Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

shippuuden öncesi gaara lı filler hani öğrencisini kaçırıyorlardı o. birde filler ı değil ama filler karakteri olarak sevdiğim bir tane ressam kız vardı çizdiği resimler gerçek oluyordu falan. sevmemin sebebide serideki en güçlü karakter olarak görmemdir. hatta hiruzen reis bu kızı yasaklamış mıydı saklamış mıydı öle bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

DadashNik0F said:

haftaya gene filler mı koymuşlar ya ? abv

tamamen filler değil, dövüş bölümü mangada vardı. ama daha ilerideki bölümlerde idi. ninja savaşında fillere gerek yok. ama ne yazık ki, her anime ekibi fairy tail'dekiler gibi, bölümleri zenginleştirmeyi bilmiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

lol evet mangada da tam öyleydi. derbi başlıyor!
http://images.wikia.com/hellsing/images/c/cd/0.jpg
SUGİ WA SENSOU NO TAME Nİ. SUGİ WA SUGİ WA SENSOU NO TAME Nİ.

tam epiklik dolu dizgin gidiyor derken haftaya araya limon sıkacaklar meh, neyse dur bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

tüyler ürperticiydi lan son bölüm. shikamaru'nun ve kabuto'nun orduları tanıttığı sahneler süperdi. gaara'nın da ordunun başına geçmesi güzel oldu, gaara'lı aksiyon sahnelerini görmeyi özledim anime'de.

kabuto bokunu çıkarmış gerçi, asuma'ya kadar herkesi reanimation için kullanmak nedir yahu. bir de reanimation için o kişilerin cesetlerine ulaşması gerekmiyor mu, atıyorum asuma için konoha'ya mı sızmış yani. şu kabuto'yu bir pataklasalar içimin yağları eriyecek. naruto kyuubi'nin chakrasını kontrol etmeyi çabuk öğrense bari. ya da öğrenmesin, salsınlar killer bee ile naruto'yu zetsuların üstüne, o bile yeter sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni opening ve ending'in animasyonları süper olmuş gerçekten. bir tek opening'in şarkısı kötü olmuş, o animasyona hiç gitmemiş yani. ending'in şarkısı da güzel baya.

filler dönemine girdik gene, gerçi 1080p ve bana 40 kere de izlesem güzel gelen bölümlerin, daha önce görmediğimiz sahneleriyle gösterilmesi hoş olmuş gene de. tam gazı almışken filler girmesi ise şerefsizlik bildiğin lol
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...