Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Anlayamadım

Şimdi bu kyubii köyleri darmadağın eden piskopat güçlü bişey değil mi? Bütün köy savaşmış hatta 4. Hokage kendini feda edip zor alt etmiştir.

Rasengan'a gelelim. Jaraiya bu teknik Chidoriden bile güçlü dedi.

134. bölümde Naruto Kyubii'nin kendi isteğiyle yardımına rağmen o güçle bile rasengan chidoriye bişey yapamadı. Hadi Naruto'yu geçtim Kyubii yav köy yıkıyor ama daha tam gelişmemiş Sasuke haşat etti bir Chidori ile koskoca Kyubii'yi. Bu nasıl köy parçalayan 4. hokagenin zor yendiği bir yaratıktır? Bana biraz saçma geldi.

Hani Naruto nasıl Sasuke'den dayak yer derdinde değilim. Kyubii bana minnettar oalcaksın diyor Naruto'ya sonra Sasuke Naruto + Kyubii'yi göt ediyor. Ne yani Orichmaru'nun bir mührü Kyubii'ye bile mi bedel.

Bana aşırı saçma geldi bu kısım. Rasengan Chidori'den güçlü Kyubii + Rasengan yetemedi bir orichimaru muhru + Chidori'ye. O sıra kara bir top oluştu orda kaçırdığım bişey mi var? Hani işe Kyubii el atmasa diyecem tamam Sasuke yenerde. Kyubii anasını satayım şaka mı bu :)

Çok sağlam mantık hatası var. Yada ben bişeyleri kaçırıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Çizer Sasukeyi Narutodan daha çok seviyo o yüzden plot armoru var. Yani mantık aramıycaksın pek, Naruto gidip SuperSaiyan3+Bankai açsaydı bile Sasuke dövücekti orada, kaçarı yok.

Naruto nun güçsüz kalması konusuna gelirsek kendisi Kyuubi nin gücünü tam olarak kullanamıyo(hatta hiç kullanamıyo, arada sırada Kyuubi lan bu salak ölürse ben de ölürüm diyip çakra sızdırıyo, Naruto da ondan nasipleniyo anca o kadar). Öyle 1 değil daha fazla sayıda kuyruk çıkardığı formları bile gerçek gücünün yanından geçmiyo. Yani o sızıntı çakrayla Kyuubi nin gerçek gücünü kıyaslamamak lazım.

Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Anlayamadım

Şimdi bu kyubii köyleri darmadağın eden piskopat güçlü bişey değil mi? Bütün köy savaşmış hatta 4. Hokage kendini feda edip zor alt etmiştir.

134. bölümde Naruto Kyubii'nin kendi isteğiyle yardımına rağmen o güçle bile rasengan chidoriye bişey yapamadı. Hadi Naruto'yu geçtim Kyubii yav köy yıkıyor ama daha tam gelişmemiş Sasuke haşat etti bir Chidori ile koskoca Kyubii'yi. Bu nasıl köy parçalayan 4. hokagenin zor yendiği bir yaratıktır? Bana biraz saçma geldi.

Hani Naruto nasıl Sasuke'den dayak yer derdinde değilim. Kyubii bana minnettar oalcaksın diyor Naruto'ya sonra Sasuke Naruto + Kyubii'yi göt ediyor. Ne yani Orichmaru'nun bir mührü Kyubii'ye bile mi bedel.

Bana aşırı saçma geldi bu kısım. Rasengan Chidori'den güçlü Kyubii + Rasengan yetemedi bir orichimaru muhru + Chidori'ye. O sıra kara bir top oluştu orda kaçırdığım bişey mi var? Hani işe Kyubii el atmasa diyecem tamam Sasuke yenerde. Kyubii anasını satayım şaka mı bu :)

kyuubi nin gucu leak ediyo.. tum gucune sahip degil naruto.. tabi bu konuyla ilgili cooooooook daha detaylı bilgi shippuuden de ve mangadan daha animeye cevrilmemis bolumlerinde var..
Sosyal ağlarda paylaş

orada naruto tek kuyruk çıkartmıştı. oysa köyü tarumar eden tilki 9 kuyrukluydu. kuyruk sayısı güçünün seviyesini belirliyor.(4 kuyruklu halinde bir sanini zorluyabilir.) oysa sasuke tam aksine, lanetli mührü tamamen aktif hale getirmişti. dolayısıyla güç dengesi sasuke tarafındaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Anlayamadım

birincisi nine tail fox köyü tarumar etti diyorsun niye natuto nine tail fox iken sasukeyi yenemedi diyorsun.
o köyü yokeden nine tail fox ile narutonun sasukeyle savaştığı form birbirinin aynısı değil.
denildiği gibi bir jinchuurikinin ne kadar kuyruğu çıkarsa o kadar güçleniyor.
örneğin naruto 9 kuyruklu bir demona sahip. eğer bu demondan biraz chakra alırsa, sasukeyle savaştığı zamanki gibi dışında baloncuklar çıkmaya başlıyor, biraz tilki görünümü elde ediyor, hızı ve gücü artıyor.
kuyruk çıkardıkça nine tail foxun gerçek formuna daha çok yaklaşıyor. gücü de o derece artıyor.

yani, nine tail fox bir köyü yokedebilir ama bir kuyruğu çıkan naruto yokedemez.

ikincisi, sasuke plot armor'a sahip olduğunu söylemiştim, niye halen "nasıl yer narutoyu?" diye soruyorsun ki?
isterse gökten tanrı gelsin sasuke onu da yener.
plot armor öyle bişi.

normalde narutonun rasenganı chidoriyle başabaş kalınca bile rakibini öldürebilmesi lazım.

ama plothole oluyor, narutonun rasenganı etkisiz kalıyor, chidorinin yıldırımları narutoyu sersemletiyor ve sasuke wins.
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

zaten atla onları. sonra orada olan sallama birşey ileriki bölümler ile çelişince kafası karışıyor insanın. bi an fillerde mi yoksa ana bölümde mi gördüğünü hatırlayamıyorsun.

İşin içine siyaset girdi danzou. Filler atlamakla kalmayıp bazı bölümleride ileriye sarıyorum yer yer. Naruto'ya göre Shipuuden'de dövüş sırasında ki konuşmalar dahada arttı. Teknikleri falan anlattıkları kısım güzelde gerisi bayıyor. Aynı sahneleri tekrar tekrar gösteriyorlardı oda bayağı bir arttı. Bende kendimce hızlandırmaya çalışıyorum. Keşke bulaşmasaydım hiç :) Animelerin başı var sonu yok arkadaş. İlk izlediğim The Avatar yine iyiydi 3 sezon sonra bitti. Bu çok daha güzel ama sanırım yazarı uzatabildiği kadar uzatma niyetinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...