Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

168

168'de neyse ki FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUU suratlı pain olmadı, ah ah ne saçmaladılar geçen hafta hala hayıflanıyorum. 10 tonluk kayadan tınmayan pain'in tek rasenganla yatması da abuk oldu ama napacaksın işte. o adamlara lotr'u versen gandalf dalgalar üstünde juijitsu yapardı cool gözükecek diye.

Sosyal ağlarda paylaş

169

Güzeldi bayağı. Yalnız combat sen git sage mode u öğren, kyuubi 8 kuyruk çıkarsın, sakatlanmadan fuuton rasengan at, konoha nın en kral ninjası ol, süper stratejilerle adamları haşat et...
Sonra git dövüşü kagebunshin spam+rasengan la bitir lol. Huylu huyundan vazgeçmiyo işte.

Yalnız Nagato yla konuşması güzeldi bayağı. Hani doğrudan bodoslama dalmak yerine "bakalım seni affedebilecekmiyim diye görmeye geldim" filan diyerek bayağı takdirimi kazandı.

Ama sonu çok büyük hüsran oldu benim için.
...tam da oley pain hikayesini anlatıcak diye gaza gelmişken...

"Hadi team7 nin çocukluğuna döneliiiim!!!"

FFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

filler sokulucak yer miydi burası ya... hiç mi acımaları yok bunların?

Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Manası ona yetti çocuğun

spama geldimi üstüne yokki zaten. İşin kötüsü bu rasengan spamları yüzünden değeri kalmıcak tekniğin. Yani normalde istediğin kadar chakran justsun olsun içine rasenganı alınca ölmeye çok yaklaşıyorsun. Bu spamlar yüzünden değersizleşecek, adam rasenganı yiyince böyle bir yumruk yemiş gibi ayağa kalkacak, ondan korkuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...