Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

hasmetbeybi said:

mangada uzun süren kombatın tek bölüme sıgdırılmıs olması acı..

yok yahu, birebir koymuşlar işte mangadakini (473).

ayrıca 2.5 manga bölümünün bir animeye konmasını düşünürsek tam kıvamında olmuş.

şu anki anime sayısının 535 olduğunu düşünürsek, 24-25 bölüm bölüm sonra şu anki mangaya yetişmiş oluruz :P
filler sokmazlar umarım o zamana kadar...

o değil de, mangadan animeye uyarlanırken bence çok güzel yapıyorlar, çizimler çok iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

208

çizimler felaketti. shippuuden serisinin bana göre en kötü çizimlerinin olduğu bölümdü. bölümlerin bakışma ile geçtiği zamanlardaki çizimler bile daha iyiydi.

ayrıca seslendirmede de değişiklikler vardı bariz. sakura başta olmak üzere bazı karakterlerin sesi açıkça farklı kişiler tarafından seslendirilmişti.

umuyorum ki bu bölüme has şeylerdir bu detaylar.

bölüm genel olarak güzeldi. çizimler güzel olsaydı combatlar daha akıcı olabilirdi. yalnız madara torune ve fuu'ya tek mi attı, yoksa sasuke ile karin'in olduğu astral boyuta mı gönderdi orasını anlamadım.

sakura tam ırıspi oldu artık. naruto'nun da tez zamanda karar vermesi lazım artık ne yapacağını. gaara'nın söylediklerine muhtemelen katılıyor ama kabul edemiyor gibi bir izlenim sezdim ben. sonuçta hokage olmak istiyorsun, böyle bir arch enemy'si var koskoca köyün. artık arkadaşlık o kadar da olmasa gerek. koyacaksın rasenrengan'ı karnına.

danzo'da uchiha wipeout'undan sonra corpseları lootlamış heralde, o nasıl bir koldu öyle.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...