPSİ NARUTOyu test etmek içindi falan tarzı bişey çıkarsa ok derim :P öle bi durumda da dünyanın en aptal senaryosu olmuş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 oh nihayet filler bitti, hiç izlemedim atladım heh o 4 bölümü. çekilecek eziyet değil. 261 anko da yamato tayço gibi instagib gg oldu da cidden değerlendirilmeyen potansiyellerden serideki. :/ gaara konuşurken bir an ZURA JANAİ, KATSURA DA! diye bağıracak sandım of fazla anime izlemenin zararları lol. güzeldi ama konuşma. sasori no danna, deidara no yatsu sahneye çıkıyor, umarım onların bölümlerini güzel yapmışlardır. hmm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 hahah öle diince farkettim gaaranın sesinin katsura olduunu haha bu arada manga bölümüne bi soru soracam şimdi şu mesajın üzerine buraya atmiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mortis said: Naruto Blood Prison'ı izleyen var mı? şimdi başladım da ilk 20. dakkada bi yorum yapam dedim, Şaka gibi çünkü. Çok salak giriyor konu, Naruto kılığında bi adam Raikage'ye ve başka villagelara saldırıo die, Tsunade hiç sorgulamadan hapise gönderio Naruto'yu, kimse de naruto böle bişey yapmaz ulan vs demio. Ve hapishane de tüm villageların ortak hapisanesi. one piecedeki Impel Down gibi bi yer. Ulan jinchuuriki adamı öle elaleme teslim edebilir misin? Konoha nasıl bile bişeye çat die izin veriyor. Masashi Kishimoto yazmış olamaz bu senaryoyu. ha filmin sonunu izlemedim daha da, ilerde BUNLARIN HEPSİ NARUTOyu test etmek içindi falan tarzı bişey çıkarsa ok derim :P öle bi durumda da dünyanın en aptal senaryosu olmuş olur. narutonun filmleri çok salak ama şu adını unuttum yondaime reisin olduğu film son 15 dk'sı fena değildi sdfs kishi hem yazmış hem yönetmiş bu film'i bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 bi spread edeydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 konohamaru sarutobininmi jirayanınmı torunu bi acıklık getirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 jiraiya ile bir ilgisi yok ki, direk sarutobi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 konohamaru'nun tam adı zaten sarutobi konahamaru yav. hiruzen dedesi, asuma da amcası işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 .... onu biliyoruz ama hiruzenden yok jirayaya cekmiş. şu filmin timeframe'in belli olmamsıda kıl bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 hayır bilmiyordun sevgili cüce öyle noktalar koyma boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 film cok iyimiş bu arada. film basından beri ulan sage mode'dan sonrasımı öncesimi acaba diye düşünürken sonunda sage'i actı. filmlerle ilgili böle bi sorun var hangi bölümler sırasında gectiğini bilemiyosun. sonra haaa buff öcnesiymiş falan diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ama hangi buff öncesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 262 sasori tam bir pain in the ass olacak tabii ki kankuro style olan. sai ye üzüldüm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 üstte spo grany ile sakura, sasori ile kapışırken bu tekniği kullanmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Bayağı iyiydi cidden. Ama bayağı adice ya, öyle tanıdıkları filan çıkıyo bayağı drama çıkar bu işten:) MasterHapLo said: son bolum baya iyi olmus filler a kadar her bolum bu sekilde gecer muhtemelen. sasori sasorinin adamlar olmeden puppet gibi kullanabilmesi iyimis manga da geciomuydu hatirlayamadim. Daha once bu sekilde kullanim yoktu galiba puppet olayinda. Gaara yı kurtarmaya gittikleri arcta(shippuuden in başları) yaşlı teyze(sasorinin ninesiydi sanırım, tam hatırlamıyorum) Sakura yı bu şekilde kullanıyodu da birebir aynı teknikmi emin değilim, onda Sakura izin veriyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 chiyo baa sama kullanıyordu o tekniği sakura'da evet, birebir aynısı diyebiliriz. 262 gaz başladı baya bu arc, kankuro reis'i özlemiştim. ilk serideki combatları baya başarılıydı, shino'ya karşı ve kiba'yı korumaya geldiği bölümler çok iyiydi. underrated bir adam bence kankuro, bu combat ile kendini gösterecektir diye umuyorum. temari'yi falan da görürüz umarım, konohamaru ile kapıştığı kısa combat bile çok iyiydi bence. acaba intel ulaşacak mı onu merak ediyorum ben, aburame klanındaki eleman katsu'ya kurban gidince böcekler düşürmüş olmasın intel'i ? bu arada omoi de baya can yakacak gibi gözüküyor, ilk seri'de ölen biri eleman vardı konoha'dan, onun tekniğine benzer bir teknik kullanıyor galiba. doton kullanan herif de taşşaklıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 sasori no danna, hmm! evet vardı mangada da, edo tensei'ler item'sız res robe ile geliyorlar malum, ondan insanları kullanıyordu böyle. ya bu arc olduğu gibi süper zaten, uğraşmışlarsa animasyona savaşa doyarız kışa kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 naru vs sasucke/paini yapan dangalak elini sürmesinde hmmm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 asansörcü iş yapar az daha takım oyununa getirirlerse elemanları. o değilde, shikamaruyu vericeksin böle komando ekibine aslında. liderlik edicek jouninmi kalmadı pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar