Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 madara ile değil orochimaru ile birleşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 wat ? madara ile birleşti yahu, ne orochimaru'su herif gg olalı yıllar olmuş. filler izleye izleye çok uzak kalmışsın sen bone konudan. yakıştıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 biriniz ittifak olarak biriniz vücut olarak söylüyosunuz heralde birleşmeyi. yoksa ikisi de bariz olaylar atlamamıştır kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ha evet df doğru söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 kabuchimaru, madarayla "ortak" oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 benim birleşmekten kastım madara ile güçlerini birleştirmekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Zbv99ijHwU8 http://www.youtube.com/watch?v=VuZiQVCrp8Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 şu ending süperdi ya, http://www.youtube.com/watch?v=D5xzXuaZwj0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 şunun ötesi yok bence ya bide ben narutodaki bölüm sonu geyikleri çok özledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 kisame'ye de uğurlar olsun, pek beğenmedim hiçbir zaman ama bunca yıl devam etti. ardından flashback'i görünce taka'yı sallayıp horibıl çektim direkt 252'yi çünkü çok beğendiğim bir bölümdü gene mangada. şu anda mangaya geçmeyin derim filler girene kadar çünkü epic'e bağladı anime: 252 şu sahneyi hakkını vererek yapabilecek mi diye bekledim kaç yıldır ve yapmışlar. helal olsun: http://4.bp.blogspot.com/_5oOUKWz_lkI/TJGWrd8DLKI/AAAAAAAAAkI/VkozbGQB_IY/s1600/16-17.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konanda boru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 hem de hiç değil, önümüzdeki bölüm daha detaylı göreceksiniz heh. o jutsu ölçeğinde bir ninjutsu çok az oldu bütün hikayede. madara'ya öyle bir hasarı dördüncü dışında kimse veremedi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Yok ben zaten mangayı okudum Samde, perşembe günü hala fillerdadır diye bakmamıştım bile narutoya, şimdi görünce baktım cidden mangadakai akdar yapmışlar? Ama sanki mangada sadece yarılan değil oradaki tüm göl/sulak alanı kağıda çeviriyordu? Bir ona kafam takıldı. Asıl gelicek hafta juicy kısmını görücez fightin. Ben direk mangayı takip etmek yerine Deidara vs Sasuke fightindaki gibi biraz uzatacaklarını ümit ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 evet ben de öyle umuyorum aynen dediğin gibi. ve evet o su kısmı benim de kafama takıldı, bütün denizi kağıda çeviriyordu diye hatırlıyorum ben de. gerçi bu şekilde de çok yadırgamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 abi spo vermeyin ya bu hafta olur bişiler zıbank diye kestiler en güzel yerinde zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 sam çok bozdu ya. spoilerlar, repostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 spoiler'lık bişi demedim, madara'ya anime'de hasar veren yok bu kadar dördüncü hariç işte onu diyorum. anime seyreden herkes gördü. konan'ın gelecek bölümde döktüreceği bu bölümün sonundan belli zaten o da spoiler değil heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 sam konan dedi spoilerdan ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 gelecek bölüm döktürecek görüceksiniz deyince spoiler vermiş olmuyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 kesin açılış sahnelerini de izlemiyorsunuzdur siz, "aha saçını gösterdi, spoiler verdi adam!" misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 he diyip geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Sam said: spoiler'lık bişi demedim, madara'ya anime'de hasar veren yok bu kadar dördüncü hariç işte onu diyorum. anime seyreden herkes gördü. konan'ın gelecek bölümde döktüreceği bu bölümün sonundan belli zaten o da spoiler değil heh. takılıyorum be abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 sasuke cuk oturmuş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Myshkin said: gelecek bölüm döktürecek görüceksiniz deyince spoiler vermiş olmuyor musun ya sonunda preview var hadi onu da geçtim de, bölümün nasıl bittiğini beraber gördük. döktürme eylemi başlamış, devam ediyor. bundan ne sonuç çıkarılabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar