Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bana şey saçma geldi sasuke samurai kesiyor lan. sasuke doğru düzgün bir kılıç eğitimi almadı ki samurai kesebilsin. gitsin ninja teknikleri kullansın, maskelerini tozlandırsın, genjutsuyla etkisizleştirsin, o şekilde kessin. ama teketek düelloda da kesemesin arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 chidori blade'i var herifin, keser sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 samurai neki, ne olduğu bile belli değil adamların. belki chunnnin seviyesinde chakra blade kullanan tipler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bone said: sasuke doğru düzgün bir kılıç eğitimi almadı ki samurai kesebilsin. nigga you just went full baka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Orochimaru'nun yaninda omru kilic egitimiyle gecti Sasuke'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Cuce said: samurai neki, ne olduğu bile belli değil adamların. belki chunnnin seviyesinde chakra blade kullanan tipler işte o zaman doğaldır rahatça kesmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Bone said: bana şey saçma geldi sasuke samurai kesiyor lan. sasuke doğru düzgün bir kılıç eğitimi almadı ki samurai kesebilsin. gitsin ninja teknikleri kullansın, maskelerini tozlandırsın, genjutsuyla etkisizleştirsin, o şekilde kessin. ama teketek düelloda da kesemesin arkadaş. saske hero unit, samuraylar infantry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Bütün animelerde adı olmayan herkes creeptir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 çıkacağını sanmam. cep telefonları bile hala çalışmıyor adamların. bu tarz şeyleri düşünecek halleri yoktur bence. belli olmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 üşüyoruz anime reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Naruto Shippuden Episode 203 / Naruto Shippuden 203 English Subbed will be online on Friday March 18th, 2011 (Airing Friday instead of Thursday due to Japan Natural Disaster). (4:00AM Pacific Standard US Time zone) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ekmek çıktı , yumulun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Savaş feci yahu her bişi var maşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 aha çıkmış harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 baya iyi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 POWER OF DARKNESS? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 manga topiği sandım animeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 http://i55.tinypic.com/2sbk8k8.jpg http://i56.tinypic.com/23u94aw.jpg http://i52.tinypic.com/2ew08rm.jpg http://i51.tinypic.com/2128i74.jpg http://i54.tinypic.com/2psn71d.jpg http://i53.tinypic.com/awxrmo.jpg http://i55.tinypic.com/2quj4ah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 203 sağlam bölümdü, ama açıkçası daha uzun combat olacağını düşünüyordum. gene de sasuke'nin overpowered güçlerini görmek etkileyiciydi. nedense bir zaman sonra kör olacak gibime geliyor, o halde devam edecek gibi. amaterasu'yu kontrol etmesi hadi bir nebze de, susanoo'yu o kadar kısa sürede masterlamak ? abavv. raikage'nin kolu gitmese ve gaara ile birleşse neler olurdu merak ediyorum yalnız. herif gerçekten karizma ama ya, kolunu sanki umrunda değilmiş gibi kesmesi pek bir gazdı. herif pure guts. gaara da yeteneklerini kaybetmemiş gibi gözüküyor shukaku çıkarılmış olmasına rağmen içinden. kapı gibi ultimate defense'i var hala. fakat sasuke'nin defansı ortalığı kasıp kavuracak gibi. şu zaman diliminde naruto sasuke ile kapışsa ne olur acaba. rasenshuriken ve sage enerji faktörü baya imba geliyor bana ama amaterasu'yu kontrol etmek de boru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Gaara dövsün şunu biraz kendine gelsin dicem de, sasuke dayak yemez. Gerçi Bee çok güzel dövüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 rasenganla kırılıcak defanslara ultimate denmesin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 203 Bu bölümde güzel combat sahneleri görürüz filan diyodum da beklediğimi bulamadım açıkçası. OMG kono chakra, OMG tensai vızıldamaları arasında geçti gitti bölüm. Bölümü Raikage kurtardı resmen de, o da Saskenin imbalığı karşısında güme gitti işte. Madara nın anlattığı olayda da Senju ve Uchiha lar hep kapışıcak, sonunda sen de saskeyle kapışıcaksın filan diyodu. Bi de bi ara 1. hokage ye filan benzetti ya... Yani Naruto da Senju klanından mı, yoksa sadece Will of Fire geyiğinden filan mı bahsediyodu orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 of aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ShadowFury said: 203 Bu bölümde güzel combat sahneleri görürüz filan diyodum da beklediğimi bulamadım açıkçası. OMG kono chakra, OMG tensai vızıldamaları arasında geçti gitti bölüm. Bölümü Raikage kurtardı resmen de, o da Saskenin imbalığı karşısında güme gitti işte. Madara nın anlattığı olayda da Senju ve Uchiha lar hep kapışıcak, sonunda sen de saskeyle kapışıcaksın filan diyodu. Bi de bi ara 1. hokage ye filan benzetti ya... Yani Naruto da Senju klanından mı, yoksa sadece Will of Fire geyiğinden filan mı bahsediyodu orada? bence adam kabaca bütün ninjaları ikiye ayırdı, tırtlar kaliteliler diye, sende kaliteli tipi seziyorum dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Abi curse of uchiha dediği şey direk LOSERlık mı ben mi yanlıs anladım? jenerasyonlarca atarlanıp atarlanıp tokat yememişler mi? Hala neyin davası, vengeance falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar