Apis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Selamlar, Naruto Shippuuden'de ikinci sezona geldim fakat malum http://dattebayo.com artık yok, http://www.bakabt.com'da da ingilizce seslendirmeli var yanlızca, bense japonca seslendirmeli ingilizce altyazılı arıyorum (aynı daha önceki bölümlerde ve Naruto'nun tamamında olduğu gibi) ama bulamadım. Taka'da da 2. sezon yok. Yardım gerekmekte yani sevgili ve aziz pati kardeşlerim. Edit: Hatta korkarım Sezon 3&4 bakabt'da komple yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 buyrunn http://www.narutoget.com/ http://www.animefreak.tv/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Çok teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 jabba the huttın oğlu oynuyor bu bölü..fillerda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 224 225 226 227 falan komple filler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 en son fillerin bittigi bölüm hangisi şu adalı olanlardan yada bittimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bitmedi. bu hafta yine filler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 228... allah cezanı versin. versin. http://www.youtube.com/watch?v=BOeb2BpAysg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ne yolculukmuş arkadaş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 1 aydır falan izlemiyorum bi olay olmadı dimi ana konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 yok halen filler 223-229 filler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ilk narutodan beri filler falan bilmeden izledim shippuuden 210. bölüm civarına kadar geldim , şu filler muhabbetini bi okudum burda daha da izleyemez oldum.hakikaten ne lanet bişeymiş 400 bölümdür hep benzer şeyler mi olur yaw :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 229 : Mushroom Rassengan Gelecek Hafta : Revenge of Kage Bunshin ! WTF ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 http://img-cache.cdn.gaiaonline.com/83f06a55c263de2af948ece70d5ee95d/http://i269.photobucket.com/albums/jj69/Noonzor/goodnarutovx8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Son 5-6 haftalık Naruto yorumum '' Ben bu fillerların a...... ........ ................ ................ ........... '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Yoksa siz hala One Piece'e geçmediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 one piece naruto'nun tadını vermiyor (ya da naruto'dan almak istediğimiz tad diyelim) ama one piece mangası gerçekten doyurucu, 5 tane naruto manga sayısına bedel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Wishmaster said: Yoksa siz hala One Piece'e geçmediniz mi? Hemen hemen hepsini izliyorum One piece zaten bir numara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 leş gibi oldu kaç zamandır çok kötü çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Reyna said: Wishmaster said: Yoksa siz hala One Piece'e geçmediniz mi? Hemen hemen hepsini izliyorum One piece zaten bir numara :) 1. bölümü izledim sonrada bleach 1. bölüm izledim bleach izlemeye karar verdim. Bleach 6da falanım yorum yapmak için erken ama naruto çok daha iyi şuana kadar. Bakalım güzelleşecek mi buda. Ama naruto güzel ya arkadaşlar yeni başlamış narutoya hala shippudene geçmemişler onlarla izledim biraz, normalde bişeyi 2 kere izleyemem yine sardı :D Şu filler muhabbeti olmasa gereksiz uzatmalar direk 10 üzerinden 10. Mangayada 1 bölüm baktım sarmadı animeyi bekliyorum fillerin bitmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 bleachin ilk bölümleri güzel açılış evet. naruto genel olarak dengeli bir dizi. preshippuuden'in bayık kısmı sırf bölümleri uzatabilmek için "flashback" ile doldurmaları idi. shippuuden'de onu kaldırdılar. bunda rahatsız eden şey narutonun karakter olarak fazla gelişmemesi ve emo sasukenin plot armorla dolaşıyor olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Bleach Soul Society arcın sonuna kadar mükemmel zaten, o kısmına lafım yok. Ama sonra saçmalayıp baymaya başlıyo. Gerçi Aizen arcın sonlarına doğru da güzelleşmişti ama yine de seriyi bütün olarak ele alırsak "meh" bence. İzleniyo tabi, ama öyle çok severek takip ettiğim bişey değil. Naruto Shippuudende de flashback e boğdukları oluyo, fillerlara girmeden önceki kısımda 20 dk flashback izlediğimiz bölümler oldu resmen. Onu geçtim, kaç defa flashback içinde flashback izledik ya ötesi var mı? Bi de filler sorunu çok fena. Filler yapmasınlar demiyorum, yapsınlar. Ama önce doğru düzgün bişeyler üretsinler, sonra yapsınlar. Preshippuuden den beri bütün fillerlar aynı. Hepsi aşırı derecede bayık. Story arcları genel olarak bayağı iyi ama, o yüzden severek takip ediyorum. Fillerlara biraz özen gösterseler gayet mükemmel bi dizi olucak bu. One Piece en süperi ama. Uzadıkça saçmalamak yerine daha da güzelleşiyo. Hikayesi güzel, karakter gelişimleri çok iyi, bölümler düzgün ilerliyo. Fillerları bile güzel ya, hatta gidip te filler list filan okumazsan hangi bölüm filler hangisi değil anlamazsın bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 5 dakka baktım bu bölüme direk kapattım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 geçen bölüm mantar kafaları çok iyiydi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar