sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 satış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bölümün son kısmı mükemmeldi. -double lariat -double lariat -i must say, you two are too fast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 mangada uzun süren kombatın tek bölüme sıgdırılmıs olması acı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 samehada çok ağır satış koydu da, bence o kadar kolay değil ya. sonda kamera bir yukarıya kayış yaptı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 hasmetbeybi said: mangada uzun süren kombatın tek bölüme sıgdırılmıs olması acı.. yok yahu, birebir koymuşlar işte mangadakini (473). ayrıca 2.5 manga bölümünün bir animeye konmasını düşünürsek tam kıvamında olmuş. şu anki anime sayısının 535 olduğunu düşünürsek, 24-25 bölüm bölüm sonra şu anki mangaya yetişmiş oluruz :P filler sokmazlar umarım o zamana kadar... o değil de, mangadan animeye uyarlanırken bence çok güzel yapıyorlar, çizimler çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Son fillerdan sonra çizimler çok güzelleşmeye başladı. Bence bayağa iyiydi bee vs kisame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 naruto resmi koycaktım çıkarmaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Şu bee ne zaman ölüyor ? Şu rap olayıyla içime badem yağı ekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 adam bee ne zaman ölüyor diyor ya. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 naruto 3 bölüm sonra ölücek bee yerini alıcak, animenin adı falan hep değişiyo,valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 yumy mangadan spoiler vermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 pardon ben pokemon başlığı sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 208 preview ben bu gaarayı cok seviyorum lan.. oyle boyle degil gelsin beraber takılalım geyik atalım falan o kıvamda seviyorum yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bee naruto'nun kendini adam etmişi, naruto bee kadar adam olsa dünyayı tarumar ederdi rahat. raikage, yamaji, ne kadar oturaklı amca varsa kolunu koparmıyor mu şu mangakalar, çok uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Ahanda beklediğim sahne gelmiş :D Ama fason çizmişler sanki kolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Abi o kol nedir öle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 birdahaki bölümü bekleyin epic savaş geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 208 danzo naapmış o kolu öyle ya? uchiha soykırımında ölen herkesin gözlerini oyup koluna mı takmış? göz bandajının altından sharingan çıktı diye laf ediyoduk, adamda sharingan koleksiyonu var laan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 abi, yüzleri değiştirmişler bu bölümde.. nasıl böle bi ascmalık olmus. karakterler 12 yaslarına gönmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 opening song çok iyi ya, istiyorum bu şarkının full versiyonu hatta klibini falan çok tatlı bi kız sölüo olsun lütfen! DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 artık naruto cılgınca saga sola saldırsın.. surekli birileri gelip biseyler anlatıyo bu da dinleyip nefes alıyo narutosun sen az dusun cok saldır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Karakter gelişimi hedehödö... Çocuk büyüdü, adam oluyo yavaştan, karakterinin oturması, daha mantıklı hareket etmesi ile ilerliyo filan işte. Karakter gelişimi olayı rasengandan frizbi yapmakla sınırlı değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ben olayların böyle gelişmesini daha çok seviyorum combat daha değerli oluyor şimdi işte danzo vs sasuke var, baya heyecanlı olacak öle sürekli bleach gibi street fighter modunda geçse çok bayardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 208 çizimler felaketti. shippuuden serisinin bana göre en kötü çizimlerinin olduğu bölümdü. bölümlerin bakışma ile geçtiği zamanlardaki çizimler bile daha iyiydi. ayrıca seslendirmede de değişiklikler vardı bariz. sakura başta olmak üzere bazı karakterlerin sesi açıkça farklı kişiler tarafından seslendirilmişti. umuyorum ki bu bölüme has şeylerdir bu detaylar. bölüm genel olarak güzeldi. çizimler güzel olsaydı combatlar daha akıcı olabilirdi. yalnız madara torune ve fuu'ya tek mi attı, yoksa sasuke ile karin'in olduğu astral boyuta mı gönderdi orasını anlamadım. sakura tam ırıspi oldu artık. naruto'nun da tez zamanda karar vermesi lazım artık ne yapacağını. gaara'nın söylediklerine muhtemelen katılıyor ama kabul edemiyor gibi bir izlenim sezdim ben. sonuçta hokage olmak istiyorsun, böyle bir arch enemy'si var koskoca köyün. artık arkadaşlık o kadar da olmasa gerek. koyacaksın rasenrengan'ı karnına. danzo'da uchiha wipeout'undan sonra corpseları lootlamış heralde, o nasıl bir koldu öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 çizimler o kadar kötü gelmedi bana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar