Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Naruto Shippuuden'de ikinci sezona geldim fakat malum http://dattebayo.com artık yok, http://www.bakabt.com'da da ingilizce seslendirmeli var yanlızca, bense japonca seslendirmeli ingilizce altyazılı arıyorum (aynı daha önceki bölümlerde ve Naruto'nun tamamında olduğu gibi) ama bulamadım. Taka'da da 2. sezon yok.

Yardım gerekmekte yani sevgili ve aziz pati kardeşlerim.

Edit: Hatta korkarım Sezon 3&4 bakabt'da komple yok!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Reyna said:

Wishmaster said:

Yoksa siz hala One Piece'e geçmediniz mi?

Hemen hemen hepsini izliyorum One piece zaten bir numara :)

1. bölümü izledim sonrada bleach 1. bölüm izledim bleach izlemeye karar verdim. Bleach 6da falanım yorum yapmak için erken ama naruto çok daha iyi şuana kadar. Bakalım güzelleşecek mi buda. Ama naruto güzel ya arkadaşlar yeni başlamış narutoya hala shippudene geçmemişler onlarla izledim biraz, normalde bişeyi 2 kere izleyemem yine sardı :D Şu filler muhabbeti olmasa gereksiz uzatmalar direk 10 üzerinden 10. Mangayada 1 bölüm baktım sarmadı animeyi bekliyorum fillerin bitmesini.
Sosyal ağlarda paylaş

bleachin ilk bölümleri güzel açılış evet.

naruto genel olarak dengeli bir dizi.
preshippuuden'in bayık kısmı sırf bölümleri uzatabilmek için "flashback" ile doldurmaları idi.
shippuuden'de onu kaldırdılar.
bunda rahatsız eden şey narutonun karakter olarak fazla gelişmemesi ve emo sasukenin plot armorla dolaşıyor olması.
Sosyal ağlarda paylaş

Bleach Soul Society arcın sonuna kadar mükemmel zaten, o kısmına lafım yok. Ama sonra saçmalayıp baymaya başlıyo. Gerçi Aizen arcın sonlarına doğru da güzelleşmişti ama yine de seriyi bütün olarak ele alırsak "meh" bence. İzleniyo tabi, ama öyle çok severek takip ettiğim bişey değil.

Naruto Shippuudende de flashback e boğdukları oluyo, fillerlara girmeden önceki kısımda 20 dk flashback izlediğimiz bölümler oldu resmen. Onu geçtim, kaç defa flashback içinde flashback izledik ya ötesi var mı? Bi de filler sorunu çok fena. Filler yapmasınlar demiyorum, yapsınlar. Ama önce doğru düzgün bişeyler üretsinler, sonra yapsınlar. Preshippuuden den beri bütün fillerlar aynı. Hepsi aşırı derecede bayık. Story arcları genel olarak bayağı iyi ama, o yüzden severek takip ediyorum. Fillerlara biraz özen gösterseler gayet mükemmel bi dizi olucak bu.

One Piece en süperi ama. Uzadıkça saçmalamak yerine daha da güzelleşiyo. Hikayesi güzel, karakter gelişimleri çok iyi, bölümler düzgün ilerliyo. Fillerları bile güzel ya, hatta gidip te filler list filan okumazsan hangi bölüm filler hangisi değil anlamazsın bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...