Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BEYLER FILLER LAR BİTTİ GO GO GO FİLLERLAR BİTTİ

Naruto Shippuden Episode 197
The Sixth Hokage Danzo

NARUTO SHIPPUDEN 198 WLL BE ONLINE IN 00:29 MINUTES !!!

http://www.narutoget.com/

BEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİBEYLER FILLER LAR BİTTİ
Mesaj tarihi:
oyyy 197 çok iyiydi ya. olaylar arka arkasına geldi. killer bee'nin kawarimi ile kurtulması garip yalnız, harbiden nasıl sasuke farketmedi ki bunu ? ayrıca herif nereye kayboldu kurtulduktan sonra ?

naruto'da baya atarlandı sanırım sasuke'ye, jiraiya'nın da başına gelenleri düşünerek.

198'de çıkmış bu arada, baya epic bölümler var. ilaç gibi geldi.
Mesaj tarihi:

198

oha nasıl özlemişim asıl bölümleri. bu bölüm de çok iyiydi, GUTS doluydu gene. yalnız asıl tehdit danzo mu yoksa madara mı onu çok merak ediyorum.

naruto'nun kasten dayak yediği sahneler de pek etkileyiciydi. elephant man gibi çizmişler yalnız suratını çocukcağızın dayak sonrası.

naruto'nun kagelerin yanına yamato ve kakashi ile gitmesi konoha'nın yeniden kurulmasını da uzatacak gibi.

Mesaj tarihi:

esas tehdit madara tabii. adam tek başına leaf'e saldırıyı organize etmiş, nine-tails'i summon etmiş, fourth hokage ile kapışmış, pain'i eğitip köyü darmadağın etmiş vs...

danzo sadece darbe yapmak istiyor.

Mesaj tarihi:
197+198=451+452+453+454+455

bir bölüme 2.5 manga düştüğünü hesaplasak, manga şimdi 526 desek, 25-30 bölüm sonra mangaya yetişmiş oluruz. heh.
Mesaj tarihi:
sasuke çok komik abi

hadi konohaya gidioruz

madara gelio "KONOHA yıkıldı, gokage summiti var Danzo oraya gidio, oraya gidin"

Sasuke: OK Gokage summite gidioz, go diip gidio böle.

Mesaj tarihi:
Mortis said:

sasuke çok komik abi

hadi konohaya gidioruz

madara gelio "KONOHA yıkıldı, gokage summiti var Danzo oraya gidio, oraya gidin"

Mesaj tarihi:
Mortis said:

sasuke çok komik abi

hadi konohaya gidioruz

ahah evet tam abidin, her seferinde de bir ton laf söylüyor, "şöyle şöyle yapacam,böyle böyle olursa da AMATERASU'mla mahvedeceğim onları, sürüm sürüm sürünecekler" havasında sürekli...
Mesaj tarihi:

199

danzo sıkı bir rakibe benziyor. sasuke ile karşılaşırsa indirebilir sasuke'yi.

mizukage'nin de olayını anlamadım tam, evlilik ile ilgili bir derdi mi var nedir ? fakat güzel kadınmış dsfa

200. bölümün preview'una bakılırsa naruto pek ikna edebilecek gibi gözükmüyor raikage'yi. sasuke de basarsa baya ortalık karışacak anlaşılan toplantıda.

Mesaj tarihi:

mizukage

böyle hokagem olsun 100 milyar borcum olsun ohyyyşşşşş

genel

danzounun bir numaraları olduğu anlaşılıyordu zaten ama sharingan nerden çıktı be arkadaş. acaba kakashiye verildiği gibi mi aldı o da? kakashideki soldu bundaki sağ göz acaba aynı çocuktan mı?

Mesaj tarihi:
Masakari said:

asdsa

narutoda default oldu her bandajın , göz bandının altından sharingan çıkıyor artık.

narutonun bandajı altından da sharingan çıkacak

Mesaj tarihi:
Myshkin said:

mizukage

böyle hokagem olsun 100 milyar borcum olsun ohyyyşşşşş

Aynı şeyi söylemeye gelmiştim, hakkaten oyşş.

Ayrıca sizinle mutsuzluğumu paylaşmak istiyorum abi. Kendimi limboda gibi hissediyorum Naruto'nun normal akışını yakaladığım için. Keşke azıcık aklımı çalıştıraydım da her gün en fazla 3 bölüm falan izleseydim. Belki şimdi hala Chuunin Exam'de falan olurdum asdafsdg.

edit: imla
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...