samaella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ikiside çıkmış gözüküyo sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 BEYLER FILLER LAR BİTTİ GO GO GO FİLLERLAR BİTTİ Naruto Shippuden Episode 197 The Sixth Hokage Danzo NARUTO SHIPPUDEN 198 WLL BE ONLINE IN 00:29 MINUTES !!! http://www.narutoget.com/ BEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Naruto Shippuden Episode 198 Title: Five Kage Summit's Eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Epic arc başladı :) Manga okuyanların zamanında taş olup kaldığı yerler bakalım nasıl olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 oyyy 197 çok iyiydi ya. olaylar arka arkasına geldi. killer bee'nin kawarimi ile kurtulması garip yalnız, harbiden nasıl sasuke farketmedi ki bunu ? ayrıca herif nereye kayboldu kurtulduktan sonra ? naruto'da baya atarlandı sanırım sasuke'ye, jiraiya'nın da başına gelenleri düşünerek. 198'de çıkmış bu arada, baya epic bölümler var. ilaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 198 oha nasıl özlemişim asıl bölümleri. bu bölüm de çok iyiydi, GUTS doluydu gene. yalnız asıl tehdit danzo mu yoksa madara mı onu çok merak ediyorum. naruto'nun kasten dayak yediği sahneler de pek etkileyiciydi. elephant man gibi çizmişler yalnız suratını çocukcağızın dayak sonrası. naruto'nun kagelerin yanına yamato ve kakashi ile gitmesi konoha'nın yeniden kurulmasını da uzatacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 esas tehdit madara tabii. adam tek başına leaf'e saldırıyı organize etmiş, nine-tails'i summon etmiş, fourth hokage ile kapışmış, pain'i eğitip köyü darmadağın etmiş vs... danzo sadece darbe yapmak istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Altıma sıçtım bu sahnede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 197+198=451+452+453+454+455 bir bölüme 2.5 manga düştüğünü hesaplasak, manga şimdi 526 desek, 25-30 bölüm sonra mangaya yetişmiş oluruz. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yemez bence. Combatlar falan var baya uzun biliyon ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yetişir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bu saske harbi salak su katılmamışından hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 sasuke çok komik abi hadi konohaya gidioruz madara gelio "KONOHA yıkıldı, gokage summiti var Danzo oraya gidio, oraya gidin" Sasuke: OK Gokage summite gidioz, go diip gidio böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mortis said: sasuke çok komik abi hadi konohaya gidioruz madara gelio "KONOHA yıkıldı, gokage summiti var Danzo oraya gidio, oraya gidin" Sasuke: OK Gokage summite gidioz, go diip gidio böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mortis said: sasuke çok komik abi hadi konohaya gidioruz madara gelio "KONOHA yıkıldı, gokage summiti var Danzo oraya gidio, oraya gidin" Sasuke: OK Gokage summite gidioz, go diip gidio böle. ahah evet tam abidin, her seferinde de bir ton laf söylüyor, "şöyle şöyle yapacam,böyle böyle olursa da AMATERASU'mla mahvedeceğim onları, sürüm sürüm sürünecekler" havasında sürekli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 sasukeli sahneleri çoğunlukla atlıyorum ben dayanamıyorum yoksa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Araya okadar filler girmiş ki mangada okuduğum yerleri uutmuşum ha. Danzo ? Sharingan ? Madara ile aynı göz hemide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 danzo sux kakashi rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 199 danzo sıkı bir rakibe benziyor. sasuke ile karşılaşırsa indirebilir sasuke'yi. mizukage'nin de olayını anlamadım tam, evlilik ile ilgili bir derdi mi var nedir ? fakat güzel kadınmış dsfa 200. bölümün preview'una bakılırsa naruto pek ikna edebilecek gibi gözükmüyor raikage'yi. sasuke de basarsa baya ortalık karışacak anlaşılan toplantıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 danzo vs. saske whoever loses, we win. mizukage dominant teyze, yanındaki de kocası gibi bi izlenim bıraktı bende o tavırları filan. veya iş atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 mizukage böyle hokagem olsun 100 milyar borcum olsun ohyyyşşşşş genel danzounun bir numaraları olduğu anlaşılıyordu zaten ama sharingan nerden çıktı be arkadaş. acaba kakashiye verildiği gibi mi aldı o da? kakashideki soldu bundaki sağ göz acaba aynı çocuktan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 asdsa narutoda default oldu her bandajın , göz bandının altından sharingan çıkıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Masakari said: asdsa narutoda default oldu her bandajın , göz bandının altından sharingan çıkıyor artık. narutonun bandajı altından da sharingan çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Myshkin said: mizukage böyle hokagem olsun 100 milyar borcum olsun ohyyyşşşşş Aynı şeyi söylemeye gelmiştim, hakkaten oyşş. Ayrıca sizinle mutsuzluğumu paylaşmak istiyorum abi. Kendimi limboda gibi hissediyorum Naruto'nun normal akışını yakaladığım için. Keşke azıcık aklımı çalıştıraydım da her gün en fazla 3 bölüm falan izleseydim. Belki şimdi hala Chuunin Exam'de falan olurdum asdafsdg. edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 haha öle olujo ya kaptırıp sona gelmek istiosun sonra gelince de eski gazın olmuo her hafta 1 kere izleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar