samaella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 169 altyazısız olarak var hala sub hali yok. Arc bitmemiş sinir oldum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 sub'ı var da leakedsubs şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 döktürdü be... hüzünlendik gururlandık pey pey pey klasik bir naruto mass kaga bushin + düz rasengan bitirisi. hak edilen buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 rasengaaaaaan! sanki rpg oynuyormuş gibi oldum bu bölümü izlerken. güzeldi. (169) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 168 168'de neyse ki FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUU suratlı pain olmadı, ah ah ne saçmaladılar geçen hafta hala hayıflanıyorum. 10 tonluk kayadan tınmayan pain'in tek rasenganla yatması da abuk oldu ama napacaksın işte. o adamlara lotr'u versen gandalf dalgalar üstünde juijitsu yapardı cool gözükecek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 çok güzel iki bölüm olmuş bu. epey şaşırdım "vay anasını adamlar neler yaptı" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 sub çıktımı abi nerden izlediniz japonca falanmı kasıyonuz yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 169 steam eng sub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 sağ ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 gelecek hafta fillera giriyormuş sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 knox said: sub çıktımı abi nerden izlediniz japonca falanmı kasıyonuz yoksa Bone said: sub'ı var da leakedsubs şeklinde. (nyaatorrents) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 çok öncelerden dayanamayıp bırakmıştım hala bir köprüden 5 bölümde mi geçiyorlar yoksa vicdana geldiler mi biraz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 naruto kyubiyi kontrol etmeye mi başladı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Thraine_Numeheru said: naruto kyubiyi kontrol etmeye mi başladı ? Hayır o muhtemelen karnina giren çubuğun tetiklediği bişey. Mangada öyle hölölö olarak çikmiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 of filler gelmesin, daha bir milyon çeptır ilerde manga. rahatça iki arc daha yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 mangada da aynı şekildeydi ki zaten naruto kyubi chakrasını fxo cloak sız kullanabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Mangadan örnek dahi olsa vermeyin şöyle spoiler şeyler ya. Veya belirtin spoilere mangada filan diye. Üzülüyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 manganın da aynı bölümünü konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Behlul said: çok öncelerden dayanamayıp bırakmıştım hala bir köprüden 5 bölümde mi geçiyorlar yoksa vicdana geldiler mi biraz ? preshippuuden bölümlerini kastediyorsun sanırım. bir sürü flashbackler felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 169'un bölüm arkasında gelen son kısmını izleyin mutlaka =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 169 Güzeldi bayağı. Yalnız combat sen git sage mode u öğren, kyuubi 8 kuyruk çıkarsın, sakatlanmadan fuuton rasengan at, konoha nın en kral ninjası ol, süper stratejilerle adamları haşat et... Sonra git dövüşü kagebunshin spam+rasengan la bitir lol. Huylu huyundan vazgeçmiyo işte. Yalnız Nagato yla konuşması güzeldi bayağı. Hani doğrudan bodoslama dalmak yerine "bakalım seni affedebilecekmiyim diye görmeye geldim" filan diyerek bayağı takdirimi kazandı. Ama sonu çok büyük hüsran oldu benim için. ...tam da oley pain hikayesini anlatıcak diye gaza gelmişken... "Hadi team7 nin çocukluğuna döneliiiim!!!" FFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU filler sokulucak yer miydi burası ya... hiç mi acımaları yok bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Embesil capon mantığı işte basics basics rasenbunshinlolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Manası ona yetti çocuğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 dreagloth said: Manası ona yetti çocuğun spama geldimi üstüne yokki zaten. İşin kötüsü bu rasengan spamları yüzünden değeri kalmıcak tekniğin. Yani normalde istediğin kadar chakran justsun olsun içine rasenganı alınca ölmeye çok yaklaşıyorsun. Bu spamlar yüzünden değersizleşecek, adam rasenganı yiyince böyle bir yumruk yemiş gibi ayağa kalkacak, ondan korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 korkma aga 1 rasenganda pain yattı işte negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar