Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

tunca said:

bence çok kralmış danzo nispeten daha gerçekçi bi karakter en azından

di mi kolunda gözler omzunda kafa falan :D
loser olmasına bişey diyemem. gene ölsün gene kaybetsin.ama shadowclone gibi ölmesin adam ya. potansiyeli vardı bişey demiyorum skiller sağlamdı. ama kishi özenmemiş adama
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Sam said:

Bone said:

konohayı korumak istiyordu o yüzden devrim yapacaktı. başa kendisi geçip yeni bir yönetim başlatacaktı. olmadı.

(sam gelip siyasi bir gönderme yapsın burda (:P) )

halk için halka rağmen siyaset yaptı, tutunamadı. (:P)

211'in ikinci yarısını çok iyi yapmışlar, mangada da en hoşuma giden kısmıydı sasuke vs danzou olayının. ikincinin sonu ve üçüncünün başlangıcı, gençlikleri. (tu) izanagi'ye gelinceee....

manga başlığında az saydırıp döktürmedim, danzo orada daha da beceriksizdi, vakum filan bile yapmıyordu. 5 gözü 5 karede harcayıp bitirdi. amma velakin suç onun değil, hikayeyi yazan adamın sasuke'ye adamantium plot armor giydirmiş olması. diğer kagelerle dövüşüp çakrasını dibe vurdurmuş birinin 10dk susano açık tutması imkansız, sasuke de hiçbir zaman çakrası fazla diye övgü almadı. 10dk süren izanagi ile ben bile tekme tokat öldürürüm ille ki. 500 küsur çeptırda gördüğüm en saçmasapan olaydır halen bu savaşın bu şekilde sonuçlanması. (td)

tabii doujutsular arasında en gudik olarak başlayan şaringanın bu kadar çok upgrade alması da apayrı bir komedi. byakugan daha iyi diye sunulmuşkn hava cıva kaldı, rinnegan sage of six paths'den gelen en imba efsanevi gözken o da hava cıva kaldı. gerçekliği değiştirmek nedir, get real. dnd'den wish büyüsünü de ekle tam olsun.

izanagi ne kadar gerizekalıca kuvvetli gene göreceksiniz yakında, çok kızmıştım ikinci kullanılışında. yeri gelince gene kızacağım buradan. ön kızıyorum şimdi.

Meanwhile Naruto...
http://i.imgur.com/2aQbC.jpg

Herp derp.

karin'nin çakra resetleme yeteneğini unuttun. sasuke, danzou'ya karşı dolu depo ile çıktı.

dqanzou'nun tüm yaptıkları şeyler, kendi konaha'sı içindi. son yaptıkları şeyler, pein'nin saldırısında, adamlarını saklayan ve yıkıntılar arasından çıkar uman, birisi olduğunu değiştirmez.
Sosyal ağlarda paylaş

leeye bi buff gelse çok güzel olur aslında.
ya da ne bileyim 7 kapıyı da açsa. saskeyi dövse/öldürse. sonra kendi de duygusal bi şekilde ölse. herkes ağlaşsa. sakura narutoya sarılıp ağlasa sonra da seni seviyom muhabbetlerine girse. sonra duygusal acıklı falan bi müzikle bitirseler diziyi. ne güzel olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

dizinin duygusallığı çok boş geliyor artık ya. ne biliyim jiraiyayı kaybettikten sonra falan artık ehrhangi bir şey tüylerimi diken diken etmiyor, herhangi bir şey benim gözlerimi doldurmuyor. gerizekalı sakuraya mı ağlayacağım, neyine ağlayacam onun ya. geberir inşallah, şıllık.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...