Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

kisame'ye de uğurlar olsun, pek beğenmedim hiçbir zaman ama bunca yıl devam etti. ardından flashback'i görünce taka'yı sallayıp horibıl çektim direkt 252'yi çünkü çok beğendiğim bir bölümdü gene mangada. şu anda mangaya geçmeyin derim filler girene kadar çünkü epic'e bağladı anime:

252

şu sahneyi hakkını vererek yapabilecek mi diye bekledim kaç yıldır ve yapmışlar. helal olsun:
http://4.bp.blogspot.com/_5oOUKWz_lkI/TJGWrd8DLKI/AAAAAAAAAkI/VkozbGQB_IY/s1600/16-17.png

Sosyal ağlarda paylaş

Yok ben zaten mangayı okudum Samde, perşembe günü hala fillerdadır diye bakmamıştım bile narutoya, şimdi görünce baktım cidden mangadakai akdar yapmışlar?

Ama sanki mangada sadece yarılan değil oradaki tüm göl/sulak alanı kağıda çeviriyordu? Bir ona kafam takıldı. Asıl gelicek hafta juicy kısmını görücez fightin. Ben direk mangayı takip etmek yerine Deidara vs Sasuke fightindaki gibi biraz uzatacaklarını ümit ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

spoiler'lık bişi demedim, madara'ya anime'de hasar veren yok bu kadar dördüncü hariç işte onu diyorum. anime seyreden herkes gördü. konan'ın gelecek bölümde döktüreceği bu bölümün sonundan belli zaten o da spoiler değil heh.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

spoiler'lık bişi demedim, madara'ya anime'de hasar veren yok bu kadar dördüncü hariç işte onu diyorum. anime seyreden herkes gördü. konan'ın gelecek bölümde döktüreceği bu bölümün sonundan belli zaten o da spoiler değil heh.

takılıyorum be abicim.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

gelecek bölüm döktürecek görüceksiniz deyince spoiler vermiş olmuyor musun

ya sonunda preview var hadi onu da geçtim de, bölümün nasıl bittiğini beraber gördük. döktürme eylemi başlamış, devam ediyor. bundan ne sonuç çıkarılabilir ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...